Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γιώργος Τσούκαλης: Ομοιότητες της εξαφάνισης του Μπάμπη με δύο άλλες δύο σημαντικές υποθέσεις

Μπάμπης, όπως Αλεξ και Μάριος;

Χθες, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου παρέμεναν άκαρπες, εξανεμίζοντας τις ελπίδες των συγγενών του να βρεθεί ζωντανός, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εξέφραζε φόβους ότι ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση παρόμοια με εκείνη του μικρού Αλεξ, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ!

Ο Γιώργος Τσούκαλης

Ο 11χρονος Αλεξ Μεσχισβίλι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 3 Φεβρουαρίου 2006, δέχθηκε τα θανάσιμα χτυπήματα μιας παρέας «σκληρών» στη Βέροια, που αποτελείτο από δύο αδέλφια Ελληνόπουλα, έναν Αλβανό, έναν Βορειοηπειρώτη και έναν Ρουμάνο, ηλικίας -τότε- 11 έως 13 ετών. Ωστόσο, σχεδόν 18 χρόνια μετά την εξαφάνιση του άτυχου αγοριού, παραμένει άγνωστο πού βρίσκεται θαμμένο το άψυχο σώμα του! Στη θέση της Νατέλα Ιτσουαΐτζε, μητέρας του μικρού μαθητή, βρέθηκε το 2012 η Βαρβάρα Θεοδωράκη, η οποία εξακολουθεί να αναζητά τη σορό του παιδιού της έξι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του.

Αλεξ

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε από προσώπου γης το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς και, έπειτα από επισταμένες έρευνες της Αστυνομίας, συνελήφθη ο 80χρονος οικογενειακός φίλος της χαροκαμένης γυναίκας, ο οποίος φέρεται ότι είναι «εγκέφαλος» της συμμορίας που απήγαγε και δολοφόνησε τον αδικοχαμένο νεαρό. Πάντως, και στις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις υπήρξε καταδίκη των δραστών, παρόλο που δεν βρέθηκε σορός.

Μάριος

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο “κάδρο” τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Εχουν ενεργοποιηθεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή, και θα πάρουν μέρος στις έρευνες για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Αλεξ στη Βέροια. Μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός…» δήλωσε ο Γιώργος Τσούκαλης με αφορμή τις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, που συνεχίζονται για 13η μέρα στην περιοχή του αεροδρομίου, στο Μεσολόγγι, με drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες.

Ο Μπάμπης Κουτσίκος

Στο «μικροσκόπιο» των διωκτικών Αρχών παραμένει ο 50χρονος κρεοπώλης, που είδε τελευταίος τον αγνοούμενο νεαρό. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών «ξεψαχνίζουν» το κινητό του, στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν όλα τα δεδομένα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πάντως, δεν τηλεφώνησε ο 31χρονος στον κρεοπώλη το βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη του, αλλά ο 50χρονος, ο οποίος έσβησε στη συνέχεια μια σειρά από μηνύματα. Παράλληλα, οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές τους σε ακόμα ένα άτομο που φέρεται ότι έπαιξε ρόλο στην εξαφάνιση του Μπάμπη.

Ο χασάπης

«Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο, ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών. Εκεί σταματά και το σήμα του τηλεφώνου του» συμπλήρωσε ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής, για να καταλήξει με την εξής φράση: «Γίνεται μια έρευνα για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, στη συγκεκριμένη ώρα που ήταν εκεί ο κρεοπώλης τι τηλέφωνα υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...