Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΩΝ: Δείξτε προσοχή στα εργασιακά θέματα και προσπαθήστε να…

ΚΡΙΟΣ:Σκεφτείτε πόσο πίσω μένουν τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας, αν δεν αλλάξετε αμέσως πορεία. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, οπότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Εχετε πολλά να ασχοληθείτε και από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν είστε συγκρατημένοι στον τρόπο έκφρασης θα καταφέρετε περισσότερα στο μέλλον. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας προτού αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε. Αποφύγετε να μεταφέρετε σχόλια που θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή και να μετατραπούν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας αποσπάσουν πληροφορίες. Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις διάφορες ανάγκες σας προκειμένου να είστε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές αλλά και στις εκτιμήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποβάλετε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Προετοιμάστε το έδαφος αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Δείξτε προσοχή στα εργασιακά θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνετε συμμαχίες. Οι διαπιστώσεις για αρκετά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας χρησιμεύσουν σαν οδηγός για τη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό και να μη βλέπετε μόνο αυτά που σας συμφέρει να δείτε, προσπερνώντας ό,τι δεν σας ικανοποιεί ή είναι αντίθετο προς το όφελός σας. Να είστε αντικειμενικοί, αν θέλετε να αποφύγετε λάθη.

ΖΥΓΟΣ: Περάστε από «κόσκινο» λόγια που θα σας μεταφέρουν για να μάθετε την αλήθεια. Φανείτε επιφυλακτικοί σε υποδείξεις, συμβουλές και υποσχέσεις, ώστε να μην επηρεαστείτε στις αποφάσεις σας. Ο διάλογος και η υπομονή θα βοηθήσουν σημαντικά σε κάθε σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε όταν μιλάτε ποιοι βρίσκονται γύρω σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο αδιάκριτα πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή σας και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, εφόσον αρχίσουν να σας κουτσομπολεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια και δύναμη. Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα, αλλά μη βιαστείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας αν δεν είστε έτοιμοι να το κάνετε, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε αυτούς που σας το προτείνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλαγές που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους θα σας ρίξουν ψυχολογικά και θα καταναλώσουν την ενέργειά σας. Κάντε μόνο αυτά που σας αρέσουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε αντιξοότητες και αναθεωρήστε ορισμένες από τις τακτικές που ακολουθείτε, αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε παλιά χρέη για να μη σας βαραίνουν αργότερα που μπορεί να έχετε μια μικρή δυσκολία στο να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας. Προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον και στις ανάγκες του και θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, γιατί όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε εσείς είστε υπεύθυνοι για τη μοίρα σας. Διορθώστε τα κακώς κείμενα όπου υπάρχουν, κρατήστε τον αυθορμητισμό σας και αυξήστε την υπομονή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...