Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Λέει ότι βασανίστηκε για να ομολογήσει συμμετοχή του στα επεισόδια στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ Τrannos, ο οποίος υποστηρίζει ότι απήχθη έξω από το σπίτι του στο Περιστέρι από αστυνομικούς, οι οποίοι του φόρεσαν κουκούλα και τον μετέφεραν σε άγνωστο μέρος.

manatzer tranou13123
Η φωτογραφία του χτυπημένου (όπως υποστηρίζει) από αστυνομικούς μάνατζερ του τράπερ Trannos

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί τον υπέβαλαν επί 12 ολόκληρες ώρες σε βασανιστήρια που παραπέμπουν σε… μαφιόζικες πρακτικές ανάκρισης προκειμένου να αποκαλύψει στοιχεία για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ!

Στη ΓΑΔΑ

Ο 26χρονος μάνατζερ τραπ καλλιτεχνών με το ψευδώνυμο ΟΜΛΕ, το όνομα και η φωτογραφία του οποίου παρουσιάστηκαν ως δήθεν του 18χρονου οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού ο οποίος ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα που έπληξε στη μηριαία αρτηρία τον άτυχο αστυνομικό, φέρεται ότι εξετάστηκε στο κτίριο της ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο νόμιμης προσαγωγής, έπειτα από τη μαρτυρία ενός μυστηριώδους άνδρα που τον «έδωσε» ως βασικό παράγοντα της αγέλης των χούλιγκαν που επιτέθηκαν στις δυνάμεις της Αστυνομίας. Αφού έδωσε δείγμα, αφέθηκε ελεύθερος για να επιστρέψει στο σπίτι του.

manatzer tranou131231
O μάνατζερ με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο OMΛΕ με τον τράπερ Trannos

Όμως εκείνος κάνοντας SAMAτά (για να παραφράσουμε την επιτυχία του τράπερ) υποστηρίζει οργισμένος ότι η προσαγωγή του κάθε άλλο παρά νόμιμη ήταν, καθώς οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών τον οδήγησαν σε άγνωστο μέρος, όπου τον βασάνισαν για να ομολογήσει τη συμμετοχή του στα επεισόδια στου Ρέντη και να αποκαλύψει στοιχεία για την επίθεση. Ισχυρίζεται δε πως, λόγω των έντονων πόνων από τα χτυπήματα που του κατάφεραν, εξετάστηκε από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά του και τού χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια δέκα ημερών, προσθέτοντας ότι η δικηγόρος του έχει ήδη καταθέσει αναφορά στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

«Σας ενημερώνω ότι την 9-11-2023 το μεσημέρι, περί ώρα 13.00, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών με άρπαξαν αιφνίδια έξω από την οικία μου, μου φόρεσαν κουκούλα και με μετέφεραν σε άγνωστο σημείο, όπου με κράτησαν για 12 ώρες και με βασάνιζαν, ώστε να ομολογήσω την συμμετοχή μου στα επεισόδια στου Ρέντη» είναι η φράση με την οποία ο καλλιτεχνικός μάνατζερ ξεκινά την καταγγελία του. Στις επόμενες γραμμές επισημαίνει πως βρισκόταν σε γνωστό φαστφουντάδικο, όταν ξέσπασαν τα άγρια επεισόδια γύρω από το κλειστό γυμναστήριο.

«Παρά τον ξυλοδαρμό και την ψυχολογική βία που μου άσκησαν, τους είπα την αλήθεια, ότι την ώρα που έγιναν τα επεισόδια στο γήπεδο βόλεϊ “Μελίνα Μερκούρη”, εγώ βρισκόμουν σε γνωστό fast food, όπου υπάρχουν και κάμερες και μάλιστα τους προέτρεψα να λάβουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια». Τέλος, ο νεαρός, ο οποίος επιθυμεί την τήρηση της ανωνυμίας του, αναφέρεται στην προσπάθεια σύνδεσής του με τον 18χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη της επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό, λέγοντας:

Ανακριβείς αναφορές

«Προβλήθηκε το όνομά μου και η εικόνα μου (μάνατζερ του τράπερ Τrannos) ως δήθεν εμπλεκόμενου στην υπόθεση του τραυματισμού του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη την 7-11-2023. Οι αναφορές αυτές είναι ανακριβείς και εσφαλμένες και ήδη η πληρεξούσια δικηγόρος μου κυρία Ελισάβετ Πούλιου απέστειλε εξώδικες δηλώσεις σε όσους παρουσιάζουν τη φωτογραφία μου ως δήθεν του “18χρονου φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στον αστυνομικό”, ενώ εγώ είμαι 26 ετών και δεν ήμουν στο σημείο των επεισοδίων, όταν αυτά εκδηλώθηκαν την 7-11-2023 στου Ρέντη».

epeisodia111236
Ο Γ.Ν. με μπλούζα συνδέσμου του Ολυμπιακού

Όπως καταλήγει στην καταγγελία του, λυπάται για τον τραυματισμό του 31χρονου, όμως άλλο τόσο λυπάται για την απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών εναντίον του. Πάντως, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδουν τον μάνατζερ του Τρανού, υποστηρίζοντας ότι προσήχθη νόμιμα στη ΓΑΔΑ, όπου έδωσε τρεις καταθέσεις παρουσία δικαστικού λειτουργού. Τονίζουν δε πως στη μία από αυτές ο 26χρονος επιβεβαίωσε ότι ο 18χρονος τού είπε για τη φωτοβολίδα, κάτι που ο ίδιος αρνείται, και επισημαίνουν πως το άλλοθι που προβάλλει ο καταγγέλλων επιβεβαιώνεται εν μέρει, καθώς δεν ταυτίζονται επακριβώς οι ώρες που εκείνος δήλωσε πως ήταν στο φαστφουντάδικο με αυτές που πράγματι βρισκόταν εκεί.

Oσα υποστηρίζει η συνήγορος του

Σχολιάζοντας την εμπλοκή του ονόματος του εντολέα της στην υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ, η δικηγόρος του καλλιτεχνικού μάνατζερ Ελισάβετ Πούλιου τόνισε πως ο 26χρονος βρισκόταν σε άλλο σημείο όταν ξέσπασαν τα επεισόδια έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη»:

manatzer tranou131232
Ελισάβετ Πούλιου

«Ο εντολέας μου, την 9/11/2023, στο πλαίσιο δήθεν “νόμιμης προσαγωγής”, απήχθη έξω από την οικία του από αστυνομικούς, του έβαλαν κουκούλα και βασανίστηκε επί 12 ώρες σε άγνωστο χώρο, προκειμένου να δώσει στοιχεία για την υπόθεση του τραυματισμού του άτυχου αστυνομικού. Ωστόσο, ο εντολέας μου δεν ήταν στο σημείο και δεν γνώριζε περαιτέρω στοιχεία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού λήφθηκε βιολογικό του υλικό. Αυτή η συμπεριφορά των αστυνομικών είναι καταδικαστέα και ήδη έγινε αναφορά την ίδια ημέρα στο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου ελπίζω θα διερευνηθεί.

Ο εντολέας μου φέρει τραύματα σωματικά, αλλά και ψυχικά από αυτή την παράνομη συμπεριφορά των αστυνομικών που τον άρπαξαν έξω από την οικία του και ήδη εξετάστηκε από ιατρούς και αναρρώνει κλινήρης. Καταγγέλλω αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά και ζητώ την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης καθότι οι πράξεις αυτές θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές της Ιστορίας μας και πλήττουν τη δημοκρατία και το αίσθημα ασφαλείας του πολίτη…» είπε κυρία Πούλιου, η οποία ανέφερε ότι απέστειλε και εξώδικο διαμαρτυρία για να εξηγήσει τα αυτονόητα, ότι ο εντολέας της δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του τραυματισμού με φωτοβολίδα στου Ρέντη.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...