Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Συμπληρωματική κατάθεση από τον αδελφό του 18χρονου που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα

Τα κινητά «μιλούν» για τον... πόλεμο στου Ρέντη

Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε να δώσει χθες ο αδελφός του 18χρονου ο οποίος ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό των ΜΑΤ στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με όσα είχε καταθέσει αρχικά στις αστυνομικές Αρχές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ο 16χρονος αδελφός του καθ’ ομολογίαν δράστη της επίθεσης σε βάρος του άτυχου ένστολου υποστήριξε πως προσπάθησε να αποτρέψει τον 18χρονο από το να πάρει μέρος στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» πριν από μία εβδομάδα, όμως εκείνος δεν τον άκουσε. «Πολλοί από αυτούς που βγήκαν κρατούσαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μολότοφ και πέτρες. Τους είδα ότι πήγαιναν στο μέρος όπου ήταν μαζεμένοι οι αστυνομικοί και κατάλαβα ότι θα γίνουν επεισόδια. Φώναξα στον Νίκο να γυρίσει πίσω, αλλά εκείνος δεν ήρθε… Τη φωτοβολίδα τού την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους αστυνομικούς» είπε ο ανήλικος.

epeisodia11123
Η στιγμή που η ναυτική φωτοβολίδα από τα χέρια του Γ.Ν. πετυχαίνει τον 31χρονο αστυνομικό

Παράλληλα παραδέχτηκε πως ο αδελφός του τού εκμυστηρεύτηκε ότι τραυμάτισε τον αστυνομικό μόλις επέστρεψε από το γήπεδο. «Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ…α. Οτι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα, όμως αντί, να τη ρίξει στον αέρα, την έριξε στο πόδι του αστυνομικού. Τη φωτοβολίδα τού την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πώς θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει» φέρεται ότι είπε στη συμπληρωματική κατάθεσή του ο 16χρονος συγγενής του 18χρονου, ο οποίος θα περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθεί.

epeisodia111235
Ο 18χρονος

Όπως έγινε γνωστό, οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του «καθοδηγητή» της επίθεσης έχουν επικεντρωθεί σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού στα δυτικά προάστια. Ατομα που κατέθεσαν στο Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας «φωτογράφισαν» έναν νεαρό συνδεσμίτη με πλούσιο παρελθόν σε θέματα αθλητικής βίας. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τα βίντεο από την επίθεση, εκτιμώντας ότι είναι ζήτημα χρόνου η ταυτοποίηση και άλλων προσώπων που είχαν ρόλο και εμπλοκή στα επεισόδια. Επίσης, κομβικής σημασίας θεωρούνται από τις διωκτικές Αρχές τα αποτελέσματα από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας καθώς και εκείνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., καθώς αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

epeisodia111233
Η ναυτική φωτοβολίδα

Η κατάσταση του βαριά τραυματία ένστολου που δέχτηκε τη ναυτική φωτοβολίδα παραμένει κρίσιμη. Προχθές οι θεράποντες γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι του φοβούμενοι σηπτικό επεισόδιο, αλλά και το ενδεχόμενο εκδήλωσης ενδονοσοκομειακής λοίμωξης από το σημείο του τραύματος. Πλέον περιμένουν να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλος του αστυνομικού έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη βλάβες. Οπως λένε πληροφορίες, οι γιατροί της ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι σχετικά με την έκβαση της κατάστασης της υγείας του 31χρονου, ο οποίος έχει εκδηλώσει επίσης νεφρική ανεπάρκεια και η υγεία του εμφανίζει αλλεπάλληλες επιπλοκές, τις οποίες σπεύδουν και ανατάσσουν άμεσα εκείνοι.

astynomikos14123
Ο αστυνομικός

Αυτό που εύχονται πλέον είναι να δουν τις επόμενες ώρες κάποιες ενδείξεις στους δείκτες των ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού του βαριά τραυματία, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν κάποια -έστω και αμυδρή- ώθηση για την καλή έκβαση της κατάστασης της υγείας του. «Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς για αυτό το παιδί. Ως γιατρός, θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και εάν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ηδη έγινε ακρωτηριασμός, αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, εάν επιζήσει. Οσο σκληρό και να είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του και τη γυναίκα του…» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...