Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Τα προκλητικά videos ανήλικης που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου στην οδό Αλκη Καμπανού

Kανίβαλος TikToker!

Αμετανόητη εμφανίστηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της η 15χρονη TikToker με το ψευδώνυμο «σλατίνα», η οποία κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 14χρονου αγοριού στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 19χρονος φίλαθλος του Αρη, Αλκης Καμπανός, στου Χαριλάου!

Την ώρα που το θύμα της βάναυσης επίθεσης νοηλευόταν σε κατάσταση σοκ στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, έχοντας τραύματα στο κεφάλι και διάσειση από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχτηκε, η 15χρονη, που ταυτοποιήθηκε ως ένα από τα συνολικά επτά άτομα που ξυλοκόπησαν τον ανήλικο, ανέβαζε προκλητικά βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok.

Στο πρώτο βίντεο που ανέβασε η ανήλικη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα λίγη ώρα μετά τη σύλληψή της, την περασμένη Πέμπτη, επιδεικνύει τις ικανότητές της στην… πυγμαχία, ρίχνοντας μπουνιές στον αέρα, την ώρα που μια φίλη της χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της για να δείξει πως… πυροβολεί με «πιστόλι»!

Το δεύτερο βίντεο, που ανέβηκε στο TikTok το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, έχοντας ως μουσική επένδυση γνωστό τραγούδι της τραπ μουσικής, συνοδεύεται με μια λεζάντα που γράφει: «Θα τον φάω ζωντανό»! Μάλιστα, ένα από τα σχόλια που ανέβασαν δύο ανήλικες φίλες της TikToker γράφει: «Οντως τον έφαγες ζωντανό»!

tik toker04093
Στιγμιότυπο από το TikTok της 15χρονης

Το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου συνέβη λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης στην οδό Αλκη Καμπανού, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή. Το νεαρό αγόρι είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του, όταν εμφανίστηκε από το πουθενά η παρέα των επτά νταήδων, ηλικίας 14 έως 17 χρονών, οι οποίοι όρμησαν πάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν με μεγάλη βαναυσότητα στο κεφάλι, κοντά στο σχολείο της περιοχής. Ενδεικτικό της σφοδρότητας των χτυπημάτων που δέχτηκε ο ανήλικος, ακόμα και όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος, είναι το γεγονός πως έως χθες είχε απώλεια μνήμης και θυμόταν ελάχιστα από το περιστατικό.

Μόλις οι ανήλικοι τραμπούκοι έφυγαν από το σημείο, ο φίλος του 14χρονου ειδοποίησε τη μητέρα του, η οποία πήρε τον ίδιο και τον 15χρονο με το αυτοκίνητό της. Με τη σειρά της κάλεσε τους γονείς του θύματος λέγοντάς τους ότι ο γιος τους ξυλοκοπήθηκε, είχε απώλεια μνήμης και ότι έλεγε ασυναρτησίες, με αποτέλεσμα ο 14χρονος να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με προβλήματα μνήμης.

Εν συνεχεία, ο πατέρας του πήγε στο Α.Τ. Χαριλάου – Αναλήψεως, όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, με συνέπεια να αρχίσουν έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών, που οδήγησαν στη σύλληψη της 15χρονη TikToker με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία. Εκτός από την ανήλικη, έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ένα άτομο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων εμπλεκομένων. Σημειώνεται ότι ο ανήλικος είχε λεκτική διαμάχη με μια γνωστή του κοπέλα από την παρέα των «άγουρων» δραστών, προτού δεχτεί την επίθεση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...