Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Με βεντέτα απειλούν οι συγγενείς του 33χρονου που έπεσε νεκρός από την καραμπίνα του γαμπρού του στον Βόλο

Το θύμα βίαζε το κοριτσάκι με το μικρότερο αδερφάκι στο σπίτι

Τον άγραφο ηθικό νόμο «Κανούν» της αλβανικής βεντέτας που θέλει το «αίμα να ξεπλένεται με αίμα» απειλούν ότι θα εφαρμόσουν οι συγγενείς του 33χρονου ο οποίος έπεσε νεκρός από τα σκάγια της κυνηγετικής καραμπίνας του 50χρονου γαμπρού του, που λίγη ώρα νωρίτερα είχε μάθει ότι η 18χρονη κόρη του είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού από τον συμπατριώτη του!

volos120143
Ο πατέρας που πήρε τον νόμο στα χέρια του

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», παρόλο που ο καθ’ ομολογίαν δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι έχασε τα λογικά του όταν η κόρη του τού αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε από την ηλικία των εννέα ετών στα χέρια του 33χρονου θείου εξ αγχιστείας και έτσι έστησε φονική ενέδρα στον κουνιάδο του, η κατάσταση στον Βόλο είναι έκρυθμη. Κι αυτό γιατί άτομα από το περιβάλλον του δολοφονημένου Αλβανού φέρεται ότι είναι αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση και να «πληρώσουν» με το ίδιο νόμισμα τον συμπατριώτη τους που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον συγγενή τους!

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του 50χρονου Μιχάλης Βασιλικός υποστηρίζει ότι ο εντολέας του, που αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται: «Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» δήλωσε.

volos120142
Το σπίτι της οικογένειας

Σχετικά με τη φράση «θα το τακτοποιήσω εγώ» που φέρεται ότι είπε ο 50χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών, όταν πληροφορήθηκε από την κόρη του ότι ο αδερφός της μητριάς της τη βίαζε επί εννέα ολόκληρα χρόνια, ενώ επιπλέον την εκβίαζε και της ζητούσε χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει ροζ βίντεο και φωτογραφίες, ο κ. Βασιλικός ξεκαθάρισε ότι ο εντολέας του δεν εννοούσε ότι θα αφαιρούσε τη ζωή του 33χρονου.

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου τη Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος προτού μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής. Υστερα από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη “τακτοποίηση” δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή. Οταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να παραδοθεί» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 18χρονη είναι ψυχολογικό ράκος. «Από την ηλικία των εννέα δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γίνονταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδερφάκι μέσα στο σπίτι. Οι γονείς τους εργάζονταν και ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση…» πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός, καταλήγοντας πως το θύμα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τις συνευρέσεις τους, «όταν χρειάστηκε χρήματα».

volos120141
Ο δράστης την ώρα που οδηγείται στον ανακριτή

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο του το βράδυ της περασμένης Τρίτης και πήγε με το αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο Βόλου – Ζαγοράς, κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ. Κατόπιν, τηλεφώνησε στη σύζυγό του, ζητώντας να πάει ο αδερφός της στο σημείο για να τον βοηθήσει γιατί το όχημά του δήθεν είχε μηχανική βλάβη. Οταν έφτασε ο κουνιάδος του, λογομάχησε μαζί του, τον χτύπησε στο κεφάλι με το κοντάκι της καραμπίνας και, όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, τον πυροβόλησε στην κοιλιά. Στη συνέχεια, ενημέρωσε τη γυναίκα του για το έγκλημα και πήγε στην Αστυνομία να παραδοθεί. «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε. Πατέρας είμαι…» φέρεται ότι ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

Η αδερφή του θύματος, από την πλευρά της, δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύζυγό της αφότου πληροφορήθηκε τι συνέβη και πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει πως ο αδερφός της είναι βιαστής. Κάτοικοι του χωριού Αργαλαστή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 50χρονος που πήρε τον νόμο στα χέρια του, τον χαρακτήρισαν εργατικό, ήσυχο, ευγενικό και καλό πατέρα.

Οι ίδιοι μίλησαν για την ατυχία του να χάσει την πρώτη σύζυγό του και να μείνει χήρος με τρία ανήλικα κορίτσια, για τον αγώνα του να τα φροντίσει και να τα μορφώσει, αλλά και για τη νέα οικογένεια που δημιούργησε με τη δεύτερη σύζυγό του και τον ερχομό ακόμα ενός παιδιού, που σήμερα είναι εννέα χρόνων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...