Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Beauty talk by Suzi: Mυστικά ομορφιάς για top εμφανίσεις

3+1 super tips για τις τάσεις της άνοιξης

Το απόλυτο στιλ της εβδομάδας δικαιωματικά το είχε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την οποία είδαμε στο Κολωνάκι σε εκδήλωση για τα δέκα χρόνια Joycard Concept! Η παρουσιάστρια και πρώην Survivor επέλεξε ανδρόγυνο στιλ χωρίς να μπορέσω να βρω ψεγάδι!

  • Απο τη Σουζη Στεφανιδη

Δικαιωματικά λοιπόν την ανακηρύσσω την πιο stylish παρουσία της βραδιάς! Το ανδρόγυνο στιλ και γενικά τα κοστούμια τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους! Συνδύασε το με ένα λευκό loose πουκάμισο από μέσα όπως έκανε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μίνιμαλ κοσμήματα! Ανάλογα την ώρα και το event προτίμησε ενα wet look στα μαλλιά και smokey eyes στο μακιγιάζ (αν είναι βράδυ) για να απογειώσεις το look.

suzi130348

Top tip of the week

suzi130345

Το ξηρό σαμπουάν έχει εισβάλει για τα καλά στην ζωή μας… Γιατί όμως να το χρησιμοποιείς μόνο για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα; Εάν θέλεις να έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dry shampoo σου πριν πέσεις για ύπνο. Με αυτό το «κόλπο» το προϊόν θα μείνει περισσότερη ώρα στην τρίχα, θα απορροφηθεί καλύτερα και έτσι θα έχεις και λιγότερα υπολείμματα.

suzi130342

Το «έξυπνο» προϊόν της εβδομάδας

Αν ψάχνεις έναν ορό προσώπου που να σου μειώσει σημάδια ακμής, ουλές και γενικά ατέλειες στην επιδερμίδα σου και παράλληλα να σου δίνει την απόλυτη ενυδάτωση, είμαι ο άνθρωπός σου και ο ορός MUST HAVE της GEROVITAL, η λύση στο πρόβλημά σου! Δοκίμασε τον άμεσα και θα με θυμηθείς! Αλλωστε μας τελειώνει και ο Μάρτιος και σιγά σιγά αρχίζει η προετοιμασία για το καλοκαίρι!

suzi130344

Chocolate Milk Nails

Το απόλυτο trend στα νύχια γι’ αυτήν την άνοιξη είναι το χρώμα της σοκολάτας γάλακτος! Επέλεξε μία απο τις αποχρώσεις του σοκολατί ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου και μην ξεχνάς ότι η συγκεκριμένη απόχρωση, που θεωρείται η πιο sic trend, tαιριάζει με όλα τα σχήματα νυχιών! Δοκίμασέ το!

suzi13034

Espresso Make Up

Αυτό είναι το απόλυτο trend στο μακιγιάζ για το 2024, που αναζητήθηκε όσο κανένα άλλο στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μία τάση που ταιριάζει σε όλες μας. Αποχρώσεις του καφέ που πίνουμε στα μάτια σε εντυπωσιακά smokey eyes ή και πιο μεσαίες αποχρώσεις του καφέ σε ένα χαλαρό eyeliner. Το σούπερ μοντέλο Emily Ratazkowski το φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο, αν θες να εμπνευστείς!

suzi130343

Ελαιο απο σημυδα για σουπερ κορμι

Ετοίμασε το σώμα σου τώρα που έρχεται το καλοκαίρι σιγά σιγά με αυτό το μαγικό έλαιο μασάζ από σημύδα! Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται φυσικά, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφιλιωθείτε μαζί της. Το λάδι σημύδας κατά της κυτταρίτιδας αποτελεί μία απολύτως φυσική θεραπεία περιποίησης με πολύτιμα φυτικά συστατικά. Εκχυλίσματα από νεαρά φύλλα σημύδας, δενδρολίβανου και ρούσκου βιολογικής καλλιέργειας ενισχύουν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας σας και μπορείτε να τα συνδυάσετε με ενεργά έλαια βάσης, όπως έλαιο φύτρου σίτου και έλαιο τζοτζόμπα, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και γνωστά για την ιδιότητά τους να συγκρατούν την υγρασία όπου χρειάζεται. Περιέχει τονωτικά έλαια γκρέιπφρουτ και κυπαρισσιού για το άρωμά τους -όλα τα συστατικά του λαδιού έχουν επιλεγεί για κάποιο σκοπό- και προσφέρει δραστικά αποτελέσματα.

suzi130347

The ButTyrfly Bob

Στα μαλλιά φέτος το σύνθημα ένα: Οσο πιο κοντά τόσο πιο καλά! Το συγκεκριμένο trend θέλει τα μαλλιά κοντά σε καρέ με πολύ όγκο, μία τάση που αναδεικνύει την πιο γυναικεία και σέξι πλευρά σου και ξεκάθαρα κερδίζει τις εντυπώσεις, μια και είναι η Νο 1 τάση στα μαλλιά! Τώρα που μπήκε η άνοιξη δοκίμασέ το για να ανανεωθείτε και εσύ και τα μαλλιά σου!

suzi130341

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...