Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Βόλτα Μπεργκ στο Κολωνάκι

Ο Σουηδός άσος του ΠΑΟ βρέθηκε οικογενειακώς στο κέντρο και τράβηξε τα βλέμματα

Βγήκαν μια βόλτα στο Κολωνάκι και τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω τους. Τι πιο φυσιολογικό. Βλέπετε, ο Μάρκους Μπεργκ και η σύζυγός του, Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ, αποτελούν πόλο έλξης, κι όχι μόνο για τους φιλάθλους.
Ντυμένοι σπορ, όμορφα και απλά, το ζεύγος, μαζί με το ένα από τα δύο τους παιδιά, εθεάθη πρόσφατα στους δρόμους του Κολωνακίου να κοιτάζει τις βιτρίνες των καταστημάτων με την τελευταία λέξη της μόδας και να το απολαμβάνει. Η ζωή κυλά πολύ όμορφα για τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και την πανέμορφη Ζοζεφίν, όπως συμβαίνει από την πρώτη ημέρα που βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Επιχειρήσεις

Μάλιστα, η κυρία Μπεργκ έχει ξεκινήσει ήδη επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Αθήνα, που σχετίζονται με τη μόδα φυσικά, αφού η ίδια είναι μανεκέν. Σε ένα σουηδικό μπλογκ με το οποίο συνεργάζεται ανεβάζει καθημερινά σχεδόν φωτογραφίες της, παρουσιάζοντας ρούχα αλλά και διάφορα αξεσουάρ γνωστών Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών (ενώ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη στιλιστική εμφάνιση του Μάρκους. «Αν κάτι δεν της αρέσει πάνω μου, το λέει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το φορέσω. Αν μου αρέσει, το φοράω» δηλώνει, αλλά ποιος τον πιστεύει…).

Η Ζοζεφίν δεν παραλείπει, παράλληλα, να επισημαίνει τις ομορφιές της χώρας μας, με τον ήλιο και τη θάλασσα που λατρεύει. Μάλιστα, πολλές φωτογραφίες της από αυτές που ανεβάζει στο διαδίκτυο είναι τραβηγμένες στο μεγάλο μπαλκόνι του σπιτιού όπου μένουν, στα νότια προάστια, από όπου φαίνεται το γαλάζιο της θάλασσας (προς τα εκεί σχεδιάζουν να αγοράσουν διαμέρισμα).

Ελληνική κουζίνα

Πολύς λόγος γίνεται και για τις ελληνικές γεύσεις, που ξετρελαίνουν την οικογένεια, όπως και για κάθε ξένο που επισκέπτεται την πατρίδα μας. «Πάμε Ελλάδα, μωρό μου, πάμε Ελλάδα» είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο η Ζοζεφίν, όταν το ζεύγος πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην χώρα μας με τη  μεταγραφή του Μάρκους στον Παναθηναϊκό (η παραμονή τους στην Αθήνα θεωρείται δεδομένη, αφού, εκτός των άλλων, η κορούλα τους εγκλιματίστηκε ήδη στο σχολείο της).
Ο ενθουσιασμός της Ζοζεφίν μόνο τυχαίος δεν ήταν, αφού η ίδια είχε επισκεφτεί παλαιότερα τα ελληνικά νησιά και είχε γνωρίσει τα καλοκαίρια μας, ενώ τον μήνα του μέλιτος το ζευγάρι τον πέρασε στη Σαντορίνη.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...