Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο γολγοθάς γιαγιάς στον Παλαμά Καρδίτσας που μεγαλώνει μόνη της το έξι μηνών εγγόνι της

Δυο φορές... μάνα μέσα στις λάσπες!

Ακόμα και οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τον γολγοθά που ανεβαίνει μία γιαγιά στον Παλαμά Καρδίτσας, η οποία μεγαλώνει μόνη της την έξι μηνών εγγονή της και τα τελευταία 24ωρα παλεύει να σώσει ό,τι απέμεινε από το σπιτικό της που πνίγηκε στα λασπόνερα.

Για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα και χωρίς η ηλικιωμένη να έχει την παραμικρή βοήθεια δίνει τη δική της μάχη με το νερό και τη λάσπη, στην προσπάθειά της να σώσει τα υπάρχοντά της.

Το δράμα

Εχοντας χάσει πρόσφατα την κόρη της κι ενώ προσπαθεί να δώσει στο βρέφος την προσοχή και τη φροντίδα που έχει ανάγκη, η γυναίκα έβγαλε στην αυλή τα έπιπλα και τα αντικείμενα του σπιτιού για να τα σώσει από το πλημμυρισμένο ισόγειο στο οποίο κατοικεί. Το δράμα που βιώνει η γιαγιά ανέδειξε χθες η Αλεξάνδρα Καψαλά, ιδιοκτήτρια της πανσιόν σκύλων Smart Dog, η οποία βρέθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας μαζί με άλλους εθελοντές, με σκοπό να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς και να τους προσφέρουν τρόφιμα, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε απόγνωση η γιαγιούλα στον Παλαμά

Η Αλεξάνδρα Καψαλά τράβηξε σε βίντεο την ηλικιωμένη, η οποία με την έξι μηνών εγγονούλα της μένει σε ένα σπίτι γεμάτο νερά και λάσπες. Η ίδια εξήγησε πως προσπαθούσε από την Πέμπτη να το καθαρίσει από τις λάσπες, όμως η απόγνωση στο βλέμμα της ήταν εμφανής. Μάλιστα, εξήγησε πως η κόρη της έχει πεθάνει και φροντίζει μόνη της το μωρό, σε ένα σπίτι που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο που ανάρτησε η ιδιοκτήτρια της πανσιόν σκύλων Smart Dog ακούγονται οι εθελοντές να της λένε πως θα της αφήσουν κουβέρτες, τρόφιμα και φάρμακα, τόσο για εκείνη όσο και για το μωρό. Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να εκφράζουν την υποστήριξή τους προς την ηλικιωμένη και να ζητούν τα στοιχεία της για να στείλουν άμεσα βοήθεια.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα