Τραγικό τέλος για 40χρονο που παρασύρθηκε με το αμαξίδιο από το Ι.Χ. ηλικιωμένου

«Χάρος» ετών 87

Σε ανείπωτη θλίψη βυθίστηκαν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων στο άκουσμα της είδησης του τραγικού τέλους, προχθές τη νύχτα, του 40χρονου Γιώργου Φλώρου, όταν παρασύρθηκε με το αναπηρικό αμαξίδιό του από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 87χρονος στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας!

Ο 40χρονος Γιώργος Φλώρος

Την τελευταία πνοή τους στην άσφαλτο άφησαν και τα δύο σκυλάκια του άτυχου άνδρα, ράτσας σπιτς, που τον συντρόφευαν σε κάθε βόλτα του. Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι, αλλά και η σύντροφος του 40χρονου Γιώργου τον αποχαιρέτησαν με σπαρακτικά μηνύματα στα προφίλ τους στο facebook: «Αγαπάκι μου, υπήρξες στη ζωή μου ο καλός μου άγγελος και τώρα, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού, θα γίνεις κανονικός άγγελος. Εχασε ο κόσμος ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει και ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος. Ο κόσμος έχασε ένα από τα ωραιότερα πλάσματα μέσα κι έξω. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Σ’ αγαπώ πολύ και, όπως σου έχω ξαναπεί, για πάντα. Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου» ανέφερε το μήνυμα της συντρόφου του 40χρονου, που ράγισε καρδιές.

Ο άτυχος Γιώργος λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του

Ο άτυχος Γιώργος είχε μπει στη λεωφόρο με το αμαξίδιο, κάτι που αποδείχτηκε μοιραίο. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 22.30 της Κυριακής, στο 32ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Ribas. Μάλιστα, σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας έχουν αποτυπωθεί οι τελευταίες στιγμές του αδικοχαμένου Γιώργου, όταν παρασύρθηκε με το αναπηρικό αμαξίδιό του από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 87χρονος υπαίτιος του δυστυχήματος.

«Προσεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες σκόπευα να γράψω ένα αφιέρωμα σχετικά με τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με αμαξίδιο μαζί με τα δύο σπιτς σκυλάκια του… Παρόλο που οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε καν τον ίδιο για να κινείται, όχι μόνο το έκανε, αλλά έπαιρνε μαζί του και τα δύο σκυλάκια του, όταν εμείς που δεν έχουμε κάποια αναπηρία βαριόμαστε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα, αφού βαριόμαστε να σηκωθούμε από τον καναπέ αφήνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητό. Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει πια… Ενας ηλικιωμένος στο ύψος του Ribas, απόψε με το Ι.Χ. του, έπεσε πάνω του σκοτώνοντας τον κύριο στο αμαξίδιο, ηλικίας 40 ετών, και τα δύο σκυλάκια του…» ανέφερε σε ανάρτησή του το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας Λαμπρινή Ανδρεάδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...