Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

Αποτροπιασμός με περιστατικό σκυλίτσας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Νέος Όλιβερ στα Μέγαρα...

Νέα υπόθεση Ολιβερ συγκλονίζει αυτή τη φορά την πόλη των Μεγάρων, με μια σιδερόβεργα να είναι τοποθετημένη στον πρωκτό της άτυχης Μπουμπούς. Την τραγική υπόθεση αποκάλυψε το Σαββατοκύριακo μέσα από ανάρτησή της η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας Αδέσποτος Παλμός, Μαρία Αρκομάνη, η οποία έστειλε ήδη στον εισαγγελέα την υπόθεση. «Αλλος ένας Ολιβερ.

skylaki290141

Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσά μας. Στα Μέγαρα. Η Μπουμπού, όπως αναφέρει η κοπέλα που τη φρόντιζε, βρέθηκε νεκρή έχοντας ένα παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα» έγραψε σε μια μακροσκελή ανάρτησή της η κυρία Αρκομάνη, η οποία μαζί με την ομάδα της επικύρηξε τον δράστη με 1.000 ευρώ. Είναι, μάλιστα, τόσο δυνατός ο θόρυβος που έχει προκληθεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση, που ήδη εθελοντικές ομάδες αλλά και απλοί πολίτες συνεργάζονται με μυστικότητα, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δράστης του τραγικού συμβάντος.

Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τότε που το θέμα της κακοποίησης ενός πανέμορφου χάσκι, με το όνομα Ολιβερ, είχε συγκινήσει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Είχε γίνει μάλιστα και hashtag με σκοπό οι επισκέπτες να μην κάνουν διακοπές στην Αράχοβα όπου δολοφονήθηκε ο άτυχος σκύλος, αν δεν βρισκόταν ο δολοφόνος του. Τότε ακόμα και υπουργοί είχαν πάρει θέση με σκοπό να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στην υπόθεση που για εβδομάδες συγκλόνιζε την Ελλάδα. Αν και για την επίσημη Πολιτεία το θέμα έκλεισε με την αναφορά ότι ο Ολιβερ είχε πέσει θύμα αγέλης άγριων σκυλιών, για τον ιδιοκτήτη του σκύλου καθώς και για τις πανελλήνιες φιλοζωικές ομάδες παραμένει ανοιχτό και ήδη συγκεντρώνουν τα έγγραφα για να προσφύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

skylaki29014

Αγρια κακοποίηση

Ωστόσο, το Σάββατο μια νέα υπόθεση άγριας κακοποίησης σκύλου έρχεται να ταράξει τα νερά των φιλόζωων της χώρας, καθώς η νεαρή σκυλίτσα στα Μέγαρα με το όνομα Μπουμπού βρέθηκε άγρια κακοποιημένη. «Η ομάδα μας δίνει 1.000 ευρώ σε όποιον πάει στην Αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι το κτήνος που το έκανε. Σας παρακαλούμε, μιλήστε. Ενας δολοφόνος είναι ανάμεσά μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό. Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην Αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι» αναφέρει στην πρώτη της ανάρτηση η κυρία Αρκομάνη από τον Αδέσποτο Παλμό.

Λίγες ώρες αργότερα η κυρία Αρκομάνη με νέα ανάρτηση, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρει λακωνικά: «Δεν μπορούμε να πούμε τώρα τίποτα διότι έχουμε κάνει κάποιες διαδικασίες που δεν θέλουμε να τις πούμε, καθώς ίσως κάποιοι προετοιμαστούν. Εάν κάποιες από τις υπόνοιες βγουν αληθινές, τότε υπάρχει μια μεγάλη νίκη». Την υπόθεση έχουν επιληφθεί το Α.Τ. Μεγάρων και ο εισαγγελέας στον οποίο απευθύνθηκε η κυρία Αρκομάνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...