Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πατριός έκανε χρήση ναρκωτικών και βίαζε εδώ και έντεκα χρόνια μια 25χρονη -σήμερα- κοπέλα

Το κτήνος της Αίγινας

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι περιγραφές μιας 25χρονης -σήμερα- κοπέλας για όσα φρικτά βίωνε από την ηλικία των 14 χρόνων στα χέρια του 36χρονου πατριού της, ο οποίος τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, απειλώντας την ταυτόχρονα ότι θα δημοσιοποιούσε βίντεο με τις ερωτικές συνευρέσεις τους.

Το θύμα βρήκε το σθένος να καταγγείλει στις διωκτικές Aρχές το μαρτύριο που βίωνε πίσω από τις κλειστές πόρτες του μικρού διαμερίσματος-κολαστηρίου στην Αίγινα το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, λίγες ώρες αφότου ο πατριός– τέρας την είχε κακοποιήσει για πολλοστή φορά. Οπως είπε η κοπέλα, ο εφιάλτης της άρχισε το 2013. Ο 36χρονος B.D. από την Αλβανία αρχικά τη θώπευε, όταν, όμως, έκλεισε τα 18 χρόνια της άρχισε να τη βιάζει.

patrios08034

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια, κάθε φορά που την κακοποιούσε σεξουαλικά έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ κάποιες φορές τής έδινε χρήματα ή δώρα προκειμένου να «εξαγοράζει» τη σιωπή της. «Μου έκανε ψιλοπειράγματα, ψιλοχαϊδέματα από όταν ήμουν 15-16 χρόνων. Τα είχε σταματήσει γιατί είχα μιλήσει σε δύο άτομα. Και η μητέρα μου του είχε φωνάξει και είχαν τσακωθεί και εκείνος την παρακάλαγε, της ζήτησε συγγνώμη και της έλεγε ότι το έχει σταματήσει. Οντως το σταμάτησε μέχρι τα 18,5 χρόνια μου. Μάλλον περίμενε να ενηλικιωθώ και έκανε όλα αυτά» ανέφερε σε δηλώσεις της η νεαρή κοπέλα. Οπως πρόσθεσε, ο 36χρονος βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του, λέγοντάς της ότι θέλει τα βίντεο για προσωπική χρήση. «Υστερα από κάποια χρόνια είχε γίνει ρουτίνα. Εκανε ό,τι έκανε και έφευγε» είπε στο Newsit.gr.

Προσωπικά δεδομένα

Εκτός από τον πατριό, ο οποίος συνελήφθη για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών, συνελήφθη και η 50χρονη μητέρα της 25χρονης, επίσης από την Αλβανία, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στο σπίτι, όπου ζούσε με τον 36χρονο, εντοπίστηκε ένα αεροβόλο πιστόλι.

«Φοβόμουν να το πω στη μαμά μου για να μην την πληγώσω γιατί την αγαπάω πάρα πολύ και δεν θέλω να πάθει κακό. Τώρα που ξέρω ότι είναι στο κρατητήριο, βασανίζεται και έχει πάθει τεράστιο σοκ» είπε η 25χρονη για τη μητέρα της. Σύμφωνα με την ίδια, η 50χρονη δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό για τους βιασμούς. «Αυτός ό,τι έκανε το έκανε στα κρυφά» ανέφερε, για να καταλήξει ως εξής: «Παρόλο που τον φοβάμαι, θέλω πάρα πολύ να τον δω κατάματα. Να του πω να παραδεχτεί τα πάντα και να βγάλει τη μαμά μου από αυτό που είναι μπλεγμένη τώρα. Την ώρα που ήμασταν στο Τμήμα, με φώναξε με το παρατσούκλι μου με μίσος. Ακόμα έχω τον ήχο στα αυτιά μου. Επαθα κρίση πανικού, κρύφτηκα στη γωνία του γραφείου της αστυνόμου και έτρεμα και έκλαιγα». Η νεαρή κοπέλα, η οποία εξετάστηκε από ιατροδικαστή, βρίσκεται με εισαγγελική παρέμβαση στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες πραγματοποιήθηκαν οι αρρωστημένες πράξεις σε βάρος της.

viasmos787979

«Δεν ξέρω τίποτα, είμαι άρρωστος επτά μήνες και δεν μου έχουν πει ακριβώς τι έχει γίνει» τόνισε ο πατέρας του φερόμενου ως βιαστή και πρόσθεσε: «Ηταν 10 -15 χρόνια μαζί με την κοπέλα (ενν.: 50χρονη). Ηταν καλά. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είχαν χωρίσει». Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι των κατηγορουμένων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πλην του αεροβόλου, ποσότητες κάνναβης καταχωνιασμένες σε βάζα και σακουλάκια, τέσσερα μαχαίρια, ζυγαριές ακριβείας και 15.000 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της 25χρονης και 3.275 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή Πειραιά το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...