Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αθώος αποδείχτηκε 24χρονος για ροζ βίντεο με την ανήλικη φίλη του

Ο προφυλακισμένος νεαρός σώθηκε επειδή ο πρωταγωνιστής του βίντεο είχε κάνει περιτομή

Το κλειδί που του άνοιξε την πόρτα της φυλακής, έναν χρόνο μετά τη σύλληψη και την άδικη προφυλάκισή του για ροζ βίντεο αποδείχτηκε πως ήταν το…πέος του, αφού τελικά αθωώθηκε λόγω λάθους.

Πρόκειται για έναν 24χρονο, που κατηγορήθηκε ότι το 2020 βιντεοσκόπησε προσωπικές του στιγμές με την ανήλικη σύντροφό του και στη συνέχεια ανέβασε το υλικό αυτό σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Ο νεαρός κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο έλαβε την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη που προσκόμισε ο τεχνικός σύμβουλός του και η οποία μετατράπηκε στην πρόταση που τον αθώωσε.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως ο εμφανιζόμενος στο υλικό άνδρας είχε υποβληθεί σε περιτομή, γεγονός που δεν ισχύει στην περίπτωση του 24χρονου και προς την κατεύθυνση αυτή η υπεράσπισή του προσκόμισε ιατρική βεβαίωση από σχετική εξέταση. «Είναι ένα ιατρικό γεγονός» ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας, σχολιάζοντας την πραγματογνωμοσύνη, και πρόσθεσε πως «δεν είναι ο κατηγορούμενος» που εμφανίζεται στο υλικό. Ως εκ τούτου, πρότεινε την αθώωση του νεαρού για τις κατηγορίες της πορνογραφίας και των προσωπικών δεδομένων, όχι όμως για την τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη άνω των 14 ετών (κατ’ εξακολούθηση), σε βαθμό πλημμελήματος. Ετσι, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, οι δικαστές τού επέβαλαν ποινή φυλάκισης τριών ετών, με τριετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

panteloni02024

Πρωτόδικα ο 24χρονος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης σε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, η οποία αποφασίστηκε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη κι ως εκ τούτου είχε οδηγηθεί στη φυλακή τον Φεβρουάριο του 2023, όπου παρέμεινε μέχρι τη δίκη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων. Στην απολογία του επέμεινε στην αθωότητά του ως προς το πορνογραφικό υλικό, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό και πως δεν είναι αυτός στο βίντεο. «Δεν θα το έκανα ποτέ, είναι ντροπιαστικό αυτό για μία γυναίκα» είχε πει, υποστηρίζοντας πως γνώρισε την ανήλικη κοπέλα σε μπαρ της Κατερίνης το καλοκαίρι του 2017, όταν ο ίδιος ήταν 18 ετών, και διατηρούσαν σχέση έως το 2020, οπότε έγινε η εν λόγω καταγγελία.

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε από το δικαστήριο, αναφορικά με την ηλικία του κοριτσιού, ο ίδιος απολογήθηκε λέγοντας: «Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι πολύ μεγαλύτερη». Μάλιστα, διευκρίνισε πως διατηρούσαν εξ αποστάσεως σχέση, καθώς η κοπέλα ζει μόνιμα στην Κύπρο. Νωρίτερα, η κοπέλα, που σήμερα είναι 21 ετών, επανέλαβε πως είναι βέβαιη ότι το άτομο που εμφανίζεται στο βίντεο είναι η ίδια. «Αναγνωρίζω το σπίτι του και τον εαυτό μου. Ξέρω πως είμαι εγώ. Δεν θα το επέτρεπα ποτέ αυτό. Φαντάζομαι ότι με κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο» είπε και συμπλήρωσε: «Το υλικό ανέβηκε στο διαδίκτυο εν αγνοία μου και χωρίς τη συναίνεσή μου. Αυτό για μένα είναι ντροπή». Πρόσθεσε πως δεν είχε κανέναν άλλο λόγο να τον καταγγείλει, δεδομένου ότι διατηρούσαν σχέση από απόσταση και πως η σεξουαλική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεσή της. Τέλος, υποστήριξε πως έμαθε για το βίντεο από μία φίλη της και στη συνέχεια διέκοψε κάθε επικοινωνία με τον νεαρό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...