Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Η Σούζη Στεφανίδη κάθε Παρασκευή μιλά με αναγνώστες για σχέσεις, σεξ και… βάσανα!

Ο γόης «φάντασμα» του Λευκού Πύργου

Το ghosting είναι ένας ολοένα και πιο συνηθισμένος, οδυνηρός τρόπος τερματισμού σχέσεων, που έχει γίνει ευκολότερος χάρη στην ψηφιακή επικοινωνία. Το να περάσετε από τα στάδια του σοκ, του θυμού και της σύγχυσης μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε τη σχέση σας μετά το ghosting.

  • Aπο τη Σουζη Στεφανιδη

Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως, για να κάνει κάποιος ghosting σε κάποιον άνθρωπο με τον οποίο σχετίζεται ερωτικά, πρώτον, δεν τον ήθελε ποτέ και, δεύτερον, έχει σίγουρα τη διαταραχούλα του! Run, Forest, run!

souzi080341

Εάν οι ώρες που μπορεί να επικοινωνήσει ή δεν μπορεί να επικοινωνήσει είναι πολύ συγκεκριμένες, τότε μην πιστεύεις ότι δουλεύει, αλλά «σε δουλεύει». Το πιο πιθανό, βρίσκεται παράλληλα και αλλού!

Ο γόης «φάντασμα» του Λευκού Πύργου

Αγαπημένη Σούζη, έχω σαλτάρει εντελώς! Θα σ’ τα πω όσο πιο σύντομα μπορώ να σ’ τα πω γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Δίμηνη γνωριμία με επικοινωνία ινσταγκραμική! Εγώ Αθήνα, αυτός Θεσσαλονίκη. Εγώ 27, αυτός 35. Το τι κυνήγι, το τι λόγια έχω ακούσει, δεν λέγονται! Μιλούσαμε σχεδόν όλη μέρα, κυρίως με μηνύματα, και κάποιες φορές στο τηλέφωνο, όταν βόλευε αυτόν κυρίως!

Εννοείται κάθε βράδυ cyber sex, γιατί δεν κρατιόταν το αγόρι, και μέσα στη μέρα επίσης σεξοκουβέντα ασταμάτητη. Συζητούσαμε ότι έπρεπε πλέον να βρεθούμε από κοντά, αλλά ομολογώ ότι δεν το διεκδικούσα έντονα και το άφηνα πάνω του. Ωστόσο, όλο έλεγε ότι είχε δουλειές, αν και τα stories στο Instagram άλλο έδειχναν… Κάποια στιγμή αποφάσισα να του πω πως έτσι, μόνο μηνύματα και τηγανίτα τίποτα, δεν γίνεται, κι έτσι αποφασίζει να με καλέσει Θεσσαλονίκη… Εντάξει, λέω εγώ μέσα μου, καλά το πάμε…

Αφού ήταν όλα κανονισμένα, σηκώνομαι και πάω Θεσσαλονίκη. Μου λέει αρχικά να βρεθούμε σε γνωστό εστιατόριο. Πηγαίνω λοιπόν και περιμένω… περιμένω… με τον κύριο να μην εμφανίζεται ποτέ! Δεν ξανασήκωσε τηλέφωνο ποτέ, δεν απάντησε σε μήνυμα ποτέ! Ευτυχώς βρήκα μία φίλη και με φιλοξένησε το Σαββατόκυριακο! Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθώ να τον βρω να μου δώσει μια εξήγηση, αλλά τίποτα. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνω;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μμμ… Κάτσε αρχικά να κάνω την εντυπωσιασμένη ότι και καλά πέφτω από τα σύννεφα και δεν το έχω ξανακούσει αυτό… Μετά ας γελάσω, και καπάκι ας αρχίσω τον πύρινο λόγο μου σαν τον Ανθιμο τον μητροπολίτη! Επεσες κι εσύ, πουλάκι μου, σε γυπαετό βόρειας Ελλάδας, αυτό το καθόλου σπάνιο πουλί που κάπου βαρεθήκαμε να το συναντάμε. Ξεκάθαρο, βροντερό ghosting.

souzi080342

Και αφού σε «άδειασε» για τα επόμενα πέντε χρόνια της ζωής σου και σου δημιούργησε και ένα ψυχολογικό προβληματάκι, στέλνεις σε μένα να σου πω τι να κάνεις μαζί του; Τύπου να σου πω εγώ τώρα τι; Συνέχισε να στέλνεις μηνύματα, στέλνε καμιά δεκαριά τη μέρα για σίγουρα, παίρνε και καμιά δεκαριά κλήσεις απ’ ό,τι κινητό πέφτει μπροστά σου, μπας και μάθουμε γιατί ο μαλάκας είναι μαλάκας και ο ψυχοπαθής είναι ψυχοπαθής; Να, αυτά δεν μπορώ μ’ εμάς τις γυναίκες, να γιατί οι διαταραγμένοι όλοι γίνονται μάγκες… γιατί κάποιες από εμάς είμαστε πιο διαταραγμένες. Εγώ πρώτη πρώτη…

Λοιπόν, πουλάκι μου. Ο τύπος 99% είναι παντρεμένος ή είναι σε σχέση! Γουστάρει να παίρνει υλικό διαδικτυακά, τζάμπα είναι… Λογάκια, sexting, την προσοχή σου… Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού του! Σου είπε να έρθεις Θεσσαλονίκη, τελικά προέκυψε τραπέζι στα πεθερικά του, να που έπαιζε και ο ΠΑΟΚ και θα πήγαινε με τα φιλαράκια, κι έτσι απλά δεν υπήρξες ποτέ… Τόσο απλά. Κι έχω να πω κι άλλα πολλά, αλλά κι αυτά αρκούν.
Μάζεψε την αξιοπρέπειά σου από τα πατώματα, μην ξαναστείλεις και άντε γεια.

ΥΓ.: Δεν μας λες και το όνομά του να ξέρουμε κι εμείς μην πέσει στο διάβα μας; Χα χα!

  • Η Σούζη δέχεται στο e-mail sstefanidi [@] espressonews.gr της απορίες, ντέρτια και καημούς αναγνωστών για τις σχέσεις, οπότε μη διστάσετε να τις στείλετε! Εκείνη θα σας απαντήσει δεόντως.
{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...