Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Το συλλεκτικό «θηρίο» της «Lady G» βγαίνει στο σφυρί

Η πολυτελής λιμουζίνα δώρο της Hyundai για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 και το... σημάδι από το πούρο στο δέρμα του πίσω καθίσματος

Ενα συλλεκτικό αυτοκίνητο, που φέρνει μνήμες από δόξες, χαρές και τη χλιδή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, το αυτοκίνητο της Γιάννας Αγγελοπούλου, βγαίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο σφυρί!

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Πρόκειται για τη λιμουζίνα της Hyundai, την Centennial, ναυαρχίδα της εταιρίας, που κατασκευάστηκε κατά αποκλειστικότητα για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας και ήταν το πολυτελές αυτοκίνητο της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Το ιστορικό αυτό αυτοκίνητο βγαίνει σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Φανταστείτε τη Γιάννα Αγγελοπούλου να κάθεται στο πίσω μέρος της φορώντας τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της, στο χέρι το περίφημο πούρο που συνήθιζε να καπνίζει -και άφησε ένα μικρό αποτύπωμα στο δέρμα του καθίσματος-, να διαβάζει εφημερίδες της εποχής ή να παρακολουθεί τηλεόραση καθ’ οδόν προς τις υποχρεώσεις της για τους Αγώνες. Σκεφθείτε τι συζητήσεις και τι πολιτικές διεργασίες και ίντριγκες «κατέγραψαν» τα δερμάτινά του καθίσματα…

Γνωρίζουμε ότι πρωτοκυκλοφόρησε το 1999 ως δώρο της Hyundai, στο πλαίσιο της χορηγίας της κορεατικής εταιρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Σήμερα πωλείται από την ιστοσελίδα Collecting Cars, χωρίς να αναφέρεται κάποιο αρχικό ποσό εκκίνησης. Το 2010 ήταν η πρώτη φορά που βγήκε στο σφυρί η λιμουζίνα, με τιμή εκκίνησης τότε τα 9.900 ευρώ, οπότε αγοράστηκε από τον τωρινό ιδιοκτήτη της. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 93.650 χλμ. Είναι σχεδόν καινούριο.

Το πολυτελές σεντάν μπορεί να προσφέρει στον αγοραστή του τις απολαύσεις που έζησε σε αυτό και η Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου περιλαμβάνει σύστημα infotainment της Panasonic, πίσω οθόνες ψυχαγωγίας με αναδιπλούμενο τραπεζάκι για φορητό υπολογιστή και laptop, συσκευή φαξ μεταξύ των πίσω καθισμάτων, πίσω σκίαστρα, υπολογιστή ταξιδιού και τριζωνικό κλιματισμό!

Τα αναμνηστικά κουκλάκια του 2004 συνοδεύουν το ωραίο και ιστορικό αυτοκίνητο, τη μυθική αυτή limo από τις χρυσές στιγμές της δεκαετίας του 2000, που έζησε απίστευτες δόξες και τώρα αναζητεί καινούργια ζωή!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...