Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

«Δράκος Εξαρχείων»: Οι απόπειρες βιασμού μέρα μεσημέρι – Ένα 13χρονο κορίτσι ανάμεσα στα θύματα

Συγκλονίζουν αυτόπτες μάρτυρες

Επικίνδυνος, επίδοξος βιαστής σκορπίζει τον τρόμο σε νεαρές κοπέλες στην «καρδιά» της Αθήνας, στα πολυσύχναστα Εξάρχεια, καθώς επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις τέσσερις φορές μέσα σε λίγα 24ωρα σε τρεις ανυπεράσπιστες γυναίκες και σε ένα 13χρονο κοριτσάκι!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η πρώτη επίθεση του αποκαλούμενου «δράκου των Εξαρχείων», ο οποίος στήνει καρτέρι σε ασυνόδευτες γυναίκες ή ανήλικες και ορμά πάνω τους προσπαθώντας να τις βιάσει, συνέβη την περασμένη Πέμπτη, με θύμα μια νεαρή γιατρό.

Οπως έγινε γνωστό, ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος είναι μετρίου αναστήματος, με γαλανά μάτια, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μιλάει αγγλικά, φέρεται ότι παραφύλαγε στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το ιατρείο της άτυχης γυναίκας και, μόλις την είδε να μπαίνει, χίμηξε πάνω της και τη στρίμωξε στην είσοδο του ασανσέρ, επιχειρώντας να τη βιάσει. Ομως, η γυναίκα έβαλε τις φωνές, με συνέπεια εκείνος να το βάλει στα πόδια!

Η επόμενη επίθεση συνέβη μέρα μεσημέρι, στις 14.30 του περασμένου Σαββάτου, με θύμα ένα 13χρονο κορίτσι. Οπως φέρεται ότι κατέθεσε η ανήλικη στις αστυνομικές Αρχές, καθώς κατέβαινε τις εξωτερικές σκάλες γυμναστηρίου στην οδό Βαλτετσίου, την πλησίασε ο ξαναμμένος άνδρας και, αφού την άρπαξε από τη μέση, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της! Η μικρή μαθήτρια υπέστη σοκ και άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση, προσπαθώντας να απωθήσει τον ανώμαλο, που, συνειδητοποιώντας ότι κινδυνεύει να γίνει αντιληπτός και να συλληφθεί, τράπηκε σε φυγή.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 07.15 της Δευτέρας, μια 29χρονη εμφανίστηκε τρέμοντας από την ταραχή της στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε πως ένας περίεργος άνδρας την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, όπου την πέταξε στο έδαφος, της έκλεισε το στόμα και προέβη σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη διεστραμμένη σεξουαλική επίθεσή του, καθώς κάτοικος της περιοχής άκουσε τις φωνές της κοπέλας και έτρεξε να δει τι συμβαίνει, αναγκάζοντάς τον να το βάλει στα πόδια.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο αποτυπώνονται καρέ καρέ οι κινήσεις του επικίνδυνου ανώμαλου. Στο οπτικό υλικό διακρίνεται ο «δράκος των Εξαρχείων» να κινείται με απόλυτη ψυχραιμία στην περιοχή και, μόλις φτάνει πίσω από την κοπέλα, να επιταχύνει το βήμα του και να πέφτει πάνω της, ρίχνοντάς την κάτω. Στα επόμενα καρέ φαίνεται η τρομαγμένη κοπέλα να διασχίζει τον δρόμο και να ζητά βοήθεια από έναν άνδρα, ο οποίος τρέχει να τη βοηθήσει, την ώρα που ο επίδοξος βιαστής φεύγει σαν κύριος προς την οδό Θεμιστοκλέους.

«Καθόμουν σε ένα μαγαζί ψιλικών με μια άλλη κυρία. Ηταν το μοναδικό που ήταν ανοιχτό. Ακούσαμε κάποιες φωνές και “βοήθεια”, και βγήκαμε έξω. Ενας είχε επιτεθεί σε μία κοπελίτσα, η οποία εκ των υστέρων μάθαμε ότι πήγαινε στη δουλειά της. Αυτόν ίσα που μπόρεσα και τον είδα, και έφυγε σχετικά ήρεμος. Πιστεύω ότι τρόμαξε με τη φωνή που έβαλα. Η εικόνα που είδα ήταν αυτός επάνω της ακριβώς. Μετά προσπάθησα να ηρεμήσω την κοπέλα. Ήταν τόσο τρομοκρατημένη και μάζευε το μπουφάν της» δήλωσε ο άνδρας, που έσωσε την 29χρονη από τον ανώμαλο-σεξουαλικό αρπακτικό και πρόσθεσε: «Η κοπέλα ήταν σε σοκ. Κοιτάξαμε να τη συνεφέρουμε, μήπως είχε χτυπήσει κιόλας. Μου είπε: “Πήγε να με βιάσει”. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι πήγε να την κλέψει. Αυτό το λίγο που πρόλαβα να δω είδα την πάλη, χτυπιόνταν κάτω. Αυτός μάλλον ήταν ξένος, κάτω από 30 ετών, με ανοιχτόχρωμα χρώματα. Εφυγε κάτω, προς τη Θεμιστοκλέους, φορούσε μια βερμούδα. Πιστεύω ότι θα τον αναγνώριζα, αν τον έβλεπα ξανά».

Το τελευταίο «χτύπημα» του «δράκου των Εξαρχείων» έγινε μόλις δέκα λεπτά μετά την επίθεση στην Εμμανουήλ Μπενάκη! Σαν πεινασμένο αγρίμι που επιτίθεται στη λεία του, ο ξαναμμένος άνδρας έστησε καρτέρι σε μία 27χρονη, που περπατούσε αμέριμνη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και, αφού χίμηξε πάνω της και της έκλεισε το στόμα, προσπάθησε να τη βιάσει. Ωστόσο, το θύμα πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του γαλανομάτη επίδοξου βιαστή με τη βερμούδα, που έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι καταγγελίες για διαδοχικές σεξουαλικές επιθέσεις από τον ίδιο άνδρα έχουν σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές. Σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης και να συλληφθεί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων έχουν δώσει την περιγραφή του στις δυνάμεις που κινούνται στην περιοχή και γίνονται εξονυχιστικές έρευνες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...