Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Από θύμα βιασμού μετατράπηκε σε θύτη αρπαγής η 26χρονη Γεωργία Μπίκα

Η 26χρονη, που είχε καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται για την αρπαγή του διοργανωτή του πάρτι

Από θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε… θύτη αρπαγής η 26χρονη Γεωργία Μπίκα.

mpikaΗ νεαρή γυναίκα κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική αρπαγή που διέπραξε μαζί με τέσσερα άτομα σε βάρος του διοργανωτή του επίμαχου πάρτι Μάνου Παπαδόπουλου.

georgia bika anakritria fili ergodotis

Εκτός από το κακούργημα της αρπαγής, οι κατηγορούμενοι διώκονται και για άλλα αδικήματα, κατά περίπτωση, όπως επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα.

Την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του είχε καταγγείλει ο διοργανωτής του επίμαχου πάρτι, λίγες ημέρες μετά όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για όσα φέρεται ότι υπέστη στο ξενοδοχείο η 26χρονη. Σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε, τον απήγαγαν και τον χτύπησαν, λίγες ώρες μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την καταγγελία περί βιασμού της κοπέλας από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχε διοργανώσει ο ίδιος σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας, την Πρωτοχρονιά του 2022.

georgi bika viasmos

Ύστερα από μήνυσή του διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Αστυνομία. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος των κατηγορουμένων. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους για την υπόθεση της αρπαγής του διοργανωτή του πρωτοχρονιάτικου πάρτι είναι ο 51χρονος Χρήστος Καραθανάσης, πρώην εργοδότης της κοπέλας και ιδιοκτήτης της Royal Sugar, καθώς και ένας δεύτερος επιχειρηματίας, οι οποίοι είχαν καταθέσει υπέρ της Μπίκα στο πλαίσιο της ανάκρισης για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού.

karathanasis
Χρήστος Καραθανάσης

Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται ότι απήγαγαν τον μηνυτή και την επόμενη μέρα ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση με την 25χρονη, φέρεται πως τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του μαζί με δύο συγκατηγορουμένους του. Εκεί φέρεται ότι τον εξύβρισε και τον χτύπησε με πιστόλι, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου τον απείλησε.

manos papadopoulos
Μάνος Παπαδόπουλος

Επιπλέον, τον υποχρέωσε να αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα ονόματα των μελών της παρέας από την Αθήνα που συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, κατονομάζοντάς τους ως εμπλεκόμενους στον δήθεν βιασμό της κοπέλας.

Χθες παρουσιάστηκαν ενώπιον της 6η Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η Γεωργία Μπίκα και οι δύο επιχειρηματίες συγκατηγορούμενοί της, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στο τέλος του μήνα.

mpika 1

Υπενθυμίζεται πως η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει ότι, ενώ δεν είχε τις αισθήσεις της, υπέστη ομαδικό βιασμό στη σουίτα του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι. Ομως, ύστερα από ανάκριση που διενεργήθηκε για την υπόθεση, η καταγγελία δεν επιβεβαιώθηκε και η δικογραφία κατέληξε στο αρχείο με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απάλλαξε τον 27χρονο εμπλεκόμενο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στην Ελλάδα.

georgia bika viasmos

Στην πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Γεωργία Μπίκα «έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....