Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Αμαλιάδα: Αυτοκτονία 23χρονης φοιτήτριας, παιδί γνωστών επιχειρηματιών της πόλης

Αφησε σημείωμα και... κρεμάστηκε

«Παγωμένη» και σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας μετά την είδηση της αυτοκτονίας της 23χρονης φοιτήτριας, παιδί γνωστών επιχειρηματιών της πόλης, που έδωσε τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα, όπου σπούδαζε. Η φοιτήτρια Α.Β. του Τμήματος Μαθηματικών βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής μέσα στο σπίτι της, στην οδό Θράκης, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Το ανατριχιαστικό είναι πως το άψυχο σώμα της νεαρής εντόπισαν οι ίδιοι οι γονείς της, που την αναζητούσαν από το πρωί και αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι της για να δουν τι συμβαίνει. Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν πως δίπλα από την κοπέλα, που είχε κάνει μια αυτοσχέδια θηλιά από το κουρτινόξυλο, βρέθηκε και ένα σημείωμα, το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν τα αίτια θανάτου της. Οσο σοκαρισμένοι είναι όλοι στην Αμαλιάδα, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την κοπέλα και τους γονείς της, τόσο είναι και η πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας. Η φοιτήτρια είχε μόνο φίλους και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό.

foititria19024

Τα ερωτήματα, με δεδομένο τον χαρακτήρα της Α.Β., είναι πολλά για το τι την οδήγησε σε αυτήν την τραγική απόφαση. Μόλις πριν από δύο ημέρες η ίδια είχε επισκεφθεί τους γονείς της στην Αμαλιάδα. Οπως σημειώνει το patrisnews.com, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε με άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου, τα οποία κάνουν λόγο για μια μικρή αλλαγή της συμπεριφοράς της -συγκεκριμένα, έδειχνε στενοχωρημένη-, δίχως ωστόσο κάτι να τους προϊδεάζει για το τι θα ακολουθούσε. Ιδιες πηγές αναφέρουν, μάλιστα, πως πιθανότατα προβληματιζόταν με τη σχολή της.

Ποτέ κανείς, όμως, δεν είχε αντιληφθεί ότι στο μυαλό της είχε ένα τέτοιο τέλος. Οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει να φωτίσουν την καθημερινότητα της φοιτήτριας για να διαπιστώσουν εάν οδηγήθηκε στην αυτοχειρία λόγω δικών της ψυχολογικών φορτίσεων ή υπήρξε εξωγενής παράγοντας από τον κύκλο της. Χθες η 23χρονη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία μέσα σε κλίμα βαρύτατου πένθους. Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές. Επίσης, η ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας, την οποία επί χρόνια υπηρέτησε ο πατέρας της ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε: «Λόγω του τραγικού συμβάντος, όπου μια νέα κοπέλα έφυγε πρόωρα από τη ζωή, η διοίκηση του Αστέρα προσπάθησε να αναβάλει τον αυριανό αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν εφικτή η αναβολή του από την ΕΠΣ Ηλείας. Ο Ανδρέας Παπαδάκος και η διοίκηση του Αστέρα εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Β…, νιώθοντας ιδιαίτερη συγκίνηση, μια και μέλη της οικογένειας τίμησαν την ομάδα του Αστέρα κατά το παρελθόν. Εις μνήμην της εκλιπούσας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...