Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Γιάννης Κομπότης: Σούσουρο στα Β.Π. για τη φύλαξη του πρώην προέδρου του Λεβαδειακού από αστυνομικούς

Με ποιό σκεπτικό δόθηκε, άραγε, η εντολή να αποκτήσει φρουρά με στολή;

Σε ένα σκηνικό λειψανδρίας στα αστυνομικά τμήματα και εξαγγελιών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για επαναφορά στον δρόμο 2.500 αστυνομικών, κάποιοι φέρεται ότι απολαμβάνουν προνομίων και παίζουν ανενόχλητοι «μπάλα» στο γήπεδο με την ομάδα της… μεικτής των VIPs και των αστυνομικών!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Μήπως, άραγε, ένας από αυτούς είναι και ο πρώην πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, που το όνομά του, όπως ακούγεται στην πιάτσα, φέρεται ότι περιλαμβάνεται στα μέτρα στατικών φυλάξεων και επιτηρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.; Οπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, η πολυτελής βίλα που διατηρεί στα βόρεια προάστια εξωτερικά έχει εγκατεστημένο σύστημα καμερών ασφαλείας και φρουρείται νυχθημερόν από τα «δικά του αγόρια». Ωστόσο, κάθε βράδυ διατίθεται σε οχτάωρη βάρδια πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ. από διαφορετικό Α.Τ. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειονατολικής Αττικής, με τελευταία διάθεση αστυνομικού την Κυριακή το βράδυ προς Δευτέρα.

Το οξύμωρο στην περίπτωση του Κομπότη είναι ότι το όνομά του είχε εμπλακεί σε δεκάδες δικογραφίες και σε υποθέσεις για στημένους αγώνες, ενώ τον Μάιο του 2022 είχε δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον δολοφονημένο Βασίλη Ρουμπέτη, τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιάννη Κομπότη σε σουίτα του γηπέδου της Λιβαδειάς να παρακολουθούν τον αγώνα Λεβαδειακού – Βέροιας.

Ο επονομαζόμενος «Ράμπο» της Θύρας 7 ή «ταξιτζής», όπως ήταν γνωστός στα κυκλώματα των νονών της νύχτας, Βασίλης Ρουμπέτης, με βαρύ ποινικό μητρώο, είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα δολοφονίας του Διονύση Ντούρου, στη Ροβιάτα Ηλείας τον Ιούνιο του 2010. Είχε εμπλακεί επίσης στη δολοφονία το 2007 του οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου, ωστόσο το πρωτοπαλίκαρο των «νονών» Βασίλη Στεφανάκου (σ.σ.: δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2018) και Γιάννη Σκαφτούρου (σ.σ.: εκτελέστηκε τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα του 2022 στο χωριό του στα Δερβενοχώρια.) είχε λάβει αποφυλακιστήριο και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Η αποκάλυψη ότι ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος κατέληξε νεκρός τον περασμένο Ιούνιο, σε ενέδρα, μαζί με τον κουνιάδο του Διονύση Μουζακίτη, κυκλοφορούσε με θωρακισμένη Mercedes που ανήκει σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου είχε προκαλέσει σάλο αλλά και την οργή των ένθερμων οπαδών του Παναθηναϊκού, καθώς δεν είχαν δει με καλό μάτι τη στενή σχέση που διατηρεί ο Γιάννης Αλαφούζος με τον άλλοτε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λεβαδειακός και τον δολοφονημένο Ρουμπέτη, που είχε εμπλακεί στην υπόθεση δολοφονίας του Φιλόπουλου στη Λαυρίου.

Γήπεδο Λεβαδειακού: Ο Γιάννης Κομπότης την εποχή που χαριτολογούσε στις σουίτες με τον μαφιόζο Ρουμπέτη και τον Γιάννη Αλαφούζο να βρίσκεται στον ίδιο VIP χώρο

Σε ανακοίνωσή τους, μάλιστα, ανέφεραν: «Η ξεφτίλα σου σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει τη φαντασία όλων. Μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες, και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν».

Για να επανέλθουμε, όμως, στα της βίλας Κομπότη και της φύλαξής της και από αστυνομικούς (με τον ίδιο να έχει πει σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν πως όταν φύγει από τον Λεβαδειακό δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τίποτα άλλο στη ζωή του (ποδοσφαιρικό προφανώς), τα ερωτήματα είναι εύλογα: Με ποια ιδιότητα φέρεται ότι διατίθεται στην οικία του αστυνομική φύλαξη, τη στιγμή που σε όλη την Αττική σε νυχτερινή βάρδια υπάρχουν μόλις δώδεκα περιπολικά; Ποιοι έδωσαν την εντολή για τη διάθεση αστυνομικών και με ποια δικαιολογία;

Και όλα αυτά, όταν μόλις το περασμένο Σάββατο επικαιροποιημένη διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. διαβιβάστηκε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής για περιορισμό στα μέτρα πολιτικών και πρώην διατελεσάντων υπουργών όλων των κομμάτων, ενώ ακολούθως υπήρξαν διαταγές περικοπής αστυνομικών σε δικαστικούς και ιδιώτες!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα