Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Η μαρτυρία του Αριστείδη με το κόκκινο μπλουζάκι που βρισκόταν δίπλα στον Κατσουρή τη στιγμή της μοιραίας επίθεσης

«Κροάτης μαχαίρωσε τον Μιχάλη»

Κομβικής σημασίας θεωρείται από τις Αρχές η αποκαλυπτική μαρτυρία του πολυσυζητημένου άνδρα με την κόκκινη μπλούζα, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να τρέχει δίπλα στον αδικοχαμένο φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή τη μοιραία νύχτα της 7ης Αυγούστου, καθώς με όσα είπε στην ανακρίτρια φέρεται ότι ενισχύει το σενάριο ο δολοφόνος του άτυχου 29χρονου να είναι Κροάτης χούλιγκαν!

Ο αδικοχαμένος οπαδός της ΑΕΚ

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας «κλειδί», ονόματι Αριστείδης, μίλησε για τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, που τους χτυπούσαν με καδρόνια και ρόπαλα. Παράλληλα φέρεται ότι κατέθεσε ότι ένας εξ αυτών, ο οποίος έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαχαίρωσε στο χέρι τον Μιχάλη Κατσουρή, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, και ισχυρίστηκε ότι δεν κατάφερε να διακρίνει τον δράστη γιατί φορούσε κουκούλα και εκείνη τη στιγμή δεχόταν χτυπήματα με ρόπαλο, με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι και να υποστεί κατάγματα στο χέρι και το πόδι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής έπεσε φωτοβολίδα δίπλα στον ίδιο και τον Μιχάλη, με αποτέλεσμα οι Κροάτες να σαστίσουν προσωρινά και εκείνοι να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν. Η κατάθεση του συγκεκριμένου μάρτυρα επιβεβαιώνει την εκδοχή του συνηγόρου του Μιχάλη Κατσουρή, Χρήστου Μαυρομάτη, ο οποίος υποστήριξε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Open» ότι το θανατηφόρο χτύπημα είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που απεικονίζεται σε βίντεο. Γι’ αυτό στη συνέχεια σχηματίστηκε το κόκκινο μονοπάτι από το αίμα του Μιχάλη, αρκετά μέτρα πριν από την καταδίωξη του ροπαλοφόρου χούλιγκαν που αποτυπώθηκε στο βιντεοληπτικό υλικό.

hooligans09081
Νεα Φιλαδελφεια

Στο μεταξύ, σοκάρει η αποκάλυψη ότι την ίδια τύχη με τον άτυχο φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή λίγο έλειψε να έχει ένας 48χρονος, ο οποίος καταγγέλλει, μέσω του δικηγόρου του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, ότι δέχτηκε 25 ροπαλιές από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπροστά στα έντρομα μάτια του 11χρονου γιου του!

aek300831
Η στιγμή που ο Μιχάλης και ο Αριστείδης δέχονται επίθεση από τους Κροάτες

«Είναι 25 ροπαλιές από ρόπαλα του μπέιζμπολ, επανειλημμένα και δολοφονικά χτυπήματα. Αυτός ο άνθρωπος ζει από θαύμα. Θα μπορούσε να είναι ο δεύτερος νεκρός. Ευτυχώς, σηκώθηκε τελευταία στιγμή. Η εικόνα τα λέει όλα. Είναι οι Κροάτες χούλιγκαν, οι οποίοι ήρθαν με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία γνώριζε δύο ημέρες προτού εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια ότι έρχονται με απειλητικές και δολοφονικές διαθέσεις, με συνεργασία οπαδών άλλων ομάδων και δεν έκανε τίποτα» ανέφερε αρχικά ο κ. Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε:

Ο αδικοχαμένος Κατσουρής

«Η κατηγορία με την οποία έχει χαρακτηρίσει η Δικαιοσύνη αυτό το αδίκημα είναι η εγκληματική οργάνωση. Δεν είναι η ανθρωποκτονία από κοινού… Αν δεν βρεθεί ο δολοφόνος του άτυχου Μιχάλη και αυτοί που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον εντολέα μου θα κατηγορηθούν μόνο για εγκληματική οργάνωση. Μιλάμε για 6-7 χρόνια το μέγιστο στη φυλακή εάν δεν υπάρξει η αναστολή. Αν υπάρξει η αναστολή θα είναι ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...