Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Βασίλης Μπέτσης: “Κομάντο” του Παχατουρίδη και του Ατρομήτου

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Μπέτσης, ο οποίος μας μίλησε για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τα έργα που προγραμματίζει ο Ανδρέας Παχατουρίδης, αλλά και για τον Ατρόμητο.

Κύριε Μπέτση, υποψήφιος ακόμα μια φορά με τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Έχετε άγχος για τις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου;

Δεν έχω κανένα άγχος, έχω μόνο έγνοια για τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά, πάνω στα προβλήματα του κάθε δημότη. Όπως κάθε πρωί μας λέει και ο Ανδρέας Παχατουρίδης “η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι δανεική και ανανεώνεται με τις εκλογές”. Εμείς συνεχίζουμε, όπως μας ξέρει ο κόσμος, ακούραστα, προσηλωμένα και έντιμα να λύνουμε τα βασανιστικά προβλήματα της καθημερινότητας.

IMG 20230927 WA0027

Από πλευράς έργων, τι μπορεί να περιμένει ο δημότης του Περιστερίου στη νέα θητεία;

Η πενταετία που έρχεται φέρνει μαζί της έργα που θα πάνε την πόλη μας ακόμα παραπάνω. Το νέο Μέγαρο Πολιτισμού, ένα έργο ετών που εμπνεύστηκε ο Ανδρέας Παχατουρίδης και ήδη ξεκίνησε να υλοποιείται, με την ανέγερση ενός σύγχρονου, βιοκλιματικού πολιτιστικού μεγάρου, με σχεδιασμό δύο σύγχρονων θεάτρων, όπως και συνεδριακού κέντρου.

Αναπλάσεις πλατειών σε όλη την πόλη, έργα προσβασιμότητας και οδικής ασφάλειας σε όλες τις γειτονιές, δράσεις έξυπνης πόλης και πολλά αλλά από τα οποία θα ξεχωρίσω την απόκτηση ελεύθερων κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων: Στο Άλσος Περιστερίου, στον Λόφο Αξιωματικών, στη Νέα Ζωή, στον Άγιο Ιερόθεο, στην Ανθούπολη, στο Μπουρνάζι και στην Αγία Τριάδα. Για περισσότερο πράσινο, αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους και νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Και φυσικά το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Τσαλαβούτα, το οποίο εγκρίθηκε από την Πολιτεία μετά από χρόνια διεκδικήσεων και ξεκινάει τη νέα χρονιά.

Μετά από τόσα χρόνια, θα είστε από αυτούς που ξέρουν τον Ανδρέα Παχατουρίδη, όσο λίγοι. Πως είναι η συνεργασία μαζί του;

Ο Παχατουρίδης δίνει πρώτος το παράδειγμα της σκληρής δουλειάς, αφού είναι ο πρώτος το πρωί και ο τελευταίος που φεύγει το βράδυ. Η αγάπη του και και το πάθος του για το Περιστέρι είναι είναι η έμπνευση και η κινητήριος δύναμη για τον καθένα από εμάς.

Πως ήταν αυτή η τετραετία, με τα τόσα προβλήματα που κανείς δεν περίμενε;

Ξέρετε, όποιος αναλογιστεί πως διαχειριστήκαμε τον Covid, με το κέντρο εμβολιασμού πρότυπο για τη χώρα, την ενεργειακή κρίση και πως καθημερινά διαχειριζόμαστε την κλιματική αλλαγή με τα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα, επεμβαίνοντας άμεσα μέσα στην πόλη αλλά και δείχνοντας την αλληλεγγύη μας βοηθώντας άλλες περιοχές, καταλαβαίνει πόσο οργανωμένη και οχυρωμένη είναι πλέον η πόλη μας. Η καθημερινότητα έχει συνεχόμενες μάχες, αλλά όπως λέει και ο δήμαρχος μας “αντέξαμε στα δύσκολα και ενώσαμε την πόλη”.

Παράλληλα είστε και ο πρόεδρος του Ατρομήτου. Είστε αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά;

Πιστεύω πως η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι θα δεθεί, ας μη ξεχνάμε πως φέτος υπήρξαν περισσότερες αλλαγές από κάθε χρονιά και όχι μόνο θα πάει καλά βαθμολογικά, αλλά θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο, για να ευχαριστεί τον κόσμο, που σε δύσκολους καιρούς τη στηρίζει, εντός και εκτός Περιστερίου. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και το ίδιο θα είναι και ο Ατρόμητος.

Μια τελευταία ερώτηση, όταν σταματήσετε την προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αν μπορούσατε να κρατήσετε μια ανάμνηση, ποια θα ήταν αυτή;

Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω. Σίγουρα η εμπιστοσύνη του Ανδρέα Παχατουρίδη και η σιγουριά που σου δίνει όταν σου λέει “δούλεψε και μη φοβάσαι τίποτα” είναι κάτι ανεκτίμητο. Αντίστοιχα η αγάπη του κόσμου, όχι για εμάς, για την ίδια την πόλη του, που βλέπει να αλλάζει και να γίνεται πιο σύγχρονη, πιο φιλική, πιο καθαρή και πιο φωτισμένη και το γεγονός πως στο Περιστέρι ο δήμαρχος έχει ενώσει όλους τους πολίτες, αυτό είναι που θα με κάνει να χαμογελάω.

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Μπέτση.

Και εγώ σας ευχαριστώ!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...