Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ο πατροκτόνος των Τρικάλων παρέμεινε επί 24 ώρες μαζί με το αποκεφαλισμένο σώμα του πατέρα του

24 ώρες ψυχώ!

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι επί 24 ώρες ο 46χρονος πατροκτόνος παρέμεινε μαζί με το αποκεφαλισμένο σώμα του πατέρα του μέσα στην ιδιόκτητη βιοτεχνία επίπλων στα Τρίκαλα. Αυτό διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του άτυχου 77χρονου, προσδιορίζοντας το μεσημέρι του Σαββάτου ως τον χρόνο τέλεσης της δολοφονίας του με αλυσοπρίονο από τον ίδιο του τον γιο.

Ο πατροκτόνος ειδοποίησε την Αστυνομία για την πράξη του το μεσημέρι της Κυριακής, δηλαδή ένα 24ωρο μετά. Ολο αυτό το διάστημα παρέμενε με το αποκεφαλισμένο κορμί του πατέρα του. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στον βοηθητικό χώρο της βιοτεχνίας αντίκρισαν ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια, στα οποία ο πατέρας και ο γιος ξεκουράζονταν μετά τη δουλειά. Το πτώμα του 77χρονου ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το κεφάλι είχε αποκοπεί τελείως, ενώ τα χέρια του θύματος ήταν σχεδόν αποκομμένα. Το αριστερό χέρι ήταν διαμελισμένο από τον βραχίονα και το δεξί χέρι από το ύψος του ώμου. Ο 46χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είπε στους αστυνομικούς ότι τα πάνω άκρα του πατέρα του κόπηκαν την ώρα που προσπαθούσε να αμυνθεί, όταν του επιτέθηκε ο γιος του με το πριόνι, ύστερα από τον μοιραίο καβγά που είχαν.

patroktonos21024
Ο 46χρονος πατροκτόνος

Μετά τη δολοφονία του πατέρα του προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο, τοποθετώντας το αλυσοπρίονο στον λαιμό του. Ομως, δεν τα κατάφερε, αλλά αυτοτραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Χθες ο δράστης χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Κατά την παράδοσή του στους αστυνομικούς ο πατροκτόνος υποστήριξε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία εκτιμάται πως επιδεινώθηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας του πριν από τέσσερις μήνες. Τότε φέρεται ότι διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε. Πατέρας και γιος μάλωναν κατά διαστήματα, ενώ η μητέρα υπερασπιζόταν το παιδί της.

Ομως, μετά τον θάνατό της ο 46χρονος έχασε το στήριγμά του και ο τελευταίος καβγάς με τον πατέρα του φαίνεται πως στάθηκε μοιραίος. «Εδώ και 15 με 20 χρόνια ο ανιψιός μου είχε κατάθλιψη, δεν ήταν ψυχοπαθής. Έπαιρνε χάπια, αλλά τα σταμάτησε αφού ήταν καλά. Τον “τίναξε” ο θάνατος της μητέρας του, που τώρα έκλεισε τέσσερις μήνες» δήλωσε η αδερφή του θύματος και θεία του δράστη. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο σύζυγός της, γαμπρός του θύματος και θείος του δράστη. «Ήταν γλυκό παιδί. Είχαν καβγαδάκια από χρόνια. Ο πατέρας μάλωνε το παιδί. Μεγαλώνοντας το παιδί ήθελε να αναλάβει το μαγαζί. Σε ό,τι έλεγε το παιδί ήταν αντίθετος ο πατέρας» δήλωσε. Τραγική ειρωνεία είναι πως η δολοφονία του πατέρα του το περασμένο Σάββατο έγινε την ημέρα συμπλήρωσης τεσσάρων μηνών από τον θάνατο της μητέρας του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...