Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Εξαφάνιση 31χρονου Μεσολόγγι: Πού εθεάθη ο χασάπης μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

Με σπασμένα νεύρα οι συγγενείς του Μπάμπη στο Μεσολόγγι όσο καθυστερούν να «μιλήσουν» τα ευρήματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Το επικίνδυνο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι παίζει με τις διωκτικές Αρχές ο 51χρονος χασάπης Σ.Ρ., σπάζοντας τα νεύρα συγγενών του αγνοουμένου και αστυνομικών που τελούν υπό καθεστώς «ομηρίας» όσο καθυστερούν να «μιλήσουν» τα τυχόν ευρήματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου-Πατρών έχουν στα χέρια τους υλικό με εικόνα και ήχο από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όπου διακρίνεται ο χασάπης στις 21.31 να αγοράζει από κατάστημα της περιοχής ένα χαρτί κουζίνας. Ο 51χρονος εμφανίζεται νευρικός και βιαστικός.

Είχε προηγηθεί η συνάντηση με τον 31χρονο φίλο του Μπάμπη Κουτσίκο, από τον οποίο είχε δανειστεί 17.000 ευρώ, που εκείνος του τα ζητούσε πίσω, καθώς θα επέστρεφε ύστερα από λίγες ημέρες στην Ιταλία, στην εταιρία με τα φωτοβολταϊκά όπου εργαζόταν εδώ και έναν χρόνο. Το ψιλικατζίδικο βρίσκεται δίπλα από το νοσοκομείο που είναι στην έξοδο της πόλης προς την εθνική οδό, κοντά δηλαδή στα ΤΕΙ, σημείο που, όπως υποστηρίζει ο 51χρονος, άφησε τον Μπάμπη για να πάει κυνήγι με έναν φίλο του.

mpampis koutsikos12014
Ο χασάπης στο ψιλικατζίδικο την ώρα που αγοράζει χαρτί κουζίνας

Οι αστυνομικοί είναι δύσπιστοι ως προς την επίσκεψη του χασάπη στο παλιό ψιλικατζίδικο, όχι τόσο για το είδος καθαρισμού που προμηθεύτηκε όσο επειδή θεωρούν πως ίσως να ήταν και μια παραπλανητική κίνηση για να «δείξει» πως στη μία ώρα που παρέλαβε και μετέφερε με το τζιπάκι του τον φίλο του από τη συνοικία Αγιος Θωμάς δεν θα μπορούσε όχι μόνο να τον βλάψει αλλά και να τον εξαφανίσει κιόλας! Και αυτό διότι και οι πέτρες γνωρίζουν πως το απόμερο ψιλικατζίδικο διαθέτει εμφανείς κάμερες ασφαλείας στο ταμείο του.

Επειδή η υπόθεση της εξαφάνισης στο Μεσολόγγι κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή και έσπευσε στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Επειτα από τόσες ημέρες ερευνών έγινε γνωστό πως βρέθηκαν μόνο γάντια μιας χρήσης κοντά στο σημείο που άφησε ο κρεοπώλης τον Μπάμπη και μάλιστα η μητέρα του 31χρονου αγνοουμένου ήταν αυτή που βρήκε τα γάντια σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη μέσα σε ένα κτήμα. «Η μητέρα μου βρήκε τα γάντια σε μία αποθηκούλα που ήταν περιφραγμένη με συρματόπλεγμα, αλλά το συρματόπλεγμα ήταν πεσμένο. Αμέσως καλέστηκε εδώ η Ασφάλεια για να έρθουν να τα πάρουν» ανέφερε η αδερφή του αγνοουμένου.

mpampis koutsikos120141
Ο Μπάμπης Κουτσίκος

Από την έρευνα των Αρχών διαπιστώνεται μια καταγραφή στις 20.40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό. Παρότι έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, η επόμενη κάμερα από την οποία έχει ληφθεί υλικό, εκείνη από βενζινάδικο λίγο πιο κάτω, δεν τον εντοπίζει. Οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα.

Ο κρεοπώλης υποστηρίζει πως από την οδό Αγίου Αθανασίου την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου παρέλαβε τον Μπάμπη Κουτσίκο και στις 20.20 τον μετέφερε δέκα λεπτά μακριά, στη διασταύρωση του κεντρικού δρόμου όπου στρίβουν τα αυτοκίνητα για τα παλαιά ΤΕΙ Μεσολογγίου, περιοχή στην οποία θα πήγαινε για κυνήγι ο 31χρονος με έναν άγνωστο φίλο του.

47579203 2897085383650907 37519966714462208 nΣτην οδό Χατζηκώστα, η οποία περνά από το νοσοκομείο της πόλης, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 51χρονο να περνά με το αυτοκίνητό του. Αυτό το σημείο είναι από τα πλέον κρίσιμα, μια και εδώ εντοπίζεται μία ώρα μετά το σημείο που άφησε τον 31χρονο.

276312533 7964921780200550 3602159035244632559 n Είναι το «κενό» χρονικό σημείο το οποίο ο κρεοπώλης δεν μπορεί να δικαιολογήσει στις Αρχές για το πού ακριβώς βρισκόταν, με εξαίρεση την αγορά χαρτιού κουζίνας απ’ το ψιλικατζίδικο δίπλα στο νοσοκομείο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...