Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Συγκρούσεις μεταξύ αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας έπειτα από τον τραυματισμό 16χρονης

Αίμα και ξύλο μετά... μουσικής

Πεδίο αντιπαράθεσης και σφοδρών συγκρούσεων έγινε το Νέο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ των λεγομένων αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων. Ομως, αυτό που κυριαρχεί είναι ο σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι μιας έφηβης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Όλα άρχισαν έπειτα από μια συναυλία που είχε διοργανωθεί στο θεατράκι στον σταθμό ΗΣΑΠ, ως αντίδραση στο επικείμενο μνημόσυνο των δέκα ετών από τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Κατά την αποχώρηση των παρευρισκομένων από τη συναυλία προκλήθηκαν επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή. Σε μικρή απόσταση δύο γυναίκες, ένοικοι πολυκατοικίας της περιοχής, εντόπισαν πεσμένη στο πεζοδρόμιο τη 16χρονη.

Στιγμιότυπο από τα επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο

Η κοπέλα ήταν αναίσθητη και αιμορραγούσε στο κεφάλι, φορούσε μαύρα ρούχα, είχε καλυμμένα τα χέρια της με γάντια και στο πρόσωπό της φορούσε χειρουργική μάσκα και κουκούλα. Οι δύο γυναίκες ζήτησαν τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, που ήταν στο σημείο, όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., όταν πλησίασαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στη νεαρή, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 100-150 κουκουλοφόρων.

«Ανέπνεε, ευτυχώς»

«Εγώ κάλεσα το ΕΚΑΒ και μου είπαν να την κάνουμε στο πλάι, γιατί ήταν ανάσκελα το κορίτσι. Οι αστυνομικοί ήρθαν εδώ, βοήθησαν το κορίτσι. Τη βρήκαμε πεσμένη, με βάση τη λογική, ερχόταν από πάνω. Ανέπνεε, ευτυχώς. Ηρθε το ΕΚΑΒ, δεν μπορούσε να μιλήσει καθόλου. Από το κεφαλάκι της πίσω έτρεχε αίμα» περιγράφει η αυτόπτης μάρτυρας.

Διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και μετέφεραν την κοπέλα στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Η 16χρονη αρχικά συνελήφθη για τη συμμετοχή της στα επεισόδια, ωστόσο αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα. Η έφηβη, σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», φέρει ένα σημαντικό κάταγμα στην ινιακή χώρα αριστερά, υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά, καθώς και αιμορραγικές θλάσεις στο εγκεφαλικό παρέγχυμα, ενώ έχει μειωμένο επίπεδο συνείδησης. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή, ωστόσο η ζωή της είναι εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τα τραύματά της συνάδουν με πτώση και δεν είναι συμβατά με πλήξη από αντικείμενο.

Εκτιμάται ότι κατά την απόπειρα αποχώρησής της από το σημείο των επεισοδίων δέχθηκε χτύπημα, έπεσε και την ποδοπάτησαν όσοι ακολουθούσαν τρέχοντας. Ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιεξουσιαστές αναφέρουν πως η 16χρονη χτυπήθηκε από αστυνομικούς, κάτι που πυροδότησε στη συνέχεια επεισόδια από νεαρούς στα Εξάρχεια, με μολότοφ και δολιοφθορές.

Το ίδιο συνέβη σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, όπου διμοιρίες αστυνομικών δέχθηκαν επιθέσεις από κουκουλοφόρους. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους απάντησαν με βομβίδες κρότου λάμψης και με χρήση χημικών απώθησαν τους ταραξίες. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα