Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Εμμονικός πεθερός πυροβόλησε τον γαμπρό του μπροστά στο έντρομο παιδάκι του θύματος και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

«Μαμά, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες το πρωί η ήσυχη γειτονιά της οδού Κυζίκου στη Νίκαια, όπου ο 64χρονος πεθερός πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο έξω από το σπίτι του θύματος, την ώρα που στο μπαλκόνι βρισκόταν το παιδί του και φώναζε έντρομο «μαμά, μαμά, βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Τους λόγους του φονικού που είχε προσχεδιάσει ο δράστης και αυτόχειρας Σ.Τ. τούς εξήγησε σε σημείωμα που άφησε. Βέβαια, ήταν από καιρό γνωστή η πεποίθησή του πως ο γαμπρός Στέλιος Α. ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε η σύζυγός του. Η γυναίκα είχε αφήσει τον 64χρονο στη Θεσσαλονίκη, καθώς την κακοποιούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, και εκείνος είχε εμμονικά πιστέψει ότι ο γαμπρός και η κόρη τους της έχουν προσφέρει «καταφύγιο» στο σπίτι τους στη Νίκαια και δεν τον άφηναν να επικοινωνήσει μαζί της. Ετσι, λίγα 24ωρα από την αντίστοιχη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα, ο δράστης πήρε το κυνηγετικό του όπλο και ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη για να γράψει το αιματηρό φινάλε. Ο πεθερός έφτασε στο διαμέρισμα του ζευγαριού στη συμβολή των οδών Κυζίκου και Μήδειας λίγο μετά τις 8 το πρωί κι έστησε καρτέρι με το όπλο. Το θύμα εκείνη την ώρα έβγαζε από το πάρκινγκ το αυτοκίνητό του για να πάει το παιδάκι του στο νηπιαγωγείο και να φύγει για τη δουλειά του.

foniko01034
Το σπίτι όπου έγινε το φονικό

Οταν οι δύο άνδρες ήρθαν τετ α τετ, άρχισε ένας διαπληκτισμός. Στιγμές αργότερα ο πεθερός έστρεψε το δίκαννο προς τον γαμπρό του και πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και έδωσε τέλος στη ζωή του. Το συγκλονιστικό είναι πως την άγρια σκηνή είδε από το μπαλκόνι το ένα από τα δύο μικρά παιδιά του, που κάλεσε έντρομο τη μητέρα του. «Μαμά, μαμά, βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά» φέρεται ότι είπε το ανήλικο αγόρι του θύματος. Με διαφορά στιγμών στο μπαλκόνι βρέθηκε και η κόρη του δράστη ουρλιάζοντας: «Στέλιο, γύρνα πίσω, βοήθεια!» Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, καθώς ο δράστης και αυτόχειρας καθώς και το θύμα ήταν νεκροί στη μέση του δρόμου.

foniko010341
O δράστης

«Φτάνοντας σε αυτό το σημείο είδα δύο ανθρώπους πεσμένους. Ο ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και ο πεθερός ξάπλα στο πεζοδρόμιο και η καραμπίνα αριστερά του. Λίγο πιο πάνω ήταν κι ένα κατσαβίδι και δύο φυσίγγια» περιγράφει γείτονας. «Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο, μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”. Βλέπω τον δολοφόνο, φεύγει προς τα πάνω και να επιστρέφει ξανά. Κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω, προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε» λέει για τη σκηνή ένας άλλος γείτονας. Συγγενείς του 39χρονου Στέλιου ενημερώθηκαν για όσα συνέβησαν και μετέβησαν στην περιοχή της Νίκαιας.

foniko010342
Ο πατέρας του θύματος υποβασταζόμενος από άλλους συγγενείς

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 39χρονου, ο οποίος φώναζε το όνομα του γιου του «Στέλιο! Στέλιο μου!» με οδύνη και κλάματα, υποβασταζόμενος από τους υπόλοιπους συγγενείς. Για την κακοποιητική συμπεριφορά προς τη σύζυγο και την κόρη του μίλησε συγγενής του θύματος: «Ακούγεται ότι έδερνε και τη γυναίκα του και την κόρη του. Τον χώρισε πριν από τέσσερα χρόνια και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη η γυναίκα κι έμενε με την κόρη. Βρήκε δουλειά, βρήκε ένα σπίτι, αλλά είχαν προστριβές. Είχαν πάει στην Αστυνομία γιατί τους απειλούσε, τους είχε πει: “Θα χυθεί αίμα. Αυτό δεν θα περάσει έτσι, θα κλείσει με αίμα”».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...