Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Αγωνία για την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η 41χρονη πήρε 5.000 ευρώ από το σπίτι του συντρόφου της και... χάθηκε

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση μίας γυναίκας που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, από τη Θεσσαλονίκη, με την αγωνία των δικών της ανθρώπων να κορυφώνεται, την ώρα που οι άνδρες της Αστυνομίας «σαρώνουν» την πόλη με σκοπό να την εντοπίσουν.

Πρόκειται για τη 41χρονη Γεωργία Μουράτη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου. Η γυναίκα κυοφορεί το δεύτερο παιδί της, ενώ έχει ακόμη ένα κοριτσάκι, ηλικίας 13 ετών, από προηγούμενο γάμο, το οποίο βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση από τη στιγμή που η μητέρα του έφυγε.

Η ίδια φέρεται ότι άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι του συντρόφου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να ενημερώσει κανέναν για τα σχέδιά της. Εκτοτε ούτε η οικογένεια ούτε οι φίλοι της έχουν νέα της, με τους γονείς της να απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την κατάστασή της να ειδοποιήσει άμεσα τις Αρχές, προτού να είναι αργά.

«Να μας πάρει να μας πει ότι είναι καλά. Μόνο αυτό» ήταν τα λόγια του αδερφού της, ο οποίος περιμένει εναγωνίως να μάθει τι έχει συμβεί στη γυναίκα. Από την πλευρά του, ο σύντροφος της 41χρονης και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί περιέγραψε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, που χειρίζονται την υπόθεση, όλα όσα συνέβησαν την Τρίτη, προτού εξαφανιστεί. Ο ίδιος τόνισε πως του κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η γυναίκα δεν έχει επικοινωνήσει με το 13χρονο παιδί της.

Ο σύντροφος της 41χρονης

Οπως είπε, η Γεωργία άρπαξε 5.000 ευρώ και στη συνέχεια έφυγε. «Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί» υποστήριξε ο σύντροφος της εξαφανισμένης γυναίκας. Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι μήνυμα έστειλε και στη μητέρα της, στην οποία φέρεται ότι ανέφερε ότι είχε κάποια εκκρεμότητα. Παρά τα μηνύματα που της έστειλε ο σύντροφός της, δεν κατάφερε να την εντοπίσει, αφού δεν παραδόθηκαν ποτέ. «Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της» πρόσθεσε, τονίζοντας, μάλιστα, ότι πάντα επικοινωνούσε με το παιδί της οτιδήποτε κι αν είχε συμβεί.

Μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε χθες για την εξαφάνισή της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Ετσι, εκδόθηκε Missing Alert, το οποίο συνοδεύεται από τη φωτογραφία της. Την ημέρα της εξαφάνισής της η 41χρονη φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχεία για το πού βρίσκεται η Γεωργία να καλέσει στην Αστυνομία ή στο 1017.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....