Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Τροχαίο στην Πάτρα με dream car! – Νεκροί ο παππούς οδηγός, ο νεοφώτιστος εγγονός και μια 53χρονη σε φλεγόμενο Ι.Χ.

Τζάγκουαρ «ρουκέτα»

Πιο αδυσώπητο χτύπημα δεν θα μπορούσε να καταφέρει η σκληρή μοίρα στην οικογένεια του 66χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Σκαρλάτου από το Κιλκίς, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με τον τρίχρονο εγγονό του προχθές τη νύχτα, όταν η κάμπριο Jaguar που οδηγούσε προσέκρουσε στο σταθμευμένο όχημα μιας 53χρονης, που άφησε και η ίδια την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο! 

Ακόμη πιο τραγική διάσταση στο φοβερό τροχαίο, που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας, από όπου καταγόταν η νύφη του 66χρονου, δίνει το γεγονός ότι μπροστά στην ανατριχιαστική σκηνή ήταν οι γονείς του μικρού αγοριού, που επέβαιναν σε άλλο όχημα το οποίο ακολουθούσε το πολυτελές αυτοκίνητο του 66χρονου, που ήταν ανήμποροι να κάνουν το παραμικρό για να σώσουν τους αγαπημένους τους! Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τις 11 τη νύχτα της Κυριακής, όταν η Jaguar-ρουκέτα του 66χρονου επιχειρηματία, που κινούνταν στο ρεύμα προς Πάτρα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη νέα εθνική οδό, στο ύψος της Πυροσβεστικής, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα μιας 53χρονης.

Παρά το γεγονός ότι στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα διασώστες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας (το τροχαίο συνέβη κοντά στο κτίριο της ΕΜΑΚ), από τη σφοδρή πρόσκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 66χρονος Δημήτρης Σκαρλάτος, ο συνονόματος τρίχρονος εγγονός του, καθώς  και η 53χρονη οδηγός του άλλου οχήματος Μαρία Αλεξανδράτου, η οποία ετοιμαζόταν να ξεπαρκάρει, όταν το αυτοκίνητό της τυλίχθηκε στις φλόγες! Η 61χρονη σύζυγος του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου Χρυσούλα Σκαρλάτου διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου ως αργά χθες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σημειώνεται ότι το πολυτελές όχημα που οδηγούσε ο 66χρονος προσέκρουσε και σε τρίτο αυτοκίνητο, η 51χρονη οδηγός του οποίου τραυματίστηκε ελαφρά!

«Περνώντας μπροστά από το κτίριο της Πυροσβεστικής πιάνω με το μάτι μου ένα αυτοκίνητο -αεροπλάνο θα το έλεγα- να ίπταται πάνω από το κράσπεδο, να σκάει στην άσφαλτο, να σφηνώνει στην πόρτα του οδηγού του οχήματος της 53χρονης και, στη συνέχεια, να τη σπρώχνει μπροστά στο κράσπεδο. Εκανε στροβιλισμούς πάνω στο οδόστρωμα και μου ήρθε μετωπικά» είπε η 51χρονη οδηγός. Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, άνδρες του οποίου παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας. Οπως φέρεται ότι είπαν κάποιοι εξ αυτών, πάντως, το αυτοκίνητο γλίστρησε σε νερά και εξετράπη της πορείας του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονιά της οικογένειας της νύφης του 66χρονου, στην παραλία Πατρών, ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείτο στη Γερμανία, στον κατασκευαστικό τομέα, η 61χρονη σύζυγός του και οι γονείς του τρίχρονου Δημήτρη είχαν φτάσει πριν από σχεδόν 10 ημέρες στην Πάτρα για να τελέσουν τον γάμο του γιου του 66χρονου και τη βάπτιση του τρίχρονου αγοριού! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, που προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι, η μητέρα της νύφης του άτυχου επιχειρηματία είχε πνιγεί στη θάλασσα πριν από έναν χρόνο και ο πατέρας της είχε χάσει τη ζωή του επίσης σε τροχαίο. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...