Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δίκη Πισπιρίγκου: Εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Ρούλα χθες στο δικαστήριο

«Με παρέσυρε ο γάμος με τον Μάνο Δασκαλάκη»

Συνεχές «σφυροκόπημα» από την πρόεδρο του δικαστηρίου δέχτηκε χθες η Ρούλα Πισπιρίγκου, συνεχίζοντας για πέμπτη ημέρα την απολογία της για την υπόθεση θανάτου της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο γάμος της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τα μηνύματα που έστελνε στην αδελφή της για να μάθει αν ο πατέρας των παιδιών της φορούσε τη βέρα του και η τέταρτη εγκυμοσύνη της βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των ερωτήσεων της προέδρου προς την κατηγορουμένη. «Δεν θέλω να μιλάω άλλο για τον κ. Δασκαλάκη. Εκανα λάθος, με παρέσυρε αυτός ο γάμος, το βλέπω τώρα, εκ των υστέρων» είπε η 35χρονη μητέρα, δείχνοντας μάλιστα κάποια στιγμή έντονα εκνευρισμένη.

pispirigkou120141
Μάνος και Ρούλα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κλήθηκε ακόμα να απαντήσει και σε ερωτήσεις για το πώς αποφάσισε να μείνει έγκυος στην Ιριδα, μόλις επτά μήνες μετά τον θάνατο της άλλης κόρης της, της Μαλένας, αλλά και για τη στάση της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου αμέσως μετά την εισαγωγή της κόρης της εκείνη έστελνε μηνύματα στην αδελφή της Δήμητρα ρωτώντας την αν ο Μάνος Δασκαλάκης φοράει ακόμη τη βέρα του και αν γνωρίζει γιατί την είχε μπλοκάρει στο facebook!

Πρόεδρος: Μας είπατε ότι τέλη Νοεμβρίου του 2019 ήρθατε σε ερωτική επαφή με τον κ. Δασκαλάκη και συλλάβατε την Ιριδα. Η Μαλένα πέθανε Απρίλιο του 2019. Πώς φτάσατε στη διαδικασία τόσο σύντομα να πάτε σε επόμενη εγκυμοσύνη; Μήπως σκεφτήκατε ότι αυτό θα βοηθούσε εσάς ή τη σχέση σας με τον κ. Δασκαλάκη;

Πισπιρίγκου: Δεν δεχόμουν την απώλεια της Μαλένας. Ηταν η θέλησή μου να ξαναγίνω μαμά, όχι για να αναπληρώσω την απώλεια της Μαλένας, αλλά γιατί είχα συνηθίσει να έχω δύο παιδιά. Και η Τζωρτζίνα ζητούσε συνεχώς αδελφάκι. Δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Δασκαλάκη.

pispirigkou120142
Οι γονείς με την Τζωρτζίνα

Πρόεδρος: Πόσων μηνών έγκυος ήσασταν όταν τερματίσατε την τέταρτη εγκυμοσύνη σας;

Πισπιρίγκου: Στην έκτη εβδομάδα κύησης.

Πρόεδρος: Ο κ. Δασκαλάκης ήθελε αυτήν την κύηση;

Πισπιρίγκου: Δεν θέλω να μιλάω για τον κ. Δασκαλάκη, αλλά για το παιδί μου. Στην αρχή, όταν του το ανακοίνωσα, δεν ήθελε καθόλου. Και αυτά που σας είπε εδώ ότι δεν ήταν δικό του δεν ισχύουν. Είχε πει ότι το παιδί αυτό ήταν δικό του και το είχε αποδεχθεί.

Πρόεδρος: Υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες σας με τον κ. Δασκαλάκη στις 5/4/2021. Σας μιλάει για κάποιον «Γιαννάκη» και εσείς του γράφετε: «Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα». Γιατί τα γράφατε αυτά; Είχατε χάσει ένα παιδί…

Πισπιρίγκου: Ηταν ειρωνεία αυτό επειδή πιο πάνω έλεγε κάτι για «πληγές». Ηταν συναισθήματα της στιγμής, ήμασταν πολύ έντονοι χαρακτήρες και οι δύο. Ξεσπούσαμε ο ένας στον άλλον, μπορεί να βριζόμασταν και μετά να λέγαμε συγγνώμη. Εχω κάνει ένα τεράστιο λάθος, είχα παρασυρθεί μέσα σε αυτόν τον γάμο με αυτόν τον άνθρωπο, το καταλαβαίνω τώρα. Τον ευγνωμονώ μόνο επειδή μου χάρισε τα τρία καλύτερα δώρα της ζωής μου, τα παιδιά μου.

pispirigkou12014
Η Ρούλα Πισπιρίγκου έξω από το δικαστήριο

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, που αναμένεται και κατά τη σημερινή δικάσιμο να συνεχίσει να απαντά στις ερωτήσεις της έδρας, ρωτήθηκε και για τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που την «έκαψαν»:

Πρόεδρος: Είπατε σε γιατρό του Νοσοκομείου Παίδων ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει το μωρό νεκρό στην κούνια του. Ισχύει;

Πισπιρίγκου: Ποτέ δεν το είπα αυτό.

Πρόεδρος: Τι λόγο θα είχε η γιατρός να καταθέσει κάτι τέτοιο; Πώς γίνεται να το ανέφερε αυτό σε ανύποπτο χρόνο;

Πισπιρίγκου: Παρασύρθηκαν από τη δημοσιότητας έβγαινε ο καθένας και έλεγε ό,τι ήθελε με γυρισμένη πλάτη.

Πρόεδρος: Νοσηλεύτρια κατέθεσε ότι εσείς βγήκατε από το δωμάτιο για να ζητήσετε βοήθεια για το παιδί και απλώς κουνούσατε τα χέρια χωρίς να μιλάτε.

Πισπιρίγκου: Δεν ισχύει ότι δεν μιλούσα. Φώναζα «τρέξτε, τρέξτε».

Πρόεδρος: Η νοσηλεύτρια που κατέθεσε ότι δεν μιλήσατε λέει ψέματα;

Πισπιρίγκου: Ναι. Παρέλειψε τα μισά.

pispirigkou20103
Δασκαλάκης και Πισπιρίγκου σε ευτυχισμένες στιγμές

Τα sms στην αδελφή της για τη βέρα του Μάνου

Οι επόμενες ερωτήσεις της προέδρου στην κατηγορούμενη μητέρα αφορούσαν τα μηνύματα που έστελνε η ίδια στην αδελφή της για να μάθει αν ο πατέρας των παιδιών της φοράει τη βέρα. Τα μηνύματα αυτά στάλθηκαν την ημέρα που η Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πρόεδρος: Εξηγήστε μου αυτό το έντονο ενδιαφέρον σας για το αν σας έχει μπλοκάρει ο κ. Δασκαλάκης στο facebook και αν φοράει βέρα. Είχε μόλις εισαχθεί το παιδί σας στο νοσοκομείο.

diki pispirigkou140932
Τζωρτζίνα

Πισπιρίγκου: Μιλούσα με την κολλητή μου για ό,τι συνέβαινε και μου είπε ότι τον είχε δει τον Μάνο σε καφετέρια να είναι με άλλη γυναίκα και να χαριεντίζεται μαζί της ενώ παρατήρησε ότι δεν φορούσε βέρα. Μετά ρώτησα την αδελφή μου αν φορούσε τη βέρα του έξω από το νοσοκομείο που τον είδε. Τα μηνύματα αυτά ήταν μετά τις εξετάσεις του παιδιού και την ενημέρωση των γιατρών ότι η εισαγωγή της Τζωρτζίνας ήταν εντελώς προληπτική. Με είχαν καθησυχάσει. Ηταν λάθος η χρονική στιγμή. Εχω κάνει λάθη, δεν είμαι αγία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έδινα σημασία στο παιδί μου και πάνω από όλα δεν σημαίνει ότι το κίνητρό μου ήταν ο κ. Δασκαλάκης για να σκοτώσω τα παιδιά μου.

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...