Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Glam γυναίκες της χρονιάς!

Λιουπίτα Νιόνγκο και Τσέλσι Κλίντον στη λίστα των βραβευθέντων σε μια λαμπερή τελετή που φιλοξενήθηκε στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης

Μετά το Οσκαρ ακόμη ένα βραβείο ήρθε να προστεθεί στη συλλογή της Λιουπίτα Νιόνγκο αποδεικνύοντας ότι το 2014 είναι η χρονιά της. Η πρωταγωνίστρια του «12 χρόνια σκλάβος» ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς από το περιοδικό «Glamour», σε μια τελετή που φιλοξενήθηκε στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, παρουσία δεκάδων λαμπερών ονομάτων από τον χώρο της μόδας, της showbiz και της πολιτικής.

«Για να είσαι γυναίκα πρέπει να είσαι άνθρωπος. Και για να είσαι άνθρωπος πρέπει να αναζητείς την τελειότητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Αν και όλα όσα μου έχουν συμβεί μέχρι σήμερα είναι εκπληκτικά, βρίσκομαι ακόμα υπό εξέλιξη και ελπίζω να παραμείνω σε αυτή τη φάση πάντα» δήλωσε, φανερά συγκινημένη, στον ευχαριστήριο λόγο της η Νιόνγκο, η μητέρα της οποίας την είχε συγχαρεί μερικά λεπτά νωρίτερα μέσω βίντεο.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και η Τσέλσι Κλίντον, η οποία στην πρώτη της επίσημη έξοδο μετά τη γέννηση της κόρης της, Σάρλοτ συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τη μητέρα της, Χίλαρι. Η κόρη του πρώην πλανητάρχη τιμήθηκε για το έργο της στο Ιδρυμα Κλίντον, το οποίο σε συνεργασία με το Ιδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ενθαρρύνει την πρόοδο κοριτσιών και γυναικών ανά τον κόσμο. «Θέλω η Σάρλοτ να γίνει ό,τι ονειρευτεί» είπε για την κόρη της προσθέτοντας αστειευόμενη ότι δεν φανταζόταν πως θα κατάφερνε να φορέσει ξανά ψηλά τακούνια μετά την εγκυμοσύνη.

Η Λάβερν Κοξ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Orange is the new black» και η πρώτη τρανσέξουαλ υποψήφια για βραβείο Emmy, βραβεύτηκε για την ακτιβιστική δράση της, ενώ η Σάρα Μπάρτον, σχεδιάστρια του οίκου Alexander McQueen, βραβεύτηκε για την προώθηση της βρετανικής βιομηχανίας μόδας. Από τον χώρο της μόδας τιμήθηκε και το top model Ναταλία Βοντιάνοβα, η οποία έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση μέσω του ιδρύματός της Naked Heart Foundation για την ενίσχυση παιδιών με ειδικές ανάγκες. Την ίδια στιγμή η ηθοποιός Μάιντι Κάλινγκ τιμήθηκε ως δημιουργός του σόου «The Mindy Project», που έχει εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες.

Παρόντες στην λαμπερή βραδιά ήταν και οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret Κάρλι Κλος και Ντάουτσεν Κρόες, οι οποίες μονοπώλησαν τα φλας στο κόκκινο χαλί, η σχεδόν εξίσου εντυπωσιακή Τζόντι Φόστερ, η Ιβάνκα Τραμπ και η Κοκό Ροσά.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...