Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Δημήτρη Νίκαινας: Ο Chef του ελληνικού μεζέ!

Το μεγαλείο του Ελληνικού μεζέ απορρέει από το συνδυασμό της παρέας και της καθημερινότητας του λαού μας λέει και έτσι ξεκινάει η συζήτηση μας.

Πείτε μας μερικά λόγια για την επιστροφή σας στην Ελληνική γαστρονομία της Γερμανίας.

Μίλησα μέσω τηλεφώνου με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, έναν εξαίρετο επαγγελματία στο Μόναχο της Γερμανίας. Ο Κώστας λόγω του ότι ήταν μετρ σε κάποια από τα γνωστότερα καταστήματα εστίασης, δεν πήγε μαγειρικά στον ίδιο δρόμο με τα υπόλοιπα Ελληνικά εστιατόρια της Γερμανίας. Έκανε πραγματικά ένα άρτιο μεζεδοπωλείο με σπιτικό μαμαδίστικο φαγητό στο κέντρο του Μονάχου το “Souxe Meze”. Αυτό με κέρδισε!

Αν θυμάστε, είχα πει σε μια προηγούμενη συνέντευξη ότι τα εστιατόρια της Γερμανίας, έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό δεν ισχύει με το “Souxe Meze”. Έχει χαράξει το δικό του δρόμο προς την επιτυχία.

2

Εάν μαγείρευες σε κάποια επώνυμη προσωπικότητα ποια θα ήταν και γιατί;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Η αλήθεια είναι πως έχω μαγειρέψει για αρκετούς επώνυμους. Όπως βλέπω αυτούς τους ανθρώπους έτσι βλέπω και τον κάθε άνθρωπο που με τιμά με την παρουσία του στο εστιατόριο που μαγειρεύω.

3

Τι σε κάνει να θαυμάσεις έναν μάγειρα;

Οι καλοί τρόποι και η ταπείνωση, είναι το κλειδί για πολλά πράγματα. Βέβαια πρέπει να σκαμπάζει και λίγο από μαγειρική (γέλια).

4

Μάθαμε πως διαγωνίστηκες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Tapas στο Villadolid.

Ναι, επιλέχτηκα από πολλούς Έλληνες μάγειρες για να διαγωνιστώ και πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ αυτούς που με επέλεξαν. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να μπω στην 10αδα με τον πιάτο μου. Έφτιαξα έναν αποδομημένο μουσακά. Ήθελα να δώσω την πραγματική γεύση του Ελληνικού νοικοκυριού σε κάθε γευστικό κάλυκα που τον δοκίμαζε. Δεν τα βάζω κάτω. Εγώ εδώ είμαι και εφόσον με επιλέξουν ξανά οι διοικούντες, θα ήθελα να διαγωνιστώ και του χρόνου!

5

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...