Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε μπερδευτεί γιατί αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε και τα καταφέρνετε μόνοι σας χωρίς δεκανίκια. Ισως ακόμη να…

ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε, όμως θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια εξαρχής, γιατί το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα σε κάποιες καταστάσεις στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αφεθείτε στη διασκέδαση, αλλά μην προκαλέσετε το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή με εκφράσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν ως άτομο, όπως «απλώς θέλω να περνάω καλά».

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισόλογα. Η διάθεσή σας θα πέσει αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε. Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Καλλιεργήστε με τον άνθρωπό σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ: Προτού πάρετε την απόφαση να κάνετε αταξίες σκεφτείτε το τίμημα που θα πληρώσετε. Απαιτείται ψυχραιμία από την πλευρά σας για να αποφύγετε εκρήξεις και σκηνές ζήλιας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και κάντε αυτά που νιώθετε ότι έχετε ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με κάποιον μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και στα ίδια. Ξεκινώντας τη δική σας μικρή επανάσταση θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πλέον να είστε το θύμα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού, απεναντίας, θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα ζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση τρίτων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως δεν είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε μπερδευτεί γιατί αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε και τα καταφέρνετε μόνοι σας χωρίς δεκανίκια. Ισως ακόμη να είστε δύσπιστοι για την καλή ροή ορισμένων εξελίξεων, αλλά στη συνέχεια θα έχετε χειροπιαστές αποδείξεις που θα σας καθησυχάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πιέζετε καταστάσεις όταν βλέπετε ότι δεν θα προχωρήσουν όπως θέλετε. Για να μην ξεμείνετε αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που δεν σας χρειάζονται. Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν και εκείνοι τις δικές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη θεωρείτε τίποτε δεδομένο, γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά μιας συνεργασίας που θα προκύψει αναπάντεχα προτού προχωρήσετε. Δεν χρειάζεται να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεχτείτε φιλικές συμβουλές τις οποίες είχατε ζητήσει, γιατί θα σας φανούν χρήσιμες. Οσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε σαφείς σε αυτά που λέτε δεν θα καταφέρετε και πολλά. Βάζοντας μπροστά το πείσμα σας θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου.

ΙΧΘΥΕΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας. Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά τον δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...