Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Προκλητικός ο Μίχος αρνήθηκε τα περί μαστροπείας και δήλωσε ότι συνευρέθηκε τέσσερις φορές ερωτικά με τη 12χρονη

«Hμουν ερωτευμένος»

Προκλητικός εμφανίστηκε στην απολογία του ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, μαζί με άλλα 25 άτομα, για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό. Ο 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη σε παιδεραστές, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για το γεγονός ότι συνευρέθηκε μαζί της, ρίχνοντας την ευθύνη για τη μαστροπεία στη μητέρα της 12χρονης, που κατηγορείται επίσης για τη σεξουαλική εκμετάλλευση που υφίστατο η κόρη της.

Ο Ηλίας Μίχος

Παράλληλα, σε ένα κρεσέντο προκλητικότητας δήλωσε ότι ήταν… ερωτευμένος με το μικρό κορίτσι, με το οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τέσσερις φορές! «Δεν είμαι βιαστής, δεν είμαι μαστροπός. Ημουν ερωτευμένος με τη 12χρονη, συνευρέθηκα μαζί της τέσσερις φορές» φέρεται ότι υποστήριξε. Ωστόσο, το κατηγορητήριο σε βάρος του είναι «καταπέλτης», καθώς οι δικαστές έκριναν ότι όχι μόνο εξέδιδε αντί αμοιβής την ανήλικη μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, στέλνοντας βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της σε υποψήφιους πελάτες, αλλά και ότι την είχε βιάσει μέσα στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στα Σεπόλια.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα του μικρού κοριτσιού, η οποία φέρεται ότι διέθετε σε πρόσωπα που προσδιορίζονται στη δικογραφία, αντί αμοιβής, ηλεκτρονικό υλικό με το παιδί της γυμνό. Η κατηγορουμένη αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της, έχοντας μάλιστα στο πλευρό της τόσο την ανήλικη κόρη της όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι πελάτες του Μίχου, που πλήρωναν αδρά για να συνευρεθούν ερωτικά με το κορίτσι και οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

Στη δίκη, που διεξάγεται χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και κόσμου, ετέθη από συνηγόρους υπεράσπισης το αίτημα να υποβληθούν συμπληρωματικές ερωτήσεις στο κοριτσάκι. Εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα από το δικαστήριο, η εξέταση δεν θα γίνει διά ζώσης, αλλά οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτώς και θα απαντηθούν από το παιδί παρουσία ψυχολόγου. Για τη 12χρονη και όσα συνέβαιναν σε βάρος της βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε, ώστε να μην τεθούν ζητήματα συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών των εμπλεκομένων της βασικής υπόθεσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...