Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Ιερέας χαστούκισε την παπαδιά και με εισαγγελική παραγγελία τον έκλεισαν σε ψυχιατρική κλινική στα Γιαννιτσά

Παπα-Ρόκι έκανε ρινγκ το δικαστήριο

Για τα μάτια της παπαδιάς ο παπάς «τρελάθηκε» και με εισαγγελική παραγγελία διατάχθηκε το Σαββατοκύριακο ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική των Γιαννιτσών, όπου ήδη οδηγήθηκε. Στα δικαστήρια της Αρτας την περασμένη Παρασκευή εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, όταν ο εφημέριος χίμηξε στην παπαδιά για να τη χαστουκίσει, με εκείνη να πέφτει λιπόθυμη απ’ την ένταση της στιγμής.

Ποιος είδε τον αγανακτισμένο παπά και δεν τον φοβήθηκε, αφού η πρεσβυτέρα τον έχει εγκαταλείψει αβοήθητο με δύο παιδιά φοιτητές και άλλα δύο ανήλικα, ένα μάλιστα εκ των οποίων ήταν στη δικαστική αίθουσα. Και, το χειρότερο, ο εφημέριος, που ιερουργεί σε διπλανό χωριό του Βάλτου της Αιτωλοακαρνανίας, αναφέρεται στη μικρή κοινωνία ως «απατημένος», αφού η παπαδιά εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη για τα μάτια ενός άλλου άνδρα.

iereas04034
Ο παπάς που φέρεται ότι χαστούκισε την παπαδιά μέσα στα δικαστήρια της Αρτας

Μάλιστα, για την «πέτρα του σκανδάλου», τον περασμένο Απρίλιο οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Αρτα, και οδηγήθηκαν στην Αστυνομία, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ο «εραστής» είχε βάλει κάτω τον παπά και τον χτύπαγε… Ο παπάς είχε καταλήξει με ζαλάδες στο νοσοκομείο. Ολα ξεκίνησαν όταν ο παπάς και η πρεσβυτέρα βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου από τις 23 Δεκεμβρίου. Η πρεσβυτέρα υποστηρίζει ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον ιερέα, για αυτό αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της, και ότι της είχε επιτεθεί για να της πάρει το κινητό και να δει εάν μιλάει με τον εραστή της.

Προχθές εκδικάζονταν η επιμέλεια και η διατροφή των παιδιών, την οποία είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο παπάς, μη αντέχοντας το οικονομικό βάρος. Μάλιστα, λόγω του επεισοδίου με τον εραστή, ο ιερέας είχε τιμωρηθεί απ’ τη Μητρόπολή του με πολύ σημαντική μείωση του μισθού του ως «τιμωρία», όπως προβλέπεται απ’ τον εσωτερικό κανονισμό της Εκκλησίας. Ετσι, αδυνατούσε να αναθρέψει τα παιδιά του, αφού «απέχει» η μητέρα τους, που πλέον εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία. Την Παρασκευή, ο παπάς προσπάθησε στα δικαστήρια να την πλησιάσει για να της μιλήσει, αλλά εκείνη άρχισε να του μιλάει απαξιωτικά και να φωνάζει, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τον αυτοέλεγχό του…

Η 42χρονη είχε ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του ιερέα, προκειμένου να μην την πλησιάσει ο σύζυγός της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι 22 χρόνια. Είναι μικρότερη από τον ιερέα κατά 10 χρόνια και είναι μαζί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τα 19 χρόνια της. Εκείνη, πάντως, επιμένει: «Δεν έχω καμία σχέση – φιλία μάς συνδέει με αυτόν τον άνδρα, δουλεύουμε μαζί». Οπως ήταν φυσικό, μετά την τελευταία φασαρία στα δικαστήρια, η δίκη αναβλήθηκε και ο ιερέας, αφού μεταφέρθηκε προσωρινά στο νοσοκομείο της πόλης, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική των Γιαννιτσών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...