Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών παρωδιών έβαλε τέλος στη ζωή της στο σπίτι της στο Οχάιο

Ιός αυτοκτονιών σε πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών

Μακραίνει η μαύρη λίστα των πρωταγωνιστριών αισθησιακών ταινιών που φεύγουν πολύ σύντομα από τη ζωή, καθώς προ ημερών προστέθηκε το όνομα της 36χρονης Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ, που αυτοκτόνησε στο σπίτι της, στο Οχάιο των ΗΠΑ.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η Κάρτερ έγινε διάσημη στη βιομηχανία του πορνό στα τέλη της δεκαετίας του 2000, με πορνογραφικές παρωδίες γνωστών ταινιών ή σειρών.

Μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν το «Official Silence of the Lambs Parody», αισθησιακή παρωδία της «Σιωπής των αμνών», και το «Not Married with Children XXX», σέξι παρωδία της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά». Το 2029 μετακόμισε στο Ακρον του Οχάιο, όπου άνοιξε με επιτυχία τη δική της σχολή-γυμναστήριο με pole dancing. Η σελίδα GoFundMe, που δημιούργησαν οι φίλες της Κάρτερ για τη συλλογή χρημάτων για την κηδεία της, αναφέρει ότι η 36χρονη, που τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με ψυχολογικά προβλήματα, έβαλε τέλος στη ζωή της στο σπίτι της, στο Ακρον. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, όπως γράφουν οι φίλες της, «ακόμη και τις πιο σκοτεινές ημέρες της» πήγαινε στη δουλειά, ενώ ποτέ δεν έλειπε από το πλευρό «των φίλων και των μελών της κοινότητάς της» που νοιαζόταν για εκείνη.

pornstar21024

Τα ΧΧΧ Οσκαρ

Αν και ήταν δύο φορές υποψήφια για τα «Οσκαρ του πορνό», όπως αποκαλούν τα βραβεία Adult Video News της βιομηχανίας του πορνό, δεν κέρδισε. Το 2015 προκάλεσε σάλο, όταν υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής Κρις Μπράουν την πλήρωσε 2.300 ευρώ για να κάνει σεξ μαζί του ως συνοδός πολυτελείας. Οταν την αμφισβήτησαν, η Κάρτερ ανάρτησε στο τότε twitter φωτογραφία από το πέος του τραγουδιστή, με αποτέλεσμα το twitter να κατεβάσει τον λογαριασμό της.

Η λίστα θανάτου με σταρ της ροζ βιομηχανίας

Ο «ιός» του πρόωρου θανάτου που φαίνεται να χτυπάει γυναίκες και άνδρες πορνοστάρ προκάλεσε τουλάχιστον εννιά θύματα τα τελευταία χρόνια. Στα τέλη του Ιανουαρίου πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ η 43χρονη σταρ πορνογραφικών ταινιών Τζέσε Τζέιν, ενώ στις 6 Ιανουαρίου βρέθηκε το άψυχο κορμί της Θάινα Φιλντς στο σπίτι της, στο Τρουχίγιο του Περού. Η Βρετανίδα πoρνοστάρ Σόφι Αντερσον πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον Δεκέμβριο του 2023 σε ηλικία 36 ετών, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του 34χρονου συντρόφου της Ολιβερ Σπέντινγκ, ο οποίος παράτησε το ποδόσφαιρο και την Κρίσταλ Πάλας για να γίνει πορνοστάρ.

pornstar210241

Από υπερβολική δόση κοκαΐνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», που επικαλείται την έκθεση του ιατροδικαστή, πέθανε το 2022 στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας η τρανσέξουαλ πορνοστάρ Αντζελίνα Πλιζ. Πολύ σύντομη ήταν η ζωή και της Ντάλια Σκάι, της πορνοστάρ που έβαλε τέλος στη ζωή της το 2021 σε ηλικία 31 ετών. Η φίλη της Ντάλια Σκάι, Ολίβια Λούα, από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έχασε επίσης τη ζωή της πολύ νέα, καθώς πέθανε από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων χαπιών. Τέλος, ο πορνοστάρ Ντιμίτρι Κέιν αυτοκτόνησε το 2016, ενώ έναν χρόνο νωρίτερα έβαλε τέλος στη ζωή του ο πρωταγωνιστής σε ταινίες με γκέι πορνό Ζακ Στίβενς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...