Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ηλικιωμένος πήγε να αρπάξει 8χρονη από παιδική χαρά

«Ελα, μη φοβάσαι»!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους στη Μαγούλα η τέταρτη κατά σειρά απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, με τελευταίο θύμα ένα 8χρονο κορίτσι, το οποίο άγνωστος άνδρας προσπάθησε να παρασύρει στο αυτοκίνητό του.

paidi

Το κοριτσάκι έπαιζε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε παιδική χαρά, σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι της οικογένειάς του. Ομως την ώρα που πήγε να φύγει για να επιστρέψει στο σπίτι το προσέγγισε ένας άνδρας ηλικίας 50-55 ετών με μαύρα φουντωτά μαλλιά, σάπια δόντια, ο οποίος φορούσε γυαλιά μυωπίας, άσπρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Ηταν παχουλός και επέβαινε σε ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας Citroen.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άγνωστος πλησίασε το κοριτσάκι και του είπε: «Ελα πιο κοντά, φοβάσαι; Θέλεις να σε πετάξω κάπου;» Το κοριτσάκι πάγωσε, με τον άντρα να συνεχίζει απτόητος: «Ελα να σε πετάξω πιο κάτω, έλα μαζί μου, έλα κοντά μου. Ελα, μη φοβάσαι, μη φοβάσαι». Το παιδί, που έκανε βήματα προς τα πίσω, του απάντησε: «Οχι, δεν θέλω να έρθω μαζί σου». Τότε ο άνδρας, σύμφωνα με τις μετέπειτα περιγραφές του κοριτσιού στη μητέρα του, της είπε «Ωραία, μην έρχεσαι εσύ, θα έρθω εγώ σε σένα» και έκανε μια κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο. Τότε φοβισμένη η μικρή άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

polles fores ta paidia fwnazoun xwris na milane

Επέστρεψε στην παιδική χαρά, όπου βρήκε έναν ενήλικα που του εξήγησε τι έχει συμβεί και αυτός την οδήγησε στο σπίτι της. Αμέσως η 31χρονη μητέρα του κοριτσιού πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του άγνωστου άνδρα. Οπως περιέγραψε η μητέρα, «το παιδί ήταν πάρα πολύ τρομαγμένο. Ετρεμε ολόκληρο. Δεν μπορούσε να μας εξηγήσει κατευθείαν τι συνέβη ούτε να μας πει πώς ήταν ο άνθρωπος αυτός. Και μετά από κάνα δίωρο άρχισε να μας εξηγεί τα χαρακτηριστικά του, τα οποία είναι πολύ έντονα».

«Στην περιοχή πρέπει να τον έχουμε ξαναδεί. Μπορεί μία με δύο φορές σίγουρα, γιατί είμαστε κλειστή κοινωνία και άγνωστα άτομα μας κάνουν εντύπωση» επισήμανε σε δηλώσεις της η μητέρα της 8χρονης, η οποία μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος στην προσωπική της σελίδα στο facebook δέχτηκε κλήση με απόκρυψη, ενδεχομένως από τον δράστη. «Μας απείλησε με χυδαίες εκφράσεις. Μας έλεγε να κατεβάσουμε την ανάρτηση, μας έβρισε πολύ άσχημα» κατήγγειλε η γυναίκα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....