Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Άγουρες «ναυαγοί» στο νησί του παιδόφιλου Επσταϊν

Στο φως νέες φωτογραφίες με ανήλικες «σκλάβες» του sex στον Μικρό Αγιο Ιάκωβο της διαστροφής

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά αποκαλύπτουν τι συνέβαινε στο εξωτικό «νησί των παιδόφιλων» του Τζέφρι Επστάιν στην Καραϊβική, απαθανατίζοντας ελάχιστα ντυμένες ανήλικες και νεαρές «σκλάβες του σεξ» που είχαν την ατυχία να «ναυαγήσουν» στο Νησί του Μικρού Αγίου Ιακώβου, μαζί με ισχυρό πολιτικό, τη «μαντάμ» του δισεκατομμυριούχου και τον διαβόητο ατζέντη «νταβατζή» του.

epstein100143

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε δικαστής της Νέας Υόρκης τραβήχτηκαν το 2006 στο Νησί του Μικρού Αγίου Ιακώβου, ιδιοκτησίας του Επστάιν στις Παρθένους Νήσους της Καραϊβικής. Κατατέθηκαν σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης το 2015 ως αποδεικτικά στοιχεία στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης της Γκισλέιν Μάξγουελ με τη Βιρτζίνια Τζούφρι, η οποία έχει καταγγείλει ότι ο Επστάιν τήν ανάγκαζε να κάνει σεξ ως ανήλικη με κορυφαίους Αμερικανούς και παγκόσμιους πολιτικούς ηγέτες, επιχειρηματίες και τον πρίγκιπα Αντριου.

epstein100144

Οπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, σε αυτές απεικονίζονται ανήλικες ή νεαρής ηλικίας γυναίκες. Μάλιστα η Σάρα Ράνσομ, που είναι μία από τις βασικές κατηγόρους της Μάξγουελ και του Επστάιν, εμφανίζεται σε φωτογραφία φορώντας ένα κολιέ με διαμάντια ενώ προσπαθεί να συγκρατήσει το μπουρνούζι που καλύπτει το γυμνό της σώμα. Ολες οι υπόλοιπες νεαρές που φαίνονται στις φωτογραφίες φορούν ρούχα που αφήνουν εκτεθειμένο το κορμί τους, συχνά σορτσάκια, μισοκουμπωμένα πουκάμισα, πιτζάμες ή φορέματα με μεγάλα ντεκολτέ.

epstein100141

Ο φωτογραφικός φακός απέδειξε ότι στον εξωτικό παράδεισο στην Καραϊβική του διεστραμμένου Επστάιν εκτός από τις ανήλικες και νεαρές γυναίκες υπήρχαν και διάσημοι πολιτικοί. Οπως ο πρώην βουλευτής της Βρετανίας και δεξί χέρι του πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, Πίτερ Μάντελσον, που φωτογραφήθηκε το 2006 μαζί με τον δισεκατομμυριούχο, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το 2019 στη φυλακή.

epstein100142

Σταθερή παρουσία στο «νησί των παιδόφιλων» είχε το μοντέλο Νάντια Μαρτσίνκο, γνωστή και ως Νάντια Μαρτσίνκοβα, η οποία κατηγορήθηκε ότι από «σκλάβα του σεξ» του Επστάιν έγινε «στρατολόγος» του, πείθοντας ανήλικες να επισκεφτούν το νησί του. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια από τις φωτογραφίες η Μαρτσίνκο ποζάρει δίπλα από ελαφρώς ντυμένες νεαρές, τα πρόσωπα των οποίων έχουν καλυφθεί με πίξελ.

epstein10014

Παρούσα στα πάρτι στην έπαυλη του νησιού και η Μάξγουελ, παρότι στα δικαστήρια κατέθεσε ότι το 2006 δεν πάτησε ούτε μία φορά το πόδι της στο Νησί του Μικρού Αγίου Ιακώβου. Σε φωτογραφία η Μάξγουελ πόζαρε μαζί με τον ατζέντη μοντέλων Ζαν Λικ Μπρουνέλ, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι προμήθευσε με πάνω από 1.000 γυναίκες και ανήλικα κορίτσια τον Επστάιν και αυτοκτόνησε το 2022 στη φυλακή όπου κρατούνταν για τον βιασμό 17χρονης. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η Μάξγουελ χώριζε τις ανήλικες σε βάρδιες στο νησί, τις έβαζε να φορέσουν εσώρουχα της Victoria’s Secret και τις έστελνε να κακοποιηθούν σεξουαλικά από τον Επστάιν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....