Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Η «Espresso» ανακάλυψε στο κέντρο της Αθήνας το πρώτο κρεβάτι spa στην Ελλάδα, για το οποίο υπάρχει μέχρι και λίστα αναμονής

Ξαπλώστε, χαλαρώστε, ξεκινάμε!

Εχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το πρώτο κρεβάτι spa στην Ελλάδα! Η «Espresso» το «ανακάλυψε» στο κέντρο μαδεροθεραπείας La Bella Signora, στην Αθήνα, με την Εμα Στανοΐλοβιτς (πρώην καλαθοσφαιρίστρια από τη Σερβία και νυν πιστοποιημένη expert στο μασάζ με ειδικά σχεδιασμένα ξύλινα μαδέρια) να μας δηλώνει ότι δεν το περίμενε ούτε η ίδια πως θα γινόταν τόσο δημοφιλές τόσο γρήγορα.

spa070141
Η πιστοποιημένη expert στο μασάζ Εμα Στανοΐλοβιτς

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

«Εντόπισα το κρεβάτι spa στο διαδίκτυο πριν από περίπου έναν χρόνο. Σκέφτηκα αμέσως να το φέρω στην Ελλάδα, αλλά, όταν λίγο καιρό αργότερα το έψαξα ξανά, δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά. Τότε ανέλαβε δράση ο σύζυγός μου, ο οποίος κατάφερε τελικά να το εντοπίσει και το παραγγείλαμε» μας λέει η ίδια.

Μασάζ κεφαλής

«Το κρεβάτι spa έχει ενσωματωμένο λουτήρα και υποδοχή για αιθέρια έλαια που τρέφουν το δέρμα την ώρα της συνεδρίας. Σε αυτό μπορεί να κάνει κάποιος μασάζ κεφαλής, αυχένα και προσώπου, να λουστεί και να χαλαρώσει. Για το συγκεκριμένο μασάζ χρησιμοποιούνται ειδικοί μεταλλικοί πλάστες, με τους οποίους ασκείται πίεση σε συγκεκριμένα σημεία των εν λόγω περιοχών. Ετσι φεύγει το στρες, γίνεται αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος στο κεφάλι, ενώ κάνει πολύ καλό και στα μαλλιά.

spa07014
Το περιζήτητο κρεβάτι spa

Οταν στη διάρκεια της θεραπείας βάζουμε τη μαλακτική κρέμα, ανοίγουν οι πόροι της τρίχας και μετά γίνεται πολύ απαλό το μαλλί, ειδικά για τις γυναίκες που το βάφουν συχνά είναι εξαιρετικά βοηθητικό. Βέβαια, οι πιέσεις που γίνονται στον αυχένα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο δεν είναι μόνο για χαλάρωση. Μπορούμε να πάμε και σε ένα πιο θεραπευτικό κομμάτι, αφού βοηθούν πολύ στην καταπολέμηση των συχνών πονοκεφάλων και των ημικρανιών.

spa070148

Ο αυχένας

Σαφώς δεν τα γιατρεύει η θεραπεία, αλλά συντελεί στο να γίνουν πιο αραιές αυτές οι ενοχλήσεις. Οταν το κεφάλι μας δεν οξυγονώνεται σωστά λόγω του ότι είναι μπλοκαρισμένος ο αυχένας μας, τότε δημιουργούνται πολλά θέματα» συνεχίζει η Εμα Στανοΐλοβιτς, πληροφορώντας μας αμέσως μετά πως μια συνεδρία στο κρεβάτι spa μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με άλλες θεραπείας του brand La Bella Signora. «Μπορεί να συνδυαστεί με τη γνωστή σε όλους πλέον μαδεροθεραπεία και τη ‘‘μαγική σακούλα’’ που έχουν άμεσο αποτέλεσμα στη σμίλευση του σώματος και την αποσυμφόρηση της κατακράτησης.

spa070147

Oποιος θέλει μπορεί επίσης να το συνδυάσει με ένα ωραίο scrub σώματος αλλά και με μαδεροθεραπεία προσώπου, το ice magic scalp, όπως την έχω ονομάσει. Αυτό γίνεται με ένα παγωμένο μείγμα και πλάστες από μέταλλο ώστε να κρατιέται η θερμοκρασία του μείγματος. Προσφέρει άμεση σύσφιξη, ενώ ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Ετσι, το αποτέλεσμα δίνει ένα πρόσωπο ξεκούραστο με νεανικό δέρμα και χωρίς πρηξίματα.

spa070146

Πρόκειται ουσιαστικά για μη επεμβατική θεραπεία προσώπου, η οποία βοηθάει επίσης στους μαύρους κύκλους και στο προγούλι. Οταν πρώτα ζεσταίνω και μετά παγώνω το δέρμα, είναι ό,τι καλύτερο. Εκεί κρύβεται το μυστικό για ένα θεαματικό αποτέλεσμα, είτε αυτό αφορά το πρόσωπο είτε το σώμα» σημειώνει.

spa070145

Υστερα απ’ όλα αυτά δεν μας έκανε εντύπωση η πληροφορία ότι το κρεβάτι spa αυτή τη στιγμή είναι… sold out! «Γίνεται χαμός. Το συνδυάζουν μάλιστα με όλες τις θεραπείες του κέντρου. Μετάνιωσα γιατί δεν έφερα δυο ή τρία τέτοια κρεβάτια στην Αθήνα, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση και από ζευγάρια ή φίλους που θέλουν να κάνουν την ίδια ώρα τις θεραπείες τους για να μην περιμένουν. Η αρχική επικοινωνία του κρεβατιού spa με το κοινό μας έγινε μέσω TikTok και η ανταπόκριση υπήρξε θεαματική.

spa070144

Υπάρχει, μάλιστα, και λίστα αναμονής με διάφορους Ελληνες celebrities και beauty bloggers και ΥouΤubers που έχουν ζητήσει να το δοκιμάσουν» καταλήγει η Εμα Στανοΐλοβιτς. Οσο για το κόστος μιας θεραπείας στο κρεβάτι spa, ανέρχεται στα 55 ευρώ.

spa070143 spa070142

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...