Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δεν έπεισε το δικαστήριο ο 29χρονος που έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο σε 14χρονη

«Καμπάνα» σε παιδόφιλο

Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου κάθισε ο 29χρονος που συνελήφθη επειδή έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο με ένα 14χρονο κορίτσι. Ο κατηγορούμενος, παρότι εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, δεν έπεισε το δικαστήριο, που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

viasmos19103

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε με την κατάθεση της μητέρας της ανήλικης. Η ίδια υποστήριξε πως το ραντεβού το έκλεισε εκείνη, παρουσία του συζύγου και της κόρης της, ενώ τόνισε πως η 14χρονη είχε αναφέρει την ηλικία της στον κατηγορούμενο, ο οποίος της ζήτησε «να τα πουν από κοντά». Στη συνέχεια κατέθεσαν ένας αστυνομικός του Τμήματος Ιαλυσού, που δέχτηκε την καταγγελία από τους γονείς της 14χρονης, καθώς και ένας συγχωριανός του 29χρονου, ο οποίος έκανε λόγο για έναν νέο που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.

Οταν ο 29χρονος πήρε τον λόγο, υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν το προφίλ της κοπέλας στα social media ήταν αληθινό και γι’ αυτό ζήτησε να του στείλει φωτογραφία. Οταν του είπε την ηλικία της, πάλι δεν πίστεψε ότι επρόκειτο για αληθινό προφίλ, όπως ισχυρίστηκε. «Είχα ρωτήσει για να συναντηθούμε, δεν θα επέμενα να κάνω κάτι. Εγιναν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε μισή ώρα, που δεν κατάλαβα. Το γνωρίζω, ήταν μεγάλο λάθος αυτό που έκανα! Δεν είχα σκεφτεί» είπε, ενώ επισήμανε τον αυστηρό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, στον υπολογιστή και στο κινητό του: «Αν είχα κάτι, δεν θα άνοιγα το σπίτι μου στους αστυνομικούς. Πρώτη φορά μού συμβαίνει αυτό και δεν πρόκειται να το ξανακάνω».

viasmos787979

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται γύρω στις 5 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο πατέρας της ανήλικης πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού και κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος άνδρας είχε προσεγγίσει μέσω facebook την κόρη του και της ζήτησε να βρεθούν και να προχωρήσουν σε σεξουαλικές περιπτύξεις. Η 14χρονη κοπέλα τον ενημέρωσε για το νεαρό της ηλικίας της, όμως ο άγνωστος άνδρας φέρεται ότι δήλωσε πως δεν τον νοιάζει. Ωστόσο, εκείνη θέλησε να ενημερώσει σχετικά τους γονείς της και τότε «ανέλαβε» η 39χρονη μητέρα της, η οποία μιλούσε μαζί του παριστάνοντας την ανήλικη.

Ετσι, κλείστηκε το ραντεβού για την ίδια μέρα, έξω από ξενοδοχείο σε χωριό στη δυτική Ρόδο. Μάλιστα -σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία- ο 29χρονος, όταν έφτασε στο σημείο του ραντεβού, έστειλε βίντεο στη 14χρονη, στο οποίο απεικονιζόταν ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητό του. Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο άνδρες του Τμήματος Ιαλυσού, που φόρεσαν χειροπέδες στον άνδρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...