Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στον εισαγγελέα 51χρονος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 23χρονη ασθενή στα Επείγοντα του «Αγιος Ανδρέας»

Νοσηλευτής «αρπακτικό»

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο 51χρονος νοσηλευτής του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 23χρονη ασθενή και τη θώπευσε μέσα στον χώρο των Επειγόντων!

Αφού τού ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και κατάχρηση σε γενετήσια πράξη παραπέμφθηκε στον αρμόδιο ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Για την ίδια υπόθεση έχει διαταχθεί η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη. Σύμφωνα με το σάιτ tempo24, το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία μία γιατρός, η οποία έδωσε σοκαριστικές λεπτομέρειες για όσα υποστηρίζει πως είδε να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιάς της.

viasmos787979

Ο εφιάλτης της 23χρονης κοπέλας από τον Πύργο άρχισε προχθές τα ξημερώματα, όταν επισκέφτηκε εκτάκτως τα Επείγοντα του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» συνοδευόμενη από τον πατέρα της, καθώς παρατήρησε αίμα από το παχύ έντερό της. Εξετάστηκε από γιατρό και οδηγήθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης για τη λήψη δειγμάτων για διαγνωστικές εξετάσεις. Ομως, κάποια στιγμή η γιατρός έφυγε και η 23χρονη έμεινε μόνη της με τον «σάτυρο» νοσηλευτή, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι ήθελε να την εξετάσει, τη θώπευσε σε συγκεκριμένο σημείο του σώματός της, ενώ παράλληλα ξεστόμιζε διάφορες φράσεις με σεξουαλικό περιεχόμενο, αδιαφορώντας αν γίνει αντιληπτός από συναδέλφους του!

Λίγη ώρα αργότερα, τρέμοντας ακόμη από την ταραχή η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε στην επμελήτρια όσα είχαν συμβεί και εκείνη ειδοποίησε τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος και την Αστυνομία, αναφέροντάς τους όλες τις σοκαριστικές λεπτομέρειες που της εμπιστεύτηκε η ασθενής. Η 23χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 51χρονου νοσηλευτή, με αποτέλεσμα η προσαγωγή του να μετατραπεί σε σύλληψη και σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Κατά πληροφορίες που είδαν το φως, το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 51χρονος είχε «συλληφθεί» άλλες τρεις φορές στο παρελθόν να προβαίνει σε παρόμοιες ενέργειες.

patra20123

«Το νοσοκομείο τήρησε το πρωτόκολλο. Η γιατρός στην οποία έγινε η καταγγελία και η εφημερεύουσα προϊσταμένη ειδοποίησαν τη διοίκηση και την Αστυνομία. Η διοίκηση πολύ σωστά διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Επίσης, η διοίκηση της 6ης υγειονομικής περιφέρειας σωστά διέταξε ΕΔΕ. Εάν αποδειχθούν οι καταγγελίες, να απολυθεί ο νοσηλευτής» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, καλώντας παράλληλα τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν άμεσα τις καταγγελίες.

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Εχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό, καταλαβαίνετε, χαλάει την εικόνα μου, αλλά εγώ βασίζομαι στο ότι η Δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά» ισχυρίστηκε ο 51χρονος σε δηλώσεις του. Ο σύζυγος της 23χρονης τόνισε ότι τρελάθηκε μόλις πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε. Δεν την έχω ρωτήσει και εγώ, για να μην ξύνω πάλι πληγές. Τα έχει ήδη πει πολλές φορές στην Αστυνομία».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...