Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Όλγα του τζουντόκα βασανιστή «λυγισε»

Η 41χρονη έδινε επί 20 μήνες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Ολγας Δημητροπούλου από τον 47χρονοσήμερα– πρώην σύντροφό της και δάσκαλο πολεμικών τεχνών μέσα στο σπίτι τους, στην Αργυρούπολη, τον Ιανουάριο του 2022!

olga dimitrakopoulou

Παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε η 41χρονη επί 20 μήνες για να κρατηθεί στη ζωή και να σταθεί ξανά στα πόδια της, άφησε χθες την τελευταία της πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

Ακόμη πιο δραματική διάσταση δίνουν στην είδηση θανάτου της άτυχης γυναίκας οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο πατέρας της δεν είχε πληροφορηθεί έως αργά χθες τα κακά μαντάτα, λόγω του ότι υπεβλήθη σε σοβαρή επέμβαση πριν από τρεις ημέρες. Μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της η Ολγα εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου παρέμεινε διασωληνωμένη και σε κώμα επί τρεις μήνες, ώσπου μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε απλή μονάδα, δίνοντας καθημερινά μάχη να σταθεί στα πόδια της, καθώς μετά τα απανωτά χειρουργεία αντιμετώπιζε δυσκολίες στη βάδιση. Στη συνέχεια η οργάνωση «Πράξη Αγάπης» ανέλαβε να μεταφέρει τη γυναίκα σε κέντρο αποκατάστασης, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να μιλήσει και να περπατήσει ξανά.

Συμπτώματα λοίμωξης

Ομως, την προηγούμενη Δευτέρα εισήχθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους φίλους της. Μετά τον αδόκητο θάνατό της δεν αποκλείεται να γίνει τροποποίηση της κατηγορίας για τον 47χρονο πρώην συντρόφό της, ο οποίος εκτίει ποινή δεκαετούς κάθειρξης έχοντας κριθεί ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

dolofonos29083

«Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και εκτίει ποινή κάθειρξης δέκα ετών, αν και είχε επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό. Καλύπτεται από το δεδικασμένο λόγω εκκρεμοδικίας. Για να αλλάξει η κατηγορία, θα πρέπει να υπάρξει νέα μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, ώστε να κινηθεί νέα διαδικασία, κάτι που είναι ιδιαιτέρως δύσκολο» εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Λουκάς Προυσανίδης.

Το τραγικό τέλος της Ολγας έκανε γνωστό ο σύλλογος εθελοντών «Προασπίζω» με ανακοίνωσή του, στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) άνθρωπό της και δάσκαλο καράτε; Τελικά, φαίνεται πως η στήριξή μας και η αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα χτυπήματά του! Σήμερα (σ.σ.: χθες) ακόμη μια νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από τη βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την αγαπά».

Ηταν πρωί της 14ης Ιανουαρίου όταν ο καταδικασμένος τζουντόκα επιτέθηκε για ασήμαντη αφορμή στην άτυχη Ολγα και άρχισε να τη γρονθοκοπά με μανία στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός της, ώσπου σωριάστηκε λιπόθυμη! Αμεσα διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε κρανιοτομή, ενώ ο 47χρονος συνελήφθη, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν σε βάρος συντρόφων του. Πριν από έξι χρόνια, μάλιστα, είχε μαχαιρώσει την ανήλικη πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...