Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η κατάθεση της παντρεμένης που σχετιζόταν με τον άτυχο επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνο!

Σε ένα μαύρο BMW εστιάζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο δάσος του Κουνουπελίου, στην Ηλεία.

Ο 46χρονος Σάκης Γκολφίνος πάνω στο αυτοκίνητό του

Στην Ασφάλεια έχουν ήδη καταθέσει τόσο η παντρεμένη γυναίκα με την οποία σχετιζόταν ο άτυχος άνδρας όσο και ο σύζυγός της, ένστολος, από γνωστή οικογένεια της Πάτρας. Ωστόσο, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να ενοχοποιεί είτε τον έναν είτε τον άλλον. Η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» είπε πως με τον επιχειρηματία ήταν φίλοι και πως δεν είχαν ερωτική σχέση. Εξήγησε ωστόσο ότι ο σύζυγός της δεν γνώριζε για τη σχέση αυτή, ενώ ζήτησε οι έρευνες να στραφούν σε άλλη κατεύθυνση.

sakis gkolfinos1113
Καμένο το αυτοκίνητο του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου

«Ο Σάκης τον τελευταίο καιρό είχε ένα σοβαρό μπλέξιμο που τον επηρέαζε στην καθημερινότητά του. Καταλάβαινα, χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό, ότι δεν ήταν κάτι απλό» είπε, ενώ υπογράμμισε πως προσπάθησε να τον βοηθήσει, όμως ο Σάκης «δεν δεχόταν». «Δεν ξέρω τι συνέβη στον Σάκη, αλλά ψάχνετε σε λάθος μέρος, σε λάθος ανθρώπους. Δεν ξέρω τι σκέφτεται η οικογένειά του, πάνω στον πόνο της για τον χαμό του, αλλά δεν μπορούν να έχουν εμμονή στο πρόσωπό μου χωρίς να έχουν κάτι εναντίον μου. Κακώς με εμπλέκουν σε όλο αυτό. Γιατί στοχοποιούν εμένα και την οικογένειά μου;»

Ο,τι απέμεινε από το αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται σε ένα μαύρο BMW, που πέρασε τρεις φορές από το σημείο τη μοιραία νύχτα. Υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τις ύποπτες κινήσεις του αυτοκινήτου εξετάζεται προσεκτικά, με σκοπό οι Αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης, ενώ η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη κατάφερε να βρει και τα στοιχεία του οδηγού.

kefali
Σάκης Γκολφίνος

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως είχαν δει τον Σάκη Γκολφίνο να επιβιβάζεται λίγες μέρες πριν από το τραγικό του τέλος σε ένα παρόμοιο αυτοκίνητο. Εξάλλου, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου εμφανίζεται να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ κατευθύνεται προς το Κουνουπέλι, όπου δύο ώρες μετά επρόκειτο να εντοπιστεί απανθρακωμένος.

Την ίδια ώρα, ένα ζευγάρι που βρέθηκε στην περιοχή όπου εντοπίστηκε ο επιχειρηματίας τις ίδιες ώρες, πρόσεξε το ίδιο -πιθανότατα- αυτοκίνητο: «Ηταν μαύρο, άγνωστο στην περιοχή, είχε φιμέ τζάμια, μαύρες ζάντες βαμμένες και λευκή πινακίδα με επικάλυψη. Στον Αγιο Νικόλαο, το εκκλησάκι της περιοχής δίπλα στην παραλία, το ύποπτο αυτοκίνητο σταμάτησε. Δύο από τους τέσσερις επιβάτες του βγήκαν έξω από το όχημα. Εμοιαζαν με κακοποιούς και η γυναίκα μου μού είπε “πάμε να φύγουμε, φοβάμαι”».

Οι μάρτυρες απομακρύνθηκαν και λίγο αργότερα κοντά στο κέντρο Παράδεισος είδαν το αυτοκίνητο του Σάκη Γκολφίνου να περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ανησύχησαν, γιατί μία εβδομάδα πριν συγγενικό τους πρόσωπο είχε δει τον άτυχο επιχειρηματία να κλαίει, «επικαλούμενο μπλεξίματα που είχε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...