Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη υποστηρίζει ότι οι Αρχές «ακουμπάνε τον δράστη»

Άφαντος 11 μέρες

Αν και οι έρευνες για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου από το Μεσολόγγι παραμένουν άκαρπες για ενδέκατη ημέρα σήμερα, ο δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει πως οι Αρχές «ακουμπάνε τον δράστη». Χθες, οι αναζητήσεις επικεντρώθηκαν στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου, καθώς εκεί εντοπίστηκε από κάμερες το τζιπ του κρεοπώλη Σ.Ρ..

kreopolis15014
O κρεοπώλης Σ.Ρ.

Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς αποτελείται από πυκνή βλάστηση αλλά και βάλτους, κάτι που δυσχεραίνει το έργο των Αρχών, οι οποίες επιστράτευσαν μέχρι και δύτες για να ερευνήσουν τη λιμνοθάλασσα της περιοχής. Για την υπόθεση εξαφάνισης και τη μεγάλη πιθανότητα εμπλοκής του χασάπη, καθώς μέχρι στιγμής φέρεται ότι υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τη δράση του, μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που αναφερόμενος στο πιθανό κίνητρο είπε: «Τους δύο άνδρες συνδέει και ένας δανεισμός εκ μέρους του Μπάμπη, ύψους 17.000 ευρώ, στον άνθρωπο που είναι στο κάδρο.

Ο Μπάμπης φαίνεται να λέει ότι μέχρι την Κυριακή θέλει πίσω τα χρήματα – και εξαφανίζεται Πέμπτη. Αυτό φαίνεται από τα μηνύματα στο Μessenger και από τη διαμάχη που είχε εκείνη τη μέρα. Ο 50χρονος φέρεται ότι ζήτησε χρήματα για να αγοράσει κρέατα και να τα πουλήσει τις μέρες των γιορτών, και έτσι στις 2 του μηνός να του τα επέστρεφε».

mpampis koutsikos15014
Ο Μπάμπης Κουτσίκος

Από το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη έχουν ανακτηθεί δεδομένα τα οποία όντως φανερώνουν πως ένα 24ωρο πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, με αφορμή τα χρήματα που είχε δανείσει ο 31χρονος στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης. Επιπλέον, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως, μετά τη συνάντηση με τον 31χρονο, ο κρεοπώλης επικοινώνησε με διάφορα άτομα προτού του πάρουν το κινητό οι Αρχές.

Ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών του 31χρονου αγνοουμένου, μιλώντας για την εξαφάνιση του Μπάμπη έκανε λόγο για «μεθοδευμένη και με σχέδιο ενέργεια, που έγινε από άνθρωπο που γνωρίζει την περιοχή, η οποία έχει πολλές ιδιαιτερότητες, πιθανώς με συνεργό. Είμαστε κοντά στην άσκηση ποινικής δίωξης με βάση ευρήματα που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη μέχρι τώρα έρευνα με την άσκηση ποινικής δίωξης», προσθέτοντας ότι «ευχή όλων είναι να έχουμε την αλήθεια για αυτή την εγκληματική ενέργεια και η μητέρα και οι αδελφές του να μάθουν τι έχει γίνει. Εχουν περάσει αρκετές ημέρες, το απεύχομαι, αλλά εκτιμώ ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

mpampis koutsikos120141

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν την ολοκλήρωση της ανάκτησης των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για κινητά τηλέφωνα και επικοινωνίες, χωρίς να αποκλείουν να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον 51χρονο χασάπη, βασικό ύποπτο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...