Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Κάνιε Γουέστ: Ο εκκεντρικός ράπερ σχεδιάζει να ανοίξει το δικό του στούντιο...

Ο «θεοσεβούμενος» Κάνιε Γουέστ που κυκλοφορούσε τραγούδι με τίτλο...

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Αρνείται να δώσει δείγμα γενετικού υλικού ο πατέρας της οικογένειας των Φλίντστοουνς

Απεταξάμην το DNA!

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, αφού ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια τεστ DNA στα μέλη της οικογένειας, ώστε να πέσει άπλετο φως στους δεσμούς ανάμεσά τους, με τον 45χρονο πατέρα να αρνείται πεισματικά να δώσει το απαιτούμενο δείγμα.

lagoumi190243

Παράλληλα, το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση των ανήλικων παιδιών έλαβε τέλος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρει καταφύγιο σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα από τα πλέον «σκληρά», στο οποίο έχουν αποκλειστεί όλοι οι τρόποι επικοινωνίας με τον έξω κόσμο.

lagoumi190241

Την ίδια ώρα, τα ερωτήματα γύρω από τις σχέσεις των μελών της οικογένειας είχαν αρχίσει να πυκνώνουν, ενώ κυκλοφορούσαν φήμες περί αιμομιξίας, με συνέπεια ο εισαγγελέας να πάρει την απόφαση το απόγευμα της Τρίτης να διατάξει διενέργεια τεστ DNA, με σκοπό να αποσαφηνιστεί ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας, αναζητούνται ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πιστοποιητικά που να συνδέουν τα παιδιά με τον πατέρα, ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να ακολουθήσει τη διαδικασία. Ο 45χρονος Μανώλης αρνείται πεισματικά να δώσει δείγμα, υποστηρίζοντας πως ούτε βιομετρικές εξετάσεις έχει κάνει, αλλά ούτε και εμβόλιο.

Ο πατέρας παραμένει πιστός στις απόψεις του και αρνείται να αλλάξει τρόπο σκέψης, γεγονός που επιβεβαιώνει και η πεθερά του. Η γυναίκα σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει πως έχει να δει την κόρη της από το 2013! Όπως εξήγησε, η Σεβαστή γνωρίστηκε με τον Μανώλη σε ηλικία 19 ετών, όταν σπούδαζε στα ΤΕΕ βοηθός οδοντοτεχνίτης πορσελάνης. Είχε τελειώσει την πρώτη χρονιά και πήγαινε στη δεύτερη, όμως άλλαξε τα πάντα και άρχισε να ζει με τα «πιστεύω» που ζούσε εκείνος.

lagoumi19024
Η μάνα των παιδιών που ζουν σε πρωτόγονες συνθήκες στο χωριό Μάννα της Κορινθίας

«Η κόρη μου ξέρω ότι έχει τέσσερα δικά της παιδιά και ένα που εγκυμονεί, αν και που το εγκυμονεί το έμαθα από την τηλεόραση» είπε η μητέρα της και συνέχισε: «Ολη η οικογένεια έφυγε από εδώ, από το σπίτι τους, στην Αθήνα. Εν μια νυκτί φύγανε, ούτε είπαν “γεια”, είχαν γίνει κάποια γεγονότα, κάποιοι τσακωμοί. Οπότε, ούτε “γεια” μάς είπαν, και μάλιστα θυμάμαι ήταν του Αγίου Πνεύματος το 2013. Φύγανε βίαια».

Η ίδια εξήγησε πως δεν μπορούσε κανείς να συζητήσει πολλά πράγματα με τον Μανώλη, επειδή είχε τα δικά του «πιστεύω». «Ότι ήταν παλαιοημερολογίτης το έμαθα μετέπειτα και είπα “τι να κάνουμε…”. Έσφιξα την καρδιά μου, εντάξει, να μιλήσουμε, να δώσουμε μια συμβουλή στα παιδιά μας. Κατάλαβα όμως ότι του έλεγε χαρτί και καλαμάρι, οπότε κάποια στιγμή σιώπησα, να μην κάνω και εγώ κακό στη δική μου οικογένεια» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Δεν περίμενα αυτή την κατάσταση και δεν θέλω να το δεχτώ».

lagoumi21024

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και η νονά ενός εκ των παιδιών της οικογένειας, εξηγώντας πως ο 45χρονος πατέρας ήθελε να δημιουργήσει τον δικό του κόσμο. «Από μικρός ήθελε οικογένεια και δημιούργησε έναν δικό του κόσμο» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Η κόρη του η μεγάλη, που έχει μωρό, είναι κόρη από τον πρώτο του γάμο. Ξέρω ότι για ένα διάστημα ήταν ερωτευμένη με ένα παλικάρι. Μετά, μάλλον τα χάλασαν, αυτή δεν ήθελε να το ρίξει. Ο Μανώλης δεν θα έβλαπτε ποτέ τα παιδιά. Φοβάμαι μην τυχόν στην απελπισία του πάει και φουντάρει πουθενά. Φοβάμαι μην τον πιάσει πανικός».

«Γλέντι» στα social με την τηλεργασία του 45χρονου

«Βροχή» πέφτουν τις τελευταίες ώρες τα σχόλια στο X (πρώην twitter) για την υπόθεση των παλαιοχριστιανών, που ζούσαν σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία και ειδικά για τον 45χρονο πατέρα, που αποδείχθηκε πως απασχολείται μέσω τηλεργασίας ως… δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Ερέτριας! Μάλιστα, ο μισθός, ύψους 1.000 ευρώ, εξακολουθεί να κατατίθεται μηνιαίως στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Η είδηση προκάλεσε αίσθηση στους χρήστες της πλατφόρμας Χ, με τα πληκτρολόγια να παίρνουν… φωτιά, αφού άπαντες διερωτήθηκαν πώς γίνεται να εργάζεται μέσω υπολογιστή, ενώ ζει σε λαγούμι έξι μέτρα κάτω από τη Γη. «Πάντως, τηλεργασία χωρίς ρεύμα είναι λόγος για να πιστέψεις στον Θεό» έγραψε ένας χρήστης, με έναν ακόμη να σχολιάζει: «Αρνείται την τεχνολογία γιατί είναι του Σατανά, αλλά εργάζεται τηλεργασία. Αυτανάφλεξη!»

«Δημόσιος υπάλληλος εξ αποστάσεως. Τι ακριβώς δουλειά έκανε από το λαγούμι χωρίς τεχνολογία; Ο πρώην δήμαρχος να μας εξηγήσει τι είδους εργασία προσέφερε… Η μυρωδιά διαπέρασε το διαδίκτυο» ανέφερε πολύ σωστά χρήστης του X, ενώ ένας άλλος δεν δίστασε να γράψει: «Και τι πειράζει, δηλαδή, που είναι δημοτικός υπάλληλος ο παλαιοχριστιανός; Αντί να κάνει ότι δουλεύει από κοντά, κάνει ότι δουλεύει από μακριά». Τέλος, ακόμη ένας σχολίασε: «Ελληνικό Δημόσιο σημαίνει να βάζεις τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες για να μπορείς να πληρώνεις μισθούς δημοσίων υπαλλήλων που “δουλεύουν” με “τηλεργασία” μέσα σε σπηλιές, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και ίντερνετ! Δημόσιο για πάντα».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...