Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της εγκύου Φαίης στην Κυψέλη

Θηλυκή «εταιρία δολοφόνων»

Πλήρη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης εγκύου Φαίης Μπακογιώργου, το πτώμα της οποίας βρέθηκε τυλιγμένο με μια κουβέρτα σε έναν στενό δρόμο του κέντρου της Αθήνας, στις αρχές Οκτωβρίου του 2021, η σύλληψη της μητέρας της, της αδελφής και της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος-κολαστήριο της οδού Δροσοπούλου, στην Κυψέλη, όπου εκδιδόταν η άτυχη κοπέλα!

Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που άρχισε ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης Νίκος Μπακογιώργος. Πλέον, οι τρεις γυναίκες είναι αντιμέτωπες με βαρύτατες κατηγορίες, όπως ανθρωποκτονία με δόλο και εμπορία ανθρώπων κατά συρροή.

Η Φαίη

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Εκανα αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε» δήλωσε ο πατέρας της εγκύου μητέρας τριών παιδιών, η οποία είχε πέσει επανειλημμένα θύμα κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Η υπόθεση παίρνει διαστάσεις θρίλερ, από την αποκάλυψη του ιδιωτικού ερευνητή Χάρη Βεραμόν, ο οποίος «έτρεξε» τις έρευνες, ότι οι συλληφθείσες κατηγορούνται επίσης για τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης συνταξιούχου, που φιλοξενείτο στο διαμέρισμα της ιδιοκτήτριας του διαμερίσματος της οδού Δροσοπούλου. Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι ήταν μονίμως τραυματισμένη, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, την έριχναν στις ρόδες αυτοκινήτων, σε σκηνοθετημένα τροχαία, ώσπου ξεψύχησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες!

Ο Χάρης Βεραμόν

«Από την πλευρά μου έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, καταθέτοντας όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσα για την υπόθεση. Ευχαριστώ θερμά τη συνεργάτιδά μου Βούλα Δημητριάδου για τον αγώνα που έδωσε μέχρι τώρα, με αμέτρητες νομικές ενέργειες, και το Ανθρωποκτονιών, που έδωσε την πρέπουσα προσοχή στην υπόθεση και διεξήγαγε μια αξιόλογη έρευνα. Επίσης, να τονίσω ότι από την αρχή έλεγα για διπλή ανθρωποκτονία και βγήκα αληθινός, καθώς οι Αρχές πείστηκαν και έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία για μια ηλικιωμένη που είχε τη μοίρα της Φωτεινής» έγραψε σε ανάρτησή του ο Χάρης Βεραμόν.

Η σορός της Φαίης βρέθηκε σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το διαμέρισμα όπου φιλοξενείτο μαζί με τα τρία παιδιά της, την αδελφή της, τον ανιψιό της και την ηλικιωμένη που απεβίωσε από άγνωστα αίτια. Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της έλεγε ότι ήταν πεπεισμένος πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί, καθώς βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, φορώντας την πιτζάμα της. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...