Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Τα 7,6 R του Νοστράδαμου – Η προφητεία για Εγκέλαδο με το «καλημέρα» βγήκε αληθινή, με τα Ρίχτερ να χτυπάνε την Ιαπωνία

Κατέρρευσαν κτίρια, δρόμοι σχίστηκαν στη μέση, ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές και έσκασε τσουνάμι

Ακόμη και τους πιο δύσπιστους, που τον ειρωνεύτηκαν για την πρόβλεψή του για μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία το 2024, έπεισε ο Νοστράδαμος, καθώς η προφητεία του βγήκε αληθινή με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς. Ο «χορός» των Ρίχτερ ξεκίνησε χθες το πρωί με χτύπημα 7,6 βαθμών, ενώ ακολούθησε τσουνάμι στις ιαπωνικές ακτές με κύματα που ξεπέρασαν το ένα μέτρο ύψος.

nostradamos02014

Η βρετανική «Express» ήταν η πρώτη εφημερίδα που παρατήρησε ότι ο Νοστράδαμος έπεσε μέσα στην πρόβλεψη για τον μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία. Επικαλέστηκε δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2023 στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού δικτύου της Αυστραλίας Seven News, με τις προφητείες για το 2024 όπως τις έγραψε το 1555 ο Γάλλος αστρολόγος και φαρμακοποιός.

nostradamos020145
Κατεστραμμένα σπίτια

Το αυστραλιανό δημοσίευμα έγραφε στις 12 Δεκεμβρίου ότι ο Νοστράδαμος προέβλεψε δύο πολύ μεγάλες φυσικές καταστροφές για το 2024, από τις οποίες η πρώτη θα ήταν ένας «κατακλυσμικός σεισμός» στην Ιαπωνία, που θα προκαλέσει τσουνάμι. Αυτός που δεν πίστευε ότι η προφητεία του Νοστράδαμου θα έβγαινε αληθινή ήταν ο συντάκτης του δημοσιεύματος του Seven News. Αφού μετέφερε την προφητεία για το 2024 με βάση την ανάλυση όσων έγραψε ο Νοστράδαμος, στην αμέσως επόμενη παράγραφο του δημοσιεύματος τον ειρωνεύτηκε.

nostradamos020143
Δρόμοι άνοιξαν στη μέση

Εγραψε ότι ο Νοστράδαμος μάλλον έπεσε έξω για μερικά χρόνια σε αυτή την προφητεία του, καθώς μεγάλος σεισμός στην Ιαπωνία είχε γίνει το 2011, οπότε στο δικό του μυαλό δεν ήταν δυνατόν να γίνει και άλλος μεγάλος σεισμός στη χώρα το 2024. Ελα όμως που αυτός που τελικά έπεσε έξω ήταν ο συντάκτης του δημοσιεύματος, καθώς το χτύπημα του Εγκέλαδου έγινε στην Ιαπωνία χθες το πρωί, 1 Ιανουαρίου 2024. Ο σεισμός ήταν 7,6 Ρίχτερ και ακολούθησαν δεκάδες ισχυροί μετασεισμοί ακόμη και 6,1 Ρίχτερ, ενώ προκλήθηκε τσουνάμι με κύματα που ξεπέρασαν το ένα μέτρο ύψος στις δυτικές ακτές της Ιαπωνίας. Κτίρια κατέρρευσαν, δρόμοι σκίστηκαν στη μέση, πανάρχαια μνημεία καταστράφηκαν, ενώ ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές, όπως συνέβη στη Γουατζίμα, και τα ποτάμια φούσκωσαν.

nostradamos020141
Δρόμοι-ποτάμια μετά το τσουνάμι

Χωρίς ρεύμα

Εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NHK έδειχναν κτίρια να καταρρέουν στην Ισικάουα, στις δυτικές ακτές της Ιαπωνίας, και σεισμικές δονήσεις να κάνουν κτίρια να σείονται στην πρωτεύουσα Τόκιο, στην ακριβώς απέναντι ακτή. Περισσότερα από 36.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στις νομαρχίες Ισικάουα και Τογιάμα, ανέφερε η πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας Hokuriku Electric Power.

nostradamos020142
Ρημαγμένα καταστήματα μετά τον «χορό» των Ρίχτερ

Η Ρυθμιστική Αρχή Πυρηνικής Ενέργειας της Ιαπωνίας ανέφερε πως δεν έχουν επιβεβαιωθεί οποιαδήποτε προβλήματα στη λειτουργία πυρηνικών σταθμών κατά μήκος της Θάλασσας της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένων πέντε ενεργών αντιδραστήρων στις μονάδες της Kansai Electric Power στο Οχι και στην Τακαχάμα, στη νομαρχία Φουκούι.

Διάσημο μέντιουμ «βλέπει» τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και στενές επαφές τρίτου τύπου

Τον Νοστράδαμο, που έζησε τον 16ο αιώνα, ξεπέρασε σε καταστροφικές προφητείες για το 2024 ο «Νέος Νοστράδαμος» που ζει στη Βραζιλία. Ο 37χρονος Αθος Σαλομέ, που δηλώνει μέντιουμ, προέβλεψε από επαφή με τους εξωγήινους και πτώση αστεροειδούς στη Γη μέχρι την έναρξη του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου και την επανάσταση της Τεχνητής Νοημοσύνης.

nostradamos020146
O Αθος Σαλομέ

Σύμφωνα με τη βρετανική «Sun», στις ετήσιες «προφητείες» του ο Σαλομέ έχει προβλέψει την πανδημία της Covid-19, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Για το 2024 προέβλεψε ότι θα είναι η χρονιά που η ανθρωπότητα θα έχει για πρώτη φορά επαφή με εξωγήινους, καθώς οι επιστήμονες θα επικοινωνήσουν με εξωγήινους πολιτισμούς μέσα από σήματα που θα λάβουν από προηγμένα διαστημικά τηλεσκόπια. Προέβλεψε δε ότι ένας «αστεροειδής γεμάτος με ακριβά υλικά» θα πέσει στη Γη. Μάλιστα, οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη μας δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν μεταξύ τους για να βάλουν «χέρι» στα αρχαία υλικά από το Διάστημα που δεν έχει δει ποτέ ξανά η ανθρωπότητα.

nostradamos020144

Ωστόσο, ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, σύμφωνα με το 37χρονο μέντιουμ, δεν θα ξεσπάσει εξαιτίας του αστεροειδούς, αλλά έπειτα από μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση χάκερ ή από ένα «ξαφνικό γεγονός» στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Σαλομέ προβλέπει ότι τα ρομπότ με Τεχνητή Νοημοσύνη θα αποκτήσουν αυτεπίγνωση και θα εξεγερθούν εναντίον της ανθρωπότητας. Ανέφερε δε ότι το 2024 θα γίνουν μεγάλες φυσικές καταστροφές στη Μέση Ανατολή, στο Σουδάν, στη Σομαλία και την Υεμένη, ενώ οι ΗΠΑ θα δώσουν μάχη «με τη φωτιά και το νερό».

Αlert για τις «φυλές» της Αποκάλυψης

Οι «φυλές» του διαδικτύου που προετοιμάζονται για την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου πιστεύουν ότι το 2024 είναι «η αρχή του τέλους» του ανθρώπινου πολιτισμού, καθώς τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα ξεσπάσει η «τέλεια καταιγίδα» λόγω των πολέμων, της ακρίβειας, του Μεταναστευτικού.

Η ιστοσελίδα DailyMail.com κατέγραψε τις εκτιμήσεις μερικών από τους πιο δημοφιλείς «preppers», όπως αποκαλούνται τα μέλη της κοινότητας των social media που προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου, αποθηκεύοντας προμήθειες ή κατασκευάζοντας υπόγεια καταφύγια. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στο facebook έχει δημιουργηθεί ιδιωτική ομάδα preppers με 56.000 μέλη από όλον τον πλανήτη και τίτλο «Doomsday Preppers Worldwide», στην οποία υπάρχει θεματική συζήτηση με επικεφαλίδα «Η αρχή του τέλους το 2024».

Ο prepper Μ. Ν. Κρίκμορ, που έχει πάνω από 82.000 εγγεγραμμένους στο κανάλι του στο YouTube, πιστεύει ότι μια «ακραία καταστροφή» θα προκαλέσει την κατάρρευση των κοινωνιών το 2024. Θεωρεί δε πιθανό κάποια από τις πολεμικές συρράξεις που έχουν ξεσπάσει στον πλανήτη να λάβει παγκόσμιες διαστάσεις, με κίνδυνο να γίνει χρήση πυρηνικών όπλων. Πιστεύει ότι το Μεταναστευτικό θα πάρει διαστάσεις κρίσης κυρίως στις ΗΠΑ, οι οποίες κινδυνεύουν να διχαστούν από τις προεδρικές εκλογές, και ότι οι κοινωνίες μπορεί να διαλυθούν από την ακρίβεια.

Η Μπρίκι Γουαγκόνερ, που έχει το κανάλι για prepper στο Instagram με τίτλο «Sustainable Prepping», περιμένει μεγάλες καταστροφές το 2024. Οπως λέει, μπορεί να γίνουν εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής ή «να υπάρξει ένας ηλεκτρομαγνητικός παλμός που θα καταστρέψει το ηλεκτρικό δίκτυο ή να γίνει πυρηνικός πόλεμος ή να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος» στις ΗΠΑ, αλλά «σίγουρα έρχεται καταιγίδα».

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...