Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μήνυση κατά της σκηνοθέτιδος Ελίνας Ψύκου κατέθεσε ο Φίλιππος Καμπούρης

«Στο σκαμνί οι υβριστές»

Μήνυση κατά της σκηνοθέτιδος Ελίνας Ψύκου κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του ΛΑΟΣ Φίλιππος Καμπούρης.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με μήνυση που κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας προχθές ζήτησε την αυτόφωρη σύλληψή της για την αφίσα της ταινίας «Αδέσποτα κορμιά», που προβλήθηκε στον κινηματογράφο Ολύμπιον με την εσταυρωμένη γυναίκα. Μάλιστα, στη μήνυση συμπεριλαμβάνει και τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του οποίου προβλήθηκε η ταινία.

kampouris140341

Αξίζει να τονίσουμε ότι προχθές μέλη του ΛΑΟΣ βρέθηκαν έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη, όπου γινόταν η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Αδέσποτα κορμιά», ζητώντας από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τη σκηνοθέτιδα μετά τη μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη, με τους αστυνομικούς όμως να απαντούν ότι ο εισαγγελέας υπηρεσίας Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να μη γίνει καμία σύλληψη.

kampouris140343

Ο Φίλιππος Καμπούρης, μιλώντας στην «Εspresso», αναφέρει: «Θα πρέπει να βρεθούν στο σκαμνί οι υβριστές της Ορθοδοξίας, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από την τέχνη. Εάν προσέβαλλαν το Ισλάμ, θα είχε παρέμβει ήδη η Δικαιοσύνη, ενώ για την Ορθοδοξία δυστυχώς η Πολιτεία αφήνει να τη χτυπούν ανελέητα. Ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα φτάσω μέχρι τέλους ενάντια σε όλους όσοι χτυπούν την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια».

kampouris140342

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μεταξύ άλλων στη μήνυσή του αναφέρει: «Κορυφαίο θέμα εδώ και μερικές μέρες αποτελεί το “ντοκιμαντέρ” μιας παγκοσμίως άγνωστης “δημιουργού”, το οποίο επιγράφεται με τίτλο “Αδέσποτα κορμιά”, που συνοδεύεται από μια αφίσα που απεικονίζει με τρόπο βέβηλο, ιερόσυλο μια έγκυο γυναίκα, που ευθέως παραπέμπει στην Παναγία, η οποία εικονίζεται γυμνόστηθη στη στάση του Εσταυρωμένου. Με τρόπο λοιπόν υβριστικό, ονειδιστικό και ρατσιστικό, όχι μόνο κατά της κρατούσας Ορθόδοξης Εκκλησίας και των πιστών της, στους οποίους υποτίθεται ότι απευθύνεται, έχοντας ως μοναδικό σκοπό όχι την ελεύθερη διατύπωση της γνώμης της “δημιουργού” (που άλλωστε δεν αφορά κανέναν), αλλά το να προκαλέσει τη διάκριση κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται ως ορθόδοξοι χριστιανοί, που προσδιορίζονται με βάση ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά, έχει προγραμματιστεί να προβληθεί το εν λόγω ανοσιούργημα στο λεγόμενο “Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης” στις 12 και 14 Μαρτίου 2024. Είναι προφανές ότι αυτή η προβολή, που ουδεμία σχέση έχει ούτε με “τέχνη” αλλά ούτε και με “πρωτότυπη σύλληψη ιδέας” στοχεύει ευθέως στον εμπαιγμό και τη διάκριση σε βάρος των ορθοδόξων χριστιανών».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...