Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Σαφάρι για τον εντοπισμό του αδίστακτου πιστολέρο στο Γκάζι

Ο Αλβανός Τζον Γουεϊν

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 37χρονου αδίστακτου πιστολέρο που πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις Κρητικούς στο Γκάζι έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο 33χρονος συνεργός του που γρονθοκόπησε το ένα από τα τρία θύματα.

Πρόκειται για τον 33χρονο Αλβανό Εμιλιάνο Γιακούπι, μέλος της σκληρής συμμορίας Lions που πρωταγωνίστησε και στη δολοφονική επίθεση τον περασμένο Φεβρουάριο σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, όπου σκοτώθηκε εν ψυχρώ ένας 39χρονος υδραυλικός.

Ο 33χρονος κακοποιός συνελήφθη προχθές το βράδυ στα Βριλήσσια από αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών. Μάλιστα, εντόπισαν και το ενοικιαζόμενο τζιπ με το οποίο διέφυγαν. Στην ίδια περιοχή εκτιμάται ότι διαμένει και ο 37χρονος πιστολέρο, ο οποίος αναζητείται. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανεύρεση αποτυπωμάτων και δειγμάτων γενετικού υλικού.

gkazi191232
Ναντί Ισμέτ Ιντρίζι

Ο 33χρονος Αλβανός οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παραπέμφθηκε να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, στην 29η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου πιστολέρο και οδηγού του τζιπ που σκόρπισε τον τρόμο στο Γκάζι.

Πιστολέρο με παρελθόν

Ο πιστολέρο κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν χθες το πρωί φωτογραφία του αδίστακτου κακοποιού.

Πρόκειται για τον Ναντί Ισμέτ Ιντρίζι, γνωστό και ως Fatbardh Idrizi, σεσημασμένο σκληρό ποινικό, που φέρεται ότι είναι ηγετικό στέλεχος της αλβανικής μαφίας και είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα κατά το παρελθόν. Τον Αύγουστο του 2012 ήταν ο βασικός ύποπτος για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα, με λεία 350.000 αλβανικά λεκ. Τότε είχε ανοίξει πυρ κατά των Αλβανών αστυνομικών Isuf Lamaj και Besnik Brahimaj.

gkazi191231

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο 37χρονος πιστολέρο είχε πάρει μέρος και αυτός στη δολοφονία του υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, αλλά είχε διαφύγει τη σύλληψη, βρίσκοντας καταφύγιο στην Αλβανία. Ο 33χρονος συμπατριώτης του, συγκατηγορούμενος του Εμιλιάνο Γιακούπι, μετά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς, εμφανίστηκε σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών Κρητικών.

«Ηταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι, δεν ήξερα ότι ο άλλος θα πυροβολούσε. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε. Εγώ ήμουν φοβισμένος» ισχυρίστηκε μιλώντας στους αστυνομικούς. Οπως υποστηρίζει, χαστούκισε τον έναν Κρητικό που τον εξύβρισε, ενώ δεν γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε πάνω του όπλο.

gkazi18123
Η οδός Ιάκχου στο Γκάζι αποκλεισμένη από άνδρες της Αστυνομίας

Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις σπιτιών, διακίνηση ναρκωτικών, ενώ καταζητούνταν για τη δολοφονία του Αλβανού Τελούμπ Ισλάμι στη Νέα Ιωνία. Μάλιστα, είχε κατηγορηθεί για υπόθεση διακίνησης μεταναστών και κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ο 28χρονος Φραγκίσκος και ο συνομήλικός του Γιάννης νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και μάλιστα σήμερα αναμένεται να μεταφερθούν σε απλές κλίνες. Αντίθετα, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε καταστολή στη ΜΕΘ ο 33χρονος αδερφός του 28χρονου, Δημήτρης, ιδιοκτήτης εστιατορίου στα Μάλια και πατέρας δύο μικρών παιδιών, ο οποίος παντρεύτηκε μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, την 1η Δεκεμβρίου. Χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας από το κρανίο του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...