Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η «Βίλα Ελενα» των κατασκόπων

Κατάσκοποι της Ρωσίας φέρεται ότι ήταν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου...

Οι άνθρωποι στο Εκουαδόρ που γεννήθηκαν νάνοι ζουν περισσότερα χρόνια και αρρωσταίνουν...

Μια σπάνια μορφή νανισμού μπορεί να κρύβει το μυστικό...

Ο Alpha θέλει τον Μπισμπίκη για τις σειρές «Τα κόκκινα φανάρια» και...

Μήλον της Εριδος ο Μπισμπίκης! Δύο σειρές πολιορκούν τον...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος...

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: «Δόλωμα ο κρεοπώλης για να μεταφερθεί ο Μπάμπης στο σημείο της δολοφονίας»

«Αν πράγματι υπάρχει κύκλωμα, έχει και ο κρεοπώλης ημερομηνία λήξης»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος καλεσμένος της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έκανε πολλές αποκαλύψεις.

mpampis koutsikos190142

«Υπάρχουν τα εξής δεδομένα. Το πρώτο ψέμα ήταν ότι φύγανε να πάνε για κυνήγι 21.00 η ώρα το βράδυ, κανένας κυνηγός δεν πάει να κυνηγήσει τη νύχτα. Το δεύτερο είναι ότι πήρε μαζί του την καραμπίνα του το άτυχο αυτό παιδί και την είχε μέσα στη θήκη. Το τρίτο είναι ότι ναι, πήγαν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο για κυνήγι στο συγκεκριμένο σημείο μέχρι εκεί που τον πιάνανε οι κάμερες. Ήταν ένα παιδί με καλή σωματική διάπλαση. Πριν δύο ημέρες είχαν πάει μαζί σε κάποιο χωριό κοντά στο Μεσολόγγι. Αυτό σημαίνει ότι είχαν κάποια πολύ καλή σχέση πέρα από τα χρωστούμενα που υπήρχαν.

Τι χάλασε μέσα σε δύο ημέρες για να τον πάρει, να τον πάει στο συγκεκριμένο σημείο και να τον σκοτώσει; Πώς να αιφνιδιάσεις έναν άνθρωπο ο οποίος φοβάται και έχει μαζί του την καραμπίνα για να αμυνθεί αν του συμβεί κάτι, από ποιον, από τον κρεοπώλη; Αν τον φοβόταν δε θα πήγαινε μαζί του. Το σενάριο ότι εκεί τον περίμεναν άλλοι και χρησιμοποιήσαν τον κρεοπώλη για να τον μεταφέρει εκεί. Προφανώς τον είχαν στο χέρι για κάποιους λόγους που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ήταν το δόλωμα για να μεταφερθεί ο άτυχος νεαρός εκεί.

KOUTSIKOS

Η επόμενη πληροφορία που προέκυψε, δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, είναι ότι το τηλέφωνο το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά το είχε συνδεδεμένο και ήταν ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια. Αφού ήταν ανοιχτό, πρέπει να ήταν συνδεδεμένο με κάποια εφαρμογή. Για ποιον λόγο να έχει το τηλέφωνό του το παιδί αυτό ανοιχτό και να ακούν κάποιος ή κάποιοι; Αυτός που άκουγε, έχει μια μορφή συμμετοχής. Βεβαίως ήταν με την πλευρά του Μπάμπη. Κάποιος ήξερε ότι εκεί υπάρχει ένα ραντεβού. Αν πράγματι υπάρχει κύκλωμα, έχει και ο ίδιος ημερομηνία λήξης.

mpampis koutsikos18014 kentriki Είχε έναν ενδιαφέρον, από ό,τι ειπώθηκε, το τι θα συναντήσει στις φυλακές. Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχει κάνει έναν φόνο και να ψάχνει εκ των υστέρων τι θα συναντήσει μέσα στις φυλακές. Τι φοβόταν μέσα στις φυλακές; Έψαχνε να δει τι γίνεται, αν θα πρέπει να μιλήσει ή όχι, διαφορετικά το κύκλωμα θα τον τελειώσει;

mpampis koutsikos20014

Είτε είναι έξω είτε είναι μέσα θα πρέπει να μιλήσει γιατί αν πράγματι υπάρχει κύκλωμα, έχει και ο ίδιος ημερομηνία λήξης. Το καλύτερο που έχει να κάνει και για τη δική του προστασία είναι να μιλήσει. Δύο άνθρωποι οι οποίοι είχαν μια σχέση, και οικογενειακή θα έλεγα, δε νομίζω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο μόνος του αυτός ο άνθρωπος να διαπράξει έναν φόνο επειδή του χρώσταγε 17.000 και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί.

mpampis koutsikos25014
Ο χασάπης

Και αν ήταν τεταμένες οι σχέσεις γιατί δυο μέρες νωρίτερα να πάνε σε εάν διπλανό χωριό οι δυο τους; Για ποιον λόγο να φορτωθείς ένα έγκλημα που λες ότι δεν το έκανες;», κατέληξε ο ταξίαρχος ε.α.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...