Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δυόμισι χρόνια πέρασαν από την παράσυρση και εγκατάλειψη του Οδυσσέα των Razastarr και τα «θολά» σημεία παραμένουν

Ποιο είναι το «αόρατο χέρι» που απέκρυψε την εμπλοκή του οδηγού και η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που ήταν εξαφανισμένη για μήνες

Απόπειρα συγκάλυψης του τροχαίου δυστυχήματος, με παράσυρση και εγκατάλειψη του ιδρυτικού μέλους του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου το καλοκαίρι του 2021, αποκαλύπτεται 2,5 χρόνια μετά τον θάνατο του μουσικού, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει λογοδοτήσει ο οδηγός του αυτοκινήτου που είναι βασικός ύποπτος, ενώ επί μήνες ήταν εξαφανισμένη η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα.

79378829 2500968130145348 5607158540268470272 n

Ενα «αόρατο χέρι» φαίνεται πως απέκρυψε την εμπλοκή του οδηγού, που είναι ευυπόληπτος πολίτης της τοπικής κοινωνίας, όπως και την κατάθεση της μάρτυρος. Τα περίεργα σημεία της θανατηφόρας παράσυρσης και εγκατάλειψης του μουσικού έφεραν στο φως την περασμένη Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, επισημαίνοντας τις παραλείψεις στις έρευνες από την τοπική Αστυνομία. Δυόμισι χρόνια μετά, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, με εντολή της Εισαγγελίας Θηβών και σχετικό αίτημα της οικογένειας, για να διακριβωθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

83018373 2539516186290542 3637431910633832448 n

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα στοιχεία και η δικογραφία επιστρέφει μέσα στις επόμενες ημέρες στην εισαγγελέα για τη σύνταξη του κατηγορητηρίου σε βάρος του βασικού υπόπτου. Η οικογένεια και φίλοι του μουσικού καταγγέλλουν πως κάποιοι στην τοπική Αστυνομία επιδίωξαν τη συγκάλυψη και την παραπλάνηση της Δικαιοσύνης, προστατεύοντας τον βασικό ύποπτο, που φέρεται ότι έχει σχέση με επιφανείς τοπικούς παράγοντες. Το μοιραίο βράδυ ο οδηγός φέρεται ότι ανέφερε στις Αρχές πως υπήρχε άνθρωπος ξαπλωμένος στο οδόστρωμα και ότι προσπάθησε να τον αποφύγει με ελιγμό, νιώθοντας ένα τράνταγμα και σταθμεύοντας το όχημά του.

Επίσης, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να κρυφτεί ή να αποποιηθεί των ευθυνών του, αλλά πίστευε πως ακόμα και αν είχε χτυπήσει τον μουσικό, δεν ήταν ο πρώτος, αλλά είχε προηγηθεί άλλο όχημα που ευθυνόταν για την παράσυρση. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι καταθέσεις της συζύγου και του γιου του, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Ομως η ιατροδικαστική έκθεση στο άψυχο κορμί του μουσικού έδειξε πως υπήρξε εμπλοκή μόνο ενός αυτοκινήτου και τα πλαστικά κομμάτια που βρέθηκαν δίπλα στο θύμα προέρχονται από το όχημά του… Παρά τα στοιχεία που «δείχνουν» τον βασικό ύποπτο, στην αρχική έκθεση του τοπικού αστυνομικού τμήματος δεν αναφέρεται ούτε ως μάρτυρας.

φ2 2022 12 05T092945

Οι αστυνομικοί δεν του έκαναν αλκοτέστ, ούτε έλαβαν καταθέσεις από τους υπόλοιπους οδηγούς που σταμάτησαν στο σημείο του δυστυχήματος. Αυτόπτης μάρτυρας είδε τον ελιγμό του οχήματος στο αντίθετο ρεύμα και τον άτυχο μουσικό στο οδόστρωμα. Μέσα στο αυτοκίνητο που έκανε τον ελιγμό ήταν ένα ζευγάρι με παιδί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ζήτησαν από την ίδια και από το ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο να περιμένουν. Η κατάθεσή της στις Αρχές της Θήβας έγινε πολλούς μήνες μετά, ενώ οι συγγενείς του άτυχου μουσικού καταγγέλλουν ότι χάθηκε! Η μάρτυρας έδωσε δεύτερη κατάθεση στο Ανθρωποκτονιών, που χειρίζεται πλέον την υπόθεση.

167534317 2895969917311832 3862200482345984208 n

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ζησιμάτος πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Θηβών για να ελεγχθούν για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος όλοι όσοι σκόπιμα ή εκ παραδρομής δεν έκαναν, όπως όφειλαν, την έρευνά τους. Στην εκπομπή μίλησε η αδερφή του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, Γιολάντα, γνωστή στον χώρο του χιπ χοπ ως Sadahzinia. «Δύο λέξεις που με στοιχειώνουν 2,5 χρόνια. Εγκατάλειψη και συγκάλυψη. Προσπαθώ να μάθω τι έγινε στον αδερφό μου, αλλά έπεσε ένα πέπλο ολοφάνερο. Εξαφανίζουν στοιχεία, θολώνουν νερά, αποκρύπτουν πληροφορίες» δήλωσε, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...