Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Συγκλονιστικές οι περιγραφές της γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης με χλωρίνη από τον σύζυγό της στο Αργος!

Απολογήθηκε και προφυλακίστηκε ο 34χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του στο Αργος, την ώρα που οι περιγραφές της 32χρονης για τον εφιάλτη που έζησε προκαλούν σοκ!

Ο 34χρονος ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα

Ο φερόμενος ως δράστης πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι του εισαγγελέα στο δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου και, αφού απολογήθηκε για την άγρια επίθεση σε βάρος της συζύγου του, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή. Νωρίτερα χθες το πρωί, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε πως έριξε γάλα στη γυναίκα του και όχι χλωρίνη, όπως εκείνη υποστηρίζει. «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε, και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα» είπε και συνέχισε: «Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Εχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίμα στο σίδερο;»

Μάλιστα, επιρρίπτει τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην 32χρονη. «Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμώρησαν. Εγώ έφυγα εκείνο το βράδυ να πάω να λύσω έναν λογαριασμό» υποστήριξε και κατέληξε: «Εγώ την παίρνω και πέφτω στον γκρεμό, τη λατρεύω τη γυναίκα μου. Μόνο να τη δω θέλω. Εγώ, αν έβγαινα από το νοσοκομείο, που βγήκε την ίδια μέρα, θα έτρεχα στο κρατητήριο να με βρω. Να βρει τον άνδρα της. Κανείς δεν θα μου πάρει την οικογένειά μου – τα βάζω με τον Θεό».

Το θύμα της επίθεσης

Την ίδια ώρα, όσα περιγράφει η 32χρονη ότι έζησε στα χέρια του κακοποιητικού της συζύγου μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από σενάρια ταινίας τρόμου. «Με ξύπνησε, είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει. Μου λέει “προχώρα στο μπάνιο. Αυτό θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα”» ανέφερε έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου και προσέθεσε: «Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, χλωρίνη. Είχε πάρει το μαχαίρι, μαζί και δύο μαξιλαροθήκες. Τη μία τη βούτηξε στη λεκάνη, μου την έβαλε στο στόμα και το κεφάλι μου στη λεκάνη. Μετά, μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό και το μαχαίρι… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε και έλεγε “Κοίτα πώς είσαι – ποιος θα σε πάρει;”».

Η ίδια περιέγραψε πως ο σύζυγός της την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο είχε σπάσει νωρίτερα! «Μετά, μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “Θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά, με έπλυνε. “Πλύσου γρήγορα μην καείς. Το μυαλό σου δεν θα το πειράξω, γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια” μου είπε» αποκάλυψε η γυναίκα και κατέληξε: «Πριν από δύο εβδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...